Doppelganger:
A co se týče té ceny, vydat to české vydavatelství, nemám problém ani s o něco vyšší cenou. Ale tyhle UKK, DCKK a podobné edice tisknoucí se hromadně pro více států čert ví kde prostě beru jako podřadné zboží podřadné kvality bez pořádné redakční práce nebo kvality fyzického vydání, takže to co se mě týče prostě mohli dát do dvou dílů klasického DCKK.
Doppelganger:
To máš zřejmě pravdu. Můj problém je v tom, že už to mám dávno v originále a jediné, co by mě donutilo si to koupit v češtině by bylo právě to, kdyby to byla speciální verze k 30 výročí. Takhle to prostě není pro mě.
MB: několik sešitů má dvojnásobnou délku a celkem to má 384 stran, takže ta cena není zas tak mimo - pro porovnání třeba JLA 2 od BBArtu (344 stran za stejnou cenu) nebo Watchmen (416 stran za 990 Kč). Jasně, v porovnání s běžnými díly DCKK je to dost, nicméně já nelituji jediné koruny. Konečně česky vyšla poslední ze čtyř knih, které znamenaly konec komiksové Bronze Age. :)
Doppelganger:
Díky za vyčerpávající odpověď. To je tedy ta cena hodně nadsazená, když to je jen původních 12 sešitů. Říkal jsem si, jestli to podle té ceny spíše nebude ta verze k 30. výročí s hromadou bonusů, což by spíše odpovídalo, ale očividně ne. Jsem zvědavý, jestli si to objednalo dost lidí na to, aby v těch speciálech pokračovali.
MB: kromě samotného příběhu je tam jedna stránka o okolnostech vzniku, jedna stránka o autorech a jedna stránka o předchozích událostech (tedy to samé, co u všech DCKK), na konci je 6 stran alternativních obálek a 2 strany Pérezových náčrtků. Na hřbetě to má část obrázku, ale jiného než normální DCKK.
Nemá tady někdo ten DCKK speciál Krize na nekonečnu zemí? Chtěl bych se zeptat, co konkrétně to obsahuje kromě 12 sešitů komiksové série Crisis on Infinite Earths? Nějaké bonusy, ať už textové nebo komiksové? A na hřbetě to má taky nějaký kus obrázku? Nedostatek informací o českém vydání je šílený.
Felis: normalni lets player plus nejaky vlogy s kamosema/kamoskama. Takova mainstreamova pohoda. Pokud je ti vic jak 15, tak asi neni duvod na to koukat, ale pro zakladkovy soplaky myslim hodne dobry.
Felis: doporucuji si radsi spocitat chlupy na nohach nebo si dlabat bradavice plochym sroubovakem. Nebude ti pak tak trapne a budes mit aspon nejaky uzitecny vysledek;)
P.G. ja si dlouho myslel, ze nick/heslo je uplne dostacujici. Email prisel az se zasilanim hesla. A tusim, ze do dneska plati moznost si email smazat. Ja ho k nicemu nepotrebuju, proc nutit lidi, aby ho meli vystaveny, kdyz nechtej.
Zack: technický dotaz - aby se kdokoliv přihlásil do soutěže, musí být registrovaný uživatel. a k registraci je vyžadován e-mail. jak je tedy možné tvrzení "...se prihlasi do souteze a bud tu nemaj mail vubec..."? nechci rýpat, jen mě to zajímá
Zack: Ale no tak, neházej nám heavy metal a pohádky do jednoho šuplíku. Já bych naopak jako fanoušek I Hate Fairyland doporučil všem milovníkům Disneyovek.
to trudoš: Tak já metal ráááád :D
to Zack: Ta ukázka vypadá brutálně. Máš pravdu, asi Deadpoola nechám jen na kino, tam se mi líbil. Komiksy se suprákama mě míjí velkým obloukem... díky bohu... kupovat UKK a NHM a DCK... a SSSR... ne fakt to ne :D
Tormentr: Zanrove asi ano, ale soucasny Deadpool je zabavna vyvrazdovacka pro uplne jinou generaci pubertaku nez byl Lobo. Je to takovy Spider-Man, kdyby byl sileny sociopat. Kdybych mel neco ted prirovnat k Lobovi, tak asi I Hate Fairyland od Skottie Younga.
Dotaz na vlastníky a fanoušky Deadpoola: V čem je Deadpool jiný než komiksy s Lobem? Loba mám rád a tohle vypadá dost žánrově podobně, nebo se pletu? Díky za info :)
Killingjoke: U Skalpů jsem dočetl 3 díl a šetřím na další. Tam bych se nebál, tam jsou prý prodeje dobré a další díly jsou už oznámené. Myslím že i ty Southern Bastards budou ;)
Tormentr: Parker jako vítěz je velké a příjemné překvapení. I já jsem pro něj hlasoval. Upřímně ale už moc nevěřím, že by mu to pomohlo s prodeji. Když se podívám co vychází, tak povětšinou táhnou fantasy/sci-fi série, manga a komplety. Takže já za komiksy šetřím každým rokem víc a víc, protože nic z toho už prostě nečtu a nebaví mě to. Kriminálka a realistické komiksy tady moc nejednou... Proto jsem rád, že vyhrál také Jason Aaron za Skalpy. To je pro mne nejlepší série, která zde vychází. Doufám že aspoň u něj ty prodeje budou takové, že třeba v budoucnu dostaneme i Southern Bastards.
V DCKK je navíc ještě Superman Annual #13 (příběh "Nejlepší den") a 6-ti stránkový bonusový materiál z Action Comicsu Annualu #11 (takový kreslený popis postav).
V Posledním synovi jsou pak navíc 4 strany skic Adama Kuberta
prosím, ví někdo, jak moc se shoduje Superman: Poslední syn od BBArtu a Superman: Poslední syn Kryptonu z DCKK? Je v DCKK nějaký sešit navíc? (bonusový retro sešit nepočítám) Díky moc!
Draco: Och, nikolivěk. Kdysi došlo k takové nehezké situaci, že jsme se zde a na crewním auditku vyskytovali dva podobného jména. Já s oddaným respektem k diakritice a mezerám (Velkej šéf) a antiautoritářský, protikodexový, ale ve vodách neunicodového internetu jistě praktičtější velkejsef.
Po chvilce konfliktů pak velkejsef moudře ustoupil a tuším, že jsi se přejmenoval na Taurena? A nyní, zdá se, přichází nová inkarnace, totiž MindReader.
Tak, snad ty Velmi křehké vztahy takhle narychlo stačily.
GWB: no, koupil jsem si po dlouhé době Andělská tajemství, která mi pak chvíli ležela - a jaxem je přečetl nenadšen jsem se zařekl, že to byl poslední Gaiman - ale to už jsem měl koupenou 1.Knihu hřbitovní - a ta se mi zase líbila, ale už neechcůůů, ať se opováží vydat dalšího Sandmana!! To budu bokotovat :) no i když....
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.