Serie Bugs Bunny, Tom a Jerry budu ještě doplňovat. Nemám tedy všechny, takže u chybějících bych data uvítal. To se týká i už vložených titulů bez obálky a obsahu (především serie Bugs Bunny a Super Komiks). Nejhorší je serie Kačer Donald. Není kde čerpat data takže až se začnou doplňovat chybějící tři ročníky, tak bude většina prázdná :-(
... a Bugs Bunny a spol. číslem 12/94 neskončil, někdy v roce 96 se ještě přejmenoval na Králík a spol. a ještě i změnil formát, ale tady můžu sloužit taky jen několika čísly.
blackJag: nové vydání Obrázky z českých dějin... mám v plnu nákupů. Potom někdy přidám.
Různé varianty obálek: prozatím platí pravidlo, editovat jako jeden titul. Možná to není ideální, ale prozatím to tak je.
Druhe a další vydání: rozlišujeme další vydání a dotisk. U dotisku je pouze informace v poznámkách. Co se týče konkrétně Pixyho, tak je to docela stará položka z doby, kdy ještě nebylo vše ujasněné. Možná by měl být zvlášť. Celou problematiku editace dalších vydání bude asi třeba ještě upřesnit.
Pokud chceš mít ten Stříbrný poklad v databázi, tak by se hodil sken obálky a údaje o vydání. Možná bys tím odčinil to Aukro :)
Přehodil jsem Mam/Chci na začátek tabulek, stejně mazání ve Sbirce. Mělo by to usnadnit orientaci v řádku (pro Slaina :), kdyby vam to nejak extremne vadilo, tak se ozvete.
Jo a pod inputboxem mate jednoduchou napovedu, jak pouzivat nove tagy. Odstavec je enter, link staci nakopirovat (s http, podle toho to rozlisuje).
U Pixyho máte všechny tři vydání ( první dvě varianty + druhé ) pod jedním záznamem, proč? Mám až druhé vydání a třeba u Asterixe jsou všechna vydání zvlášť...
á propos, Obrázky z českých dějin a pověstí mají už své 7mé vydání! Mám až tady toto, má mírně odlišnou obálku a je to upravené a rozšířené vydání z roku 2007
Chtěl jsem si u sbírek přidat Stříbrný poklad, jedna verze tu je (dotisk) a jedna asi schází (nebo jsem slepý). Má podobný typ obálky jako Trať se ztrácí ve tmě, čili žádný obrázek, ale velkým Zpravodaj... a logo...
Turlogh: ja mam doma valku proti preludum a kamenny demon a tam jsem zadny rok nenasel.
ale tady jsem nasel neco, co by mohlo pomoci: http://interkom.scifi.cz/whosf/turjir.htm
ad radkovani: za sebe muzu rict, ze jsem skoro urcite u vseho brejkoval i enteroval, kvuli prehlednosti pri editaci. ale vybavuji si i nekolik titulu, ktere jsem po nekom upravoval, a tam entery nebyly. Neslo by to udelat obracene? Smazat vsechny entery a nechat brejky, pripadne pak ty brejky v druhem kroku nahradit enterama? Protoze ty maji v te editaci samozrejme vyssi prioritu, ze jo; pokud jsem kdysi chtel, aby se neco zalomilo, musely tam tagy byt.
AZteck: Tajemství staré čistírny je z ABC, na 100procent. Mám ho doma a jako vášnivý sběratel ABC to musím vědět.:-) Myslí, že vycházel i na pokračování ale tím si nejsem jistej. Stejně tak Kapitán Blood, Jáma a kyvadlo, Labyrint světa a Ráj srdce, Dobrodružství Deža Demetera a spousta dalších, vycházejících v ABC.
Houbar: je platny, ale nic tam od tebe nemam (teda pokud ta nabidka levne viagry neni od tebe). Jeste mi funguje zack@comicsdb.cz (ale ten se stejne preposila na admin@comx.cz)