* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Jdu tam psát!

edit: ačkoli to je asi zbytečný, anotaci na knize už těžko opravěj :(
O tom si budes muset pokecat s nakladatelem, my si ty texty nevymyslime.
U Kobane Calling to není podvědomí, ale povědomí.
Opravte prosím názov originálu pri komikse Asgard.
Soutěž o Rikki-tikki-tavi!

Kdo si ještě nevšiml, tak vězte, že zde máme novou soutěž. Samotný autor nám daroval tři výtisky svého debutu, který osloví děti, tak i dospělé. Jako dárek pod stromeček ideální, co myslíte?

Zúčastnit soutěže se můžete tady:
http://www.comicsdb.cz/soutez
Braindead: skoc do Sbirky a vlevo nahore u sveho jmena bys mel mit EXPORT DO CSV, ve kterem je mimo jine i puvodni cena.
zdravim, jsem tu zpet po cca 7 letech a potrebuju vse dohnat:) Bude nekdy mozne pridat do sbirky viditelny sloupec s cenou? Abych nejak mohl zjistit kolik set tisic musim jeste dosypat?:) Pripadne lze napr. vyexportovat csv s prehledem komiksu? Stacily by mi sloupce nazev, rok a cena. Klidne jednorazovy export jenom. Diky za info
Ter: Přísahal bych, že jsem jo tam dával, ale co už opraveno :) Kde ještě chybí cena?
Ms. Marvel #01: (Ne)normální nemá uvedenú cenu a všimol som si to aj pri niekoľkých iných komiksoch.
Zack: ad mazání dablovaných komentů - no, ony jsou stejné vždycky, tak je to asi jedno - nějak svoje nemůžu najít, ale vím, že jsem někdy psal i k jiné vazbě - ale třeba GWB to má u MDEK - ale jakou vazbu mu tam nechat, to se musí vyjádřit on sám:)
Já to taky nevěděl. Díky za info a úpravu :)
Zack: To jsem nevěděl. Good! :-)
Smazano.
PS: neomezena editace je bonus pro mecenase a neplanuju na tom cokoliv menit.
Prosím o smazání prvního příspěvku ke komiksu Znovuzrození hrdinů DC: Green Arrow #02: Ostrov starých ran kde jsem omylem napsal 70%. Děkuji
PS: Už by to vážně chtělo možnost úpravy i po 10 minutách.
Kapis: najit duplicitni komenty neni problem. Promazat je hromadne je citlivejsi prace, ale realizovatelna. Ale jak mam poznat, ktery koment ma zustat a ktery zmizet, to jste mi zatim nikdo nerekl :]
Teď, když jsou tak pěkně sloučené komenty u komiksů, které mají více typů vazby, možná by nebylo špatné promáznout některé komenty, které jsou teď tím pádem zdvojené. Všiml jsem si toho teď u Druuny, kde tam má Bush dva stejné komentáře. Vím, že jsem to kdysi taky dělal, že jsem napsal komentář i k paperbacku, když jsem četl jen hardback, i když konkrétní případ teď nemůžu najít. Jako jde o hovno, ale kdyby se tím někdo chtěl zabývat....
Toe: Já díky za opravu. A vůbec za všechnu tu práci tady (mířeno na editory všeobecně).
trudoš: chybka ve špatném apostrofu, opraveno a přiřazeno. Dík za info
Šlo by prosím spojit Kevina O'Neilla (Nemo) s Kevinem O’Neillem (Liga)?
Výsledky poslední soutěže: Abstinent, Bozidara a Mariohurbane. Máte mail, pokud nemáte, napište mi.
Má niekto info o vikingskom komikse VEI od Zaniru? Malo to byť vydané už pred týždňom ale zatiaľ to nie je dostupné ani na ich stránkach.
Zack: Jako vzhledem k tomu, že tady ti autoři nejsou uvedení už nějakých pár let, tak by to do soboty i vydrželo, ale klidně to přidej ty, já alespoň budu mít míň práce :)
Fry: tak to je asi picovina to posilat tobe, kdyz na to nemas cas, ne?

