AZTeck: KRÁLÍK a spol. ročník 1998 vychazel až do čísla 8 jako měsíčník. Potom se změnil na dvouměsíčník a následně vyšly 2 poslední sešity označené jako 9-10/1998 a 11-12/1998
Chtěl jsem se optati - Mot nabízí knihu T.O.T.T. od Thomase Otta. Nic víc o ni tam není - zde taky není, tak nevím, splňuje to požadavek na comics, není to jen nějaká autobiografie nebo zkrátka proč tu není?
Po přidání komiksu do sbírky se vždy zobrazí její první stránka. V případě, že chci k přidanému komiksu napsat poznámku, musím ho nejdříve nalézt. Nešlo by, aby se po přidání zobrazila hned stránka seznamu, na kterou byl přidaný komiks zařazen a byl hned vidět na obrazovce?
AZTeck: Tipy na chybějící tituly ti budu uvádět sem, aby se mohli vyjádřit i ostatní administrátoři. Případně pokud by jsi neměl, mohl by mít některý z nich.
- Bobří stopou č. 10 - speciál 1995 - celé číslo komiks Walitaka: Peřej velkého kalumetu
- Opravdu jsou to tři kápě - sci-fi klub Třesk při sdružení Klubu pracujících v Třebíči - 1989
- Rychlé šípy č. 2 a 3 (1. souborné vydání) - Park kultury a oddechu v Ostravě a klub Máj Karviná - PULS Ostrava - 1969
- Makropulos 27 (Kája Saudek) - neobsahuje 50 % komiksu
- Asterix z Galie (č. 1) - 2. vydání - 1997
- Asterix a cesta kolem Galie (č. 5) - 2. vydání - 1999
- Asterix a Kleopatra (č. 6) - 2. vydání - 1999
- Asterix v Helvetii (č. 7) - 2. vydání - 1998
- Asterix a věštec (č. 9) - 2. vydání - 1998
- Asterix a dárek od Cézara (č. 10) - 2. vydání - 1998 - v databázi chybně uvedeno jako 2. vydání vydání z roku 2003
pokud by jsi zadával tato 2. vydání na základě těchto údajů, tak nepoužívej u č. 9 obrázek od jiného vydání, ale je potřeba udělat nový sken obálky, protože je na ní chybně uvedeno:Asterixova dobrodružství IV (má být IX)
Serie Bugs Bunny, Tom a Jerry budu ještě doplňovat. Nemám tedy všechny, takže u chybějících bych data uvítal. To se týká i už vložených titulů bez obálky a obsahu (především serie Bugs Bunny a Super Komiks). Nejhorší je serie Kačer Donald. Není kde čerpat data takže až se začnou doplňovat chybějící tři ročníky, tak bude většina prázdná :-(
... a Bugs Bunny a spol. číslem 12/94 neskončil, někdy v roce 96 se ještě přejmenoval na Králík a spol. a ještě i změnil formát, ale tady můžu sloužit taky jen několika čísly.
blackJag: nové vydání Obrázky z českých dějin... mám v plnu nákupů. Potom někdy přidám.
Různé varianty obálek: prozatím platí pravidlo, editovat jako jeden titul. Možná to není ideální, ale prozatím to tak je.
Druhe a další vydání: rozlišujeme další vydání a dotisk. U dotisku je pouze informace v poznámkách. Co se týče konkrétně Pixyho, tak je to docela stará položka z doby, kdy ještě nebylo vše ujasněné. Možná by měl být zvlášť. Celou problematiku editace dalších vydání bude asi třeba ještě upřesnit.
Pokud chceš mít ten Stříbrný poklad v databázi, tak by se hodil sken obálky a údaje o vydání. Možná bys tím odčinil to Aukro :)
Přehodil jsem Mam/Chci na začátek tabulek, stejně mazání ve Sbirce. Mělo by to usnadnit orientaci v řádku (pro Slaina :), kdyby vam to nejak extremne vadilo, tak se ozvete.
Jo a pod inputboxem mate jednoduchou napovedu, jak pouzivat nove tagy. Odstavec je enter, link staci nakopirovat (s http, podle toho to rozlisuje).
U Pixyho máte všechny tři vydání ( první dvě varianty + druhé ) pod jedním záznamem, proč? Mám až druhé vydání a třeba u Asterixe jsou všechna vydání zvlášť...
á propos, Obrázky z českých dějin a pověstí mají už své 7mé vydání! Mám až tady toto, má mírně odlišnou obálku a je to upravené a rozšířené vydání z roku 2007
Chtěl jsem si u sbírek přidat Stříbrný poklad, jedna verze tu je (dotisk) a jedna asi schází (nebo jsem slepý). Má podobný typ obálky jako Trať se ztrácí ve tmě, čili žádný obrázek, ale velkým Zpravodaj... a logo...
Turlogh: ja mam doma valku proti preludum a kamenny demon a tam jsem zadny rok nenasel.
ale tady jsem nasel neco, co by mohlo pomoci: http://interkom.scifi.cz/whosf/turjir.htm
ad radkovani: za sebe muzu rict, ze jsem skoro urcite u vseho brejkoval i enteroval, kvuli prehlednosti pri editaci. ale vybavuji si i nekolik titulu, ktere jsem po nekom upravoval, a tam entery nebyly. Neslo by to udelat obracene? Smazat vsechny entery a nechat brejky, pripadne pak ty brejky v druhem kroku nahradit enterama? Protoze ty maji v te editaci samozrejme vyssi prioritu, ze jo; pokud jsem kdysi chtel, aby se neco zalomilo, musely tam tagy byt.