Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Lenny já zase poslední deluxku Thora od Aarona, sice to vyjde až v květnu ale i tak ..
Killing není lepší si koupit rovnou omnibus? Taky mě to neskutečně štve ale má cenu se tomuto u bb artu divit ještě? Mi jen řekni jaktoze vydali 100 nábojů a ságu...to musí mít také mizerné prodeje...no nic, nebudu se rozčilovat
Tak mi včera dorazil 3. a 4. díl Gotham Central z Polska. Troječku jsem si hned dal před spaním... a vůbec nelituju, že jsem objednal. Parádní díl, který se tentokrát bez Batmana téměř zcela obejde. Krásně se rozvíjí a posunují osudy gothamských poldů. Je velká škoda, že se to u nás zařízlo, pořád mě to štve. No nic, brzy si dám závěrečnou knihu a BB/Art mi snad aspoň vydá trojku Berlína, když tam chybí už jen jedna kniha!
Já si na základě místní bujaré diskuse objednal čtvrtou deluxku Ms. Marvel =D
Já to mám pořád v koši a ještě musím zaplatit...jsem si místo toho koupil pár deluxek Valiantu...
Kapis: Já si kooupila komplet Ypslonko a Hitmana a jinak jen Batmany a Supermany :D Transmetrouše mám již drahné roky doma, ale nikdo mu neumí napsat recenzi jako ty, Kapis.

A v CC jsem dnes též doplňovala, já tam byla asi v půl sedmé a se závazkem samozřejmě...
Kapis: Nojo vlastně, tam to bylo brutální, odnesl jsem si dvě tašky. Ale BBart toho vydává tolik, že nejde mít všechno.
Fimi: Kolosálního Conana vlastně nemám, takže pro mě je to povinnost. Mám jen Dceru pána mrazu, což by chtělo o něco větší formát tentokrát.
RG: Tak BBArt udělal hodně černý pátek a snad i přijednom třináctého ve velkém stylu. Oproti předpokladu mám doma komplet Y, Hitmana a PMaxe, jaká to prozřetelnost mě kdysi provázela, že jsme si koupil ty první díly? A to Transmetropolitan už jsem dávno měl komplet, jinak mám balík jak Draco.
Kazu ninja tam mohl být mezi čtvrtou pátou...

Ricky přesně, doplnil jsem jedinou sérii od cc kterou jsem neměl a která mě zajímá...teď už jen novinky a dotisky, nic mi nechybí...tedy kromě Hellboy 7 a dvou sin City...ale to neprodávají.. naštěstí mi potvrdili, že příští rok bude dotisk Hellboye 7...

Mimochodem, stojí ti Conanove v Kolosalce, co příští rok vydání jednotlivě, za to? obálky vypadají moc pěkně...dali k tomu cc leták, je to nějakých sedm knih snad...
Na těchhle pátcích je blbý, že si během nich člověk doplní komplet věci od CC, což se mi dneska stalo, a už není kde brát (teda kromě Legend o myší hlídce, tři Myší hlídky stačily).
Fimi: tak ne, já tam byl odpoledne. Ale je to hezké, že si to lidi kupují :)
Kazumaki jestli ti bylo večer, a ten člověk měl dva metry a hnědou koženou bundu, byl jsem to já....