Davejte to sem, nekdo z adminu se toho ujme.
Venom: Já ho vlastním taky, jen ho nemám fyzicky u sebe :) pokud chceš, vyfoť mi stránku s autory a pošli mi ji na mail, ale dřív jak v sobotu nečelej že to stihnu doplnit :)

maco: Tohle patří spíš do sběratelského klubu a navíc na tvou první otázku existuje snadná odpověď, pokud chceš vědět kdo si daný komiks koupil v jaké edici, tak si rozklikni sbírky u té dané edice.
Aha. Ok idem to pisnut do fora. Dik
Komenty a hodnoceni spojeny jsou. Spojovat diskuze neplanuju. Otazka, cos tam dal, patri spis do fora.
Dobrý. Nedá sa prepojit hodnotenie a diskusia pod knihou najnovšie pridanou conan? Su tri obali ale obsah je stale rovnaký. Davalo by to zmysel ze človek ktorý napise svoj koment v C variante, nájde svoj koment aj v A variante.
Vzestup shitů :D ... No nic. Nechal jsem se unést
Jestli chceš já komiks vlastním můžu poslat autory
Venom: Já bych to teoreticky mohl doplnit, ale tak za 14 dní nejdřív, nemám to aktuálně u sebe.
Ahoj star wars omnibus:vzestup shitů chybí scénárysti a kreslíř
Fry : překlad Plata, redakce Hokr, korektury Gotfrid, DTP Lelita, Kočí. Jaktože to už nemáš? Zrovna tahle kniha je po delší době opravdu bohová, jsem z ní hodně nadšený.
Fry: Předpokládám, že se mi to příští týden dostane do ruky, jestli neseženeš do té doby...
Jak to vypadá v třicátém Usagim s redakcí (Filip Gotfrid, Boris Hokr ??) a letteringem (Lelita, Jakub D. Kočí ??) ?
Obecne, kdybyste nam posilali tiraze (fotka z mobilu uplne staci) u novinek, dost nam usnadnite praci.
Prosím o zaslání stránky s autory a tiráží k DCKK 48 na můj mail ... ještě to bohužel nikomu z adminů neprošlo rukama, takže nemůžeme přidat :/
Walome: nebylo, muze byt, spojim to s avizama (zaskrtnuti serie, pri nove polozce interni notifikace o pridanem novem dilu, pak se to teda jeste vlozi rovnou do chci, to by nemel byt problem).
Omlouvám se, jestli to tady už bylo, ALE - co přidat takovej jakože pull list? Že si zaškrtnu políčko u nějaké série a každý nový díl dané série se mi po přidání do databáze automaticky přiřadí pod "Chci"?
Zack... Jj. Nevedel som kam to zaradiť. Ale vedel som ze vy si s tým poradite 😉 . Snáď sa vám to podarí v najbližšej dobe doplniť. Dik za odpoved.
Do zanru to urcite nepatri, az budou tagy, tak jedine do nich.
V prehledoch, zanru by som prijal kolonku omnibusy, suborne vidani, limitovane edice, alebo niečo podobne. Myslite ze by sa to dalo doplniť? Alebo uz mate niečo podobne na stránke len som to nenašiel?
Ter: Hosting nedelame. Udelej si ucet na DeviantArtu, a pak sem linkni obrazek, nebo pouzij nejakou generickou uloznu jako http://boring.host/
Darker: Dík, ale ja som chcel pridať môj vlastný art, nie z webu.
Ter: Je tam popis... Hranata zavorka rovna se, pak link a zase hranata zavorka :D Chápeš?
Môže mi prosím niekto poradiť, ako sa dá vložiť do sekcie "Art" obrázok (tak, aby tam bol viditeľný)? Ďakujem!
Dík Zacku, seš nejlepší. Ještě žes to sem napsal, já se divil, proč se nemůžu přihlásit automaticky :D