No parádička - málem jsem to úplně přehlédl, tento víkend jsme zrovna v Praze a moje milá má v sobotu nějaký jiný "zájmový seminář." Takže mám odpoledne jako dělané. A i když teda alkohol nepiju a comics jsem nikdy žádný nečetl, na 99% přijdu :-) Jestli ovšem není uzavřená společnost;-)
to Markyz de Sade: jeste uvidim, rad bych, ale je dost dobre mozny, ze budu po par mesich travit vikend se svoji milovanou kdesi v riti u Sazavy. Dam ti jeste vedet:).
Nas par bude, pocty nevim, lidi se nahlasi a den predtim zrusi, rekneme k deseti :) (ale tahle sobota byla narocna, takze budou nekteri mozna pristi vikend odpocivat).
Tak se kluci (a Jokerko) pochlapte, kdo dorazí na PráglSlez? Ať tam nesrážím stoly pro dvacet lidí a nesejdu se jen se Zackem. Je fakt, že Zack zabere dost místa, ale to by nebylo to pravé comicsové chlastání. Slezinový MdS
Na Crweconu jsem udelal kratky video na mobilu, tak jsem se rozhodl ho mirne upravit a soupnout na youtube... snad nebudou akteri rozcarovani :). www.youtube.com/watch?v=XbNyPU33cGo
Btw, kdyz uz jsem u youtube... pokud byste nahodou chteli skouknout prip. zhodnotit moje klavirni kusy, tak je najdete v mym profilu na youtube :)).
Jo von je ten Workshop o chlastání..... to kdybych věděl, tak bych si nedomlouval chatu:( ..... já vždycky naivně myslel, že se tam kreslí a tak, to by totiž pro mě nic nebylo, ale takhle..... No snad příště:)
Cha, tak koukám, že jsme všichni za mrzáky. Mě teď našli v krvi zvýšenej cholesterol, tak musím prý upravit jídelníček. A to říkaj mě, kterej snídá, obědvá, svačí a večeří hovězí nebo vepřový. :) Gurmánský MdS
Zbytecna skromnost stranou, tady si mezi svyma, tady ti rozumime :) A vod ty doby, co mam specialni prasky na akcelaraci jaterni regenerace (nekecam :), uz muzu lejt skoro bez obav z cirhozy :)
to Zack: abych nebyl za debila, tak tenhle vikend mirim opet do Brna, takze nejsem v Praze... jinac bych prisel. Coz je ti vcelku u predel, ale alespon nejaka reakce:).
Ad brněnský slez: V kolik to vlastně startuje? Protože mě to začíná cekem lákat, ale 16.2. mám zaplacenou od jednoho dodavatele "pracovní lyžovačku" s chlastem a žrádlem a tak vůbec zadara. To bych musel jet nějak rozumně domů - a od piva se mi neodchází dobře.........
Jinak včera o tobě mluvili v TV, že nějaký člověk, který si říká "de sade" láká na internetových diskusích 12-13 letá děvčata domů, kde je opije a zneužije..... když neco takovýho děláš, tak se nenech alespoň chytnout:-D
Tak jsem konečně vysvětlil přítelkyni, že je velmi špatný nápad, jet se mnou do toho Brna. Nemohla uvěřit, že jsou mezi námi slušnými sběrateli comicsů i naprostá hovada, která při větším požití alkoholu dorážejí a urážejí osoby ženského pohlaví. Bohužel je to tak, ale andre je prostě takový. :) Singleconový MdS
Přemejšlím o tom, že bych jel autem, směr z Pardubic, Vysoké mýto, Litomyšl, Brno, tedy pokud by někdo jel se mnou na nějakej přispěvek na benzín peču... Spíš se mi nechce jet samotnému to bych radši jel vlakem a mohl se zlejt ;-)
Geeez... Brnó komix sléz #01 oficiálně ohlášen! - Na četné žádosti o dodržení opileckého víkendové klidu se koná v pátek, 15.2....
Více na kocogel.info nebo dceřiných stránkách Bubláku - bubble.kocogel.info
4 Sláine a DEmnoG: Přítelkyně se mnou pojede, protože si uděláme celodenní výlet do Brna. Je natolik inteligentní a samostatná, že nepotřebuje okolo sebe kamarádky na to, aby se zabavila. Vysvětlující MdS
to Toe: jestli bych mohl pozadat take o jeden kus "Bubble Gun", smenitelny bud za peniz ci par piv, ktery bych si od tebe na srazu prevzal:). Do Caslavsky tenhle ani pristi tyden nedotapkam a pochybuji, ze memu knihkupci podari jeden vytisk sehnat:(.
to Markyz de Sade: proc to delas? Jako je ti jasny, ze se treba bude tvoje draha s nama po case (tak ze dve hodinky) nudit? A zacne te otravovat, abys ji zabavil? A nebudes moci rvat ty svoje sprostarny, jak jsi zvykly? A ze se ji v Brne nezbavis tak lehce, jako v Praze, pac "vezmi si tago a jed domu" te bude stat "trosku" vic?
Radeji to promysli Markyzi nebo ji presvec, at sebou vezme par kamaradek (tak 5-6 kusu), at se s nama v tom Brne zas tak moc nenudi a ma si skym povidat o nejakejch zenskejch zalezitostech:).
Nebo ze by mel pan Markyz zalozni plan, a jeste vecer by chtel jet na Slovensko? To bych potom pritelkyni na comicsovem srazu v Brne pochopil:)