Venomslav12stars: Za otázkou (pakliže je to otázka) píšeme otazník, příteli. Jinak pokud se podíváš na profil tohoto komiksu zde na databázi, zjistíš, že ho leckdo i četl.
Draco, bush: ja ti tez nezavidim bo uz svuj nakup pomalu rozmistuju do knihovny, ale 20 kilovy batoh na zadech povazuju za stesti, protoze to vetsinou znamena ze jsem na horach na vice dni, miluju tezky batoh na zadech, voni svobodou.
uff : 30 knížek? To se snad ani nedá....navíc ono to není zase tak provázaný za posledních 10, 12 knih se vlastně nic zvláštního nestalo... Ale je to návykový.
louza: U Usagiho jsem se tak nějak zasekl u 14 knihy a dál jsem ve čtení zatím nepokračoval, i když mám doma o dobrých deset knih více ... tak nějak doufám, že si na Usagiho někdy najdu víc času a začnu ho číst asi zas od začátku :)
Líbí se mi, jak tady všichni veřejně odhalujete svoje finty, v domnění, že se o tom vaše drahé polovičky nedozví. Tohle já si dovolit fakt nemůžu, takže PŠŠŠT.
Kapis: Já dostala včera taky sprďáka, muž objevil ve schránce výzvu k vyzvednutí toho balíku z BBArtu. Já normálně nosím 80 procent komiksů na tajňačku a prostě se zjevují, jeho by jinak šlefil trak. Ale knihovny mi buduje ochotně.
Já si taky nechám posílat věci domů, ale ne všechno, protože jsem teď zaslechl něco ve stylu "ti toho chodí nějak moc, ne?" Tak větší nákupy radši na Zásilkovnu nebo do práce, kdy to pak postupně nanosím domů - no a tenhle balík skoro 14kilový, to jak by mi žena musela převzít, tak to radši nechcu slyšet, co by se dělo:)) Stačí, že teď jsem udělal školáckou chybu, jak kdyby mi už netáhlo na čtyřicet - koupil jsem super pořádného draka - za litr a debil jsem to ženě doma řekl, kolik stál - ne že bych zkušeně řekl 350, nene. No tak jsem to poslouchal dva dny a drak mi při prvním pouštění uletěl a když jsem za 5 minut doběhl na místo dopadu, už tam byla jen šňůra. Nějaký zkurvysyn, dej mu satan horkou pánev, mi ho čorkl. Tak už nejsem tak nasraný, už to přebolelo trochu, ale aspoň jsem ženě vmetl do tváře, že jestli to tak chtěla a jestli je spokojená:) Litovala mně a o litru už nepadlo ani slovo:) Ale příště cenu radši vůbec nevzpomínat.
Vis co @mkw... Co bysme pro rodinnou pohodu neudelali. Sem tam se pochlubis jak si kovne nakupujes v akci/bazaru, jinak o nakladech mlcis. Nepridavas hromady najednou, objednavas do prace. Happy wife, happy life.
Kapis: Draco měla těžší :) Ale pořád daleko od těch nejtěžších, některé už byly na hranici 30 kg, takže očekávám, že něco se i vrátí, páč se na to dopravce vys... odmítne doručit ;)
To nemate koule priznat doma svou zavislost? Ja objednavam balik do ruky, abych se s tim nemusel nikde vlacet. Vetsinou prihodim 2-3 knihy pro rodinu. Vecer pak najdu rozhrabanou krabici a par podjebovych poznamek od rodiny, ktere v klidu prejdu :D
Tak já měl jen 11,5 kg:( Hitman, Y, Banda, Temné vítězství. Teď to budu muset pomalu doma přidávat, aby to nevypadalo, že je tam najednou příliš mnoho nových knih:)
Já :D Akorát jsem na Ibize, takže si to musím vyzvednout na poště :( a je v tom 33 komiksů, váhu mi v mailu neposlali, tož ji můžu jen odhahodavat :(
Kapis: kolik kusů v tom máš?
Uplne to vidim, "Killingjoke tri kroky vpred!" a sef ho pojezdil trikrat tam a zpatky ve svem Cayennu;)
Ja kdyz jsem skutecne nemocny, nejaka angina, dostanu ATB apod., taxem doma, ale ty prachy jak ti jdou dolu je brutal, presto nemam rad kolegy, kteri v takovem stavu chodi do prace mezi ostatni.
Poslanec to evidentne resit nemusi a pri prvni rymicce si polezi tyden doma, aby mohl lepe hajit nase zajmy:) kurvy jedny:)
Killingjoke: To tvoje "...mě šéf přejel před firmou autem." mě docela rozesmálo.Sem si představil, jak si šéf nechal nastoupit celou firmu a pro výstrahu (asi jsi něco provedl), tak tě před ostatníma přejel autem :D Jojo, já vím, už bych to neměl hulit :)
KJ, Kapis: hoši já vám rozumím a taky se nad tím udivuji a jak se říká, zůstává rozum stát....no jo Metnar a ty jeho kecy, jsem ho poslouchal na Vítkově a chtělo se mi blejt...ale to sem nepatří, jinak děkuju za přání. Doufám, že to dám do baráku a dětí a ne do komiksů....i když :-D
Kapis: Je to jistě směšné, ale co s tím naděláme. Já osobně byl na nemocenské pouze jednou v životě a to s kolenem, kdy mě šéf přejel před firmou autem :) A i tenkrát jsem chodil během nemocenské do práce a třepal se jestli mi nepřijde kontrola. V tomhle mi je asi nějakých 60% pro 200 lidí u prdele. Mělo by se posvítit na ty socky, co zneužívají nemocenské dávky a berou nemocenskou i když jim hovno je. A že jich znám požehnaně! Vždycky se musím přetvařovat, abych jim to nevpálil přímo do ksichtu, protože jsem taková povaha. To je největší hnus, na kterém tratí ti skutečně nemocní, kteří jsou naopak šikanováni státní zprávou.
A samostatnou kapitolou jsou posudkoví lékaři. Kde jaký simulant má přiznaný plný invalidní důchod a ti, co opravdu invalidní jsou a prostě nemůžou pracovat ostrouhají! To je tady vážně špatně nastaveno a mělo by se řešit. Stejně jako soudy, ale to už je zase jiná kapitola... :)
Fimi: Jen aby tě za odměnu ještě neposlali do Afghánistánu! Já bych tam poslal raději je, aby si ty platy aspoň trochu zasloužili! A hlavně toho pablba, co teď šéfuje obraně a před léty šéfoval i mě. Už se mi o tom zdají noční můry, když vím v jakých rukách dnes je obrana téhle země. Povýšení a zvýšení platu ti samozřejmě přeju. :)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.