Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

MdS: Tak to vypadá, že si většina potřebuje přeprat slipy nebo co? Takže to vypadá jen na jízdu těch, co slipy nenosí ;)
Hned bych prijel pokecat ale do prahy jezdim tak jednou za rok a letos sem uz byl na crweconu
Já nepřijedu, jelikož budu v prácí.
4 DEmnoG: Bude pršet, Sázavu nebrat. Conový MdS
No parádička - málem jsem to úplně přehlédl, tento víkend jsme zrovna v Praze a moje milá má v sobotu nějaký jiný "zájmový seminář." Takže mám odpoledne jako dělané. A i když teda alkohol nepiju a comics jsem nikdy žádný nečetl, na 99% přijdu :-) Jestli ovšem není uzavřená společnost;-)
to Markyz de Sade: jeste uvidim, rad bych, ale je dost dobre mozny, ze budu po par mesich travit vikend se svoji milovanou kdesi v riti u Sazavy. Dam ti jeste vedet:).
Nas par bude, pocty nevim, lidi se nahlasi a den predtim zrusi, rekneme k deseti :) (ale tahle sobota byla narocna, takze budou nekteri mozna pristi vikend odpocivat).
Tak se kluci (a Jokerko) pochlapte, kdo dorazí na PráglSlez? Ať tam nesrážím stoly pro dvacet lidí a nesejdu se jen se Zackem. Je fakt, že Zack zabere dost místa, ale to by nebylo to pravé comicsové chlastání. Slezinový MdS
To je sranda, jak se hned v nedeli zvedla sledovanost CDB, jste si vsichni sli hned aktualizovat sbirky, co? :))
Na Crweconu jsem udelal kratky video na mobilu, tak jsem se rozhodl ho mirne upravit a soupnout na youtube... snad nebudou akteri rozcarovani :). www.youtube.com/watch?v=XbNyPU33cGo
Btw, kdyz uz jsem u youtube... pokud byste nahodou chteli skouknout prip. zhodnotit moje klavirni kusy, tak je najdete v mym profilu na youtube :)).
Jinak možná se i stavím, páč to mám 5 minut pěšky od domova. Conový MdS
Jo von je ten Workshop o chlastání..... to kdybych věděl, tak bych si nedomlouval chatu:( ..... já vždycky naivně myslel, že se tam kreslí a tak, to by totiž pro mě nic nebylo, ale takhle..... No snad příště:)
U tebe je uz desivy samotny fakt, ze ti nasli nejakou krev :)
Cha, tak koukám, že jsme všichni za mrzáky. Mě teď našli v krvi zvýšenej cholesterol, tak musím prý upravit jídelníček. A to říkaj mě, kterej snídá, obědvá, svačí a večeří hovězí nebo vepřový. :) Gurmánský MdS
Zbytecna skromnost stranou, tady si mezi svyma, tady ti rozumime :) A vod ty doby, co mam specialni prasky na akcelaraci jaterni regenerace (nekecam :), uz muzu lejt skoro bez obav z cirhozy :)
to Zack: jak kdy, taky uz nejsme nejmladsi:).
Skoda to je, voni tam, umelci, hovno pijou, na tebe je v tomhle urcite spoleh :)
to Zack: abych nebyl za debila, tak tenhle vikend mirim opet do Brna, takze nejsem v Praze... jinac bych prisel. Coz je ti vcelku u predel, ale alespon nejaka reakce:).
Tuhle nedeli, decka, prijdte :)

Workshop #021 (30.3.2008 od 17:00)

http://www.comx.cz/clanek.php?id=657
ad BRNOSLEZ: Chlapi vezmete sebou všichni nějaký comicsy na výměnu popřípadě na prodej??? Já bych do toho šel. Vekslácký MdS
4 andre: To je sprostá pomluva a lež. Já ty holčičky nelákám, oni chodí sami. :) Lolitkový MdS
Ad brněnský slez: V kolik to vlastně startuje? Protože mě to začíná cekem lákat, ale 16.2. mám zaplacenou od jednoho dodavatele "pracovní lyžovačku" s chlastem a žrádlem a tak vůbec zadara. To bych musel jet nějak rozumně domů - a od piva se mi neodchází dobře.........