Lenny, kapis děkuji..trochu mě děsí ten doporučený věk 9 let, ale fantasy mám rád
Fimi: zrovna jsem byl dneska v CC a někdo si tam vybíral Myší hlídku 1-3, možná jsi to byl ty :)
Já jsem si zašel jenom pro nejnovější Legendy.
Fimi: Anglosaskéhoonankonzumního šílenství jsem se neúčastnil, ale Myší hlídka je skvělá, Legendy jsem nekupoval, ty mě po prolistování neoslovily, ale ten základ je famózní.
Fimi: Není, ale je to moc fajn.
Tak co? Kdo byl v cc na afroamerický pátek? Co jste pořídili? Já na vaše skvělé ohlasy Myší hlídku 1-3...snad nezklame, je to fakt konkurence pána prstenů?
Ad pevné vazby u Znovuzrození: Tak jsem učinil první zásadní rozhodnutí a Justice League vs. Suicide Squad a Batman/Flash: The Button objednal v originále.
U JLvs.SS jsem se rozhodl hlavně kvůli tomu, že to vyšlo v jedné knize a navíc na bookdepo to ještě mají i v pevné vazbě za docela příjemnou cenu. The Button jsem chtěl koupit původně u Crwe, ale vzhledem k tomu, že pevná vazba jistojistě nebude a k tomu nebude ani onen lentikulární cover, tak nebyl důvod uvažovat nad českou verzí.
Darker: Jasně, až k tomu budeme mít podklady, určitě přidáme :)
Taky to reálně nemám, ale je to skladem na Ládví, tak to asi existuje :) Až si to pořídím k vánocům, tak ti to rád pošlu, ale dřív asi ne :D
Darker: Počítám s tím, máš to doma? Potřebuju potvrdit, že to už opravdu obojí vyšlo a pak bude potřeba doplnit nějaké info z tiráže... Mluví se o tom už od září, ale pořád jak kdyby to vlastně nikdo reaálně neviděl :)
Fry: Budeš přidávat i ty Rytíře a Unesenou do databáze nebo je to moc mimo žánr?
Kdo ještě nemá doma Pod dekou, tak vřele doporučuji, ať tady nevychází jen ten balast typu Overwatch :)
RadimNemec: Nikkarin mi na Frame festivalu ukazoval jak už má skoro nakreslený druhý díl Spellsword ságy .)
Ukázka z komiksového gamebooku Unesená
Darker: To vypada zajimave
Vypadá to zajímavě :)
Narazil jsem na dva komiksové gamebooky na netu, kokrétně Unesená a Rytíři. Má to někdo, můžete sem prosím napsat, jaké to je? Díky :)
Fry: to jsme na tom stejně. Pevnou vazbu jsem kupoval v předprodeji. U brože mě nebude nic tlačit, abych to koupil hned. Takže třetí a další díly pořídím možná někdy...
Fry: jak řikám, pořád můžeš pokračovat v deluxe verzích....
Fimi: Nevm :/ Aquamana 1 asi nee, protože ho mám doma v originále, navìc podepsaného Abnetem. U ostatních sérií si to ještě promyslím ... minimálně do ledna mám na to čas.
no jo, mě by to taky štvalo....ale co se dá dělat....budeš to kupovat dál?
Zack: Nejhorší zpráva co se týká komiksů a sběratelství obecně :/ ... v životě se dějí jiné věci, ty ani srovnávat nelze :)
Jo nečetl, nebyly doufám nějak poničené poštou...
Jo, psal jsem ti, ale asi jsi to nečetl :)
Darker? Přišel balík?
Zack: Do ležících, zraněných a trpících se nekope :)
Fry: jestli je tohle nejhorší zprava 2018, tak to byl vlastně docela bezva rok, ne?
Fry já ti rozumím, kdybych měl já něco rozjeté a najednou to tiply, taky by mě to sralo. Co se týká Deluxek, dají se v pohodě číst, nejsou to bychle s třemi volume jako např Valiant Deluxe, East of west nebo Deluxe od Remendera, většinou kolem 350 stran, dvě volume a nějaký bonus...
Fimi: Anglicky samozřejmě umím, ale tady jde o princip mít to v pevné vazbě v češtině, navíc nejsem úplně fanda deluxe edicí ... pevná vazba ano, limitka spíš ne
Darker: Jako jo, ale když už s tím začali, tak by se toho měli držet, i kdyby vydávali pevnou vazbu jen po 50 kusech. Čistě ze sběratelského hlediska je to prasárna napsat lidem, kteří to od začátku kupují v pevné, že najednou od třetí/čtvrté knihy to v pevné vazbě prostě nebude :/
Fry když ti tak záleží na pevné vazbě kup si Deluxe, stojí stejně jako pevná u nás, jsou tam dvě volumka a má to větší rozměr navíc třetí deluxky sérií, tedy knihy 5 a 6 vychází již letos v druhém pololetí, teď někdy vyjde Batman Deluxe 3....teda pokud umíš anglicky
Fry: No, když vezmeš, že to původně dělat nechtěli, ale pak je lidi ukecali, tak to zkusili, ale asi se to neujmulo a tudíž se to nevyplatí, tak člověk může být vděčný, že to aspoň zkusili. Škoda no :/
Datker, Norri: Tak tohle je oficiálně nejhorší zpráva roku 2018 :'( ...
To by mě zajímalo, jestli bych tu prodal i originály ve francouzštině, mám už pár jednotlivých dílů, které jsem si později koupil v integrálech, třeba Soumrak bohů, Dračí krev nebo Druidy. Raději to ani nebudu zkoušet.:)
louza: vždyt to prodávám za 500 za kus...to tu nestojí ani jedno volumko v pevné a tohle jsou hned dvě ve velkém formátu s bonusy...no jo, čekal jsem že se mi to bude líbit a opak je pravdou...