Ostatně, jede někdo z OV?
MdS: ne jenom ženské pohlaví...:)

Jinak včera o tobě mluvili v TV, že nějaký člověk, který si říká "de sade" láká na internetových diskusích 12-13 letá děvčata domů, kde je opije a zneužije..... když neco takovýho děláš, tak se nenech alespoň chytnout:-D
to Markyz de Sade: to je dost... ja jsem si rikal, ze by ti minuly "cajovy" dychanek mohl dostatecne otevrit oci:).
Tak jsem konečně vysvětlil přítelkyni, že je velmi špatný nápad, jet se mnou do toho Brna. Nemohla uvěřit, že jsou mezi námi slušnými sběrateli comicsů i naprostá hovada, která při větším požití alkoholu dorážejí a urážejí osoby ženského pohlaví. Bohužel je to tak, ale andre je prostě takový. :) Singleconový MdS
Přemejšlím o tom, že bych jel autem, směr z Pardubic, Vysoké mýto, Litomyšl, Brno, tedy pokud by někdo jel se mnou na nějakej přispěvek na benzín peču... Spíš se mi nechce jet samotnému to bych radši jel vlakem a mohl se zlejt ;-)
andre si neztěžoval, pouze přednesl svůj návrh a letmý argument. A jelikož nebyla většina proti.... tak jsem tímto organizátorům vděčný:)
Četné? Vždyť jen Andre si stěžoval, že už je starej a musí odpocívat, ale to je jedno pro mě dobré vezmu si dovču a projdu antiky v Brně...
Geeez... Brnó komix sléz #01 oficiálně ohlášen! - Na četné žádosti o dodržení opileckého víkendové klidu se koná v pátek, 15.2....
Více na kocogel.info nebo dceřiných stránkách Bubláku - bubble.kocogel.info
4 wiruss: Tak jí vem sebou a už jsme dva. :) Emancipovaný MdS
4 Zack: Já ti dám nerda, až ti bude řiť malá. :) Destruktivněanální MdS
andre: stejne si myslim, ze to je nejspis najata herecka :)
MdS: tak jí tam vem jindy!!!
Zack: To víš ČR, tady platěj u komiksů úplně jiný pravidla a zákonitosti a né jenom u prodejsnosti sešitovek vs. booky:-D
to Markyz de Sade: nu jak myslis...

ty vole, nerdi s pritelkynema, pak tu nema byt ta comicsova scena tak v prdeli, kdyz se tu porusuji uz zakladni fyzikalni zakony :)
MdS: Tak přesně pro toto se mě ta moje optala zda nemůže jet se mnou :-)
4 andre: Mrtvý ovce? To bys mě urazil. Já mám rád v posteli aktivitu, takže radši živý. :) Zoofilní MdS
4 Sláine a DEmnoG: Přítelkyně se mnou pojede, protože si uděláme celodenní výlet do Brna. Je natolik inteligentní a samostatná, že nepotřebuje okolo sebe kamarádky na to, aby se zabavila. Vysvětlující MdS
toe: já bych se tedy uvolil přijít, jako brňák s velmi volnou pracovní dobou se přizpůsobím většině
to Toe: jestli bych mohl pozadat take o jeden kus "Bubble Gun", smenitelny bud za peniz ci par piv, ktery bych si od tebe na srazu prevzal:). Do Caslavsky tenhle ani pristi tyden nedotapkam a pochybuji, ze memu knihkupci podari jeden vytisk sehnat:(.
to Markyz de Sade: proc to delas? Jako je ti jasny, ze se treba bude tvoje draha s nama po case (tak ze dve hodinky) nudit? A zacne te otravovat, abys ji zabavil? A nebudes moci rvat ty svoje sprostarny, jak jsi zvykly? A ze se ji v Brne nezbavis tak lehce, jako v Praze, pac "vezmi si tago a jed domu" te bude stat "trosku" vic?

Radeji to promysli Markyzi nebo ji presvec, at sebou vezme par kamaradek (tak 5-6 kusu), at se s nama v tom Brne zas tak moc nenudi a ma si skym povidat o nejakejch zenskejch zalezitostech:).

Nebo ze by mel pan Markyz zalozni plan, a jeste vecer by chtel jet na Slovensko? To bych potom pritelkyni na comicsovem srazu v Brne pochopil:)
Woffce: http://bubble.kocogel.info/ najdi maila na Bee Seeho a objednej poštou třeba...
Willis: Jasně, zkusím - dík.
woffce: neházej flintu do žita. seqoy má internetovou prodejnu, tak by to tam možná šlo zabookovat.
Díky za odpověď; tím pádem se ale zřejmě nacházím v loji - moje brněnština je vpravdě prachmizerná, a pražštinu bych musel oprášit, a to nestihám...