To Toe, ad edice "Největší Češi": Mám Komenského a taky jiný projekt ilustrátorky Fučíkové - plakát "Královna / Dronning Dagmar" ve formátu B1 (100x70 cm), ve složeném stavu jako rozkládací kniha o 20 stranách (19x22 cm). Postavy na listech promlouvají přímou řečí (bez orámování bublinami pro upřesnění).
ad. OMNIBUSY: Samozřejmě taky zkupuju, jinak Indiana a SW podle všeho není tak prodělečné jako například ti Vetřelci, proto nejspíše za 300 je nikdy neuvidíme. BTW: Těch 1 000Kč je standard, v Anglii to prodávají cca za 800 a to v měkké vazbě, takže to máme cca jen o ty dvě stovky dražší a dokonce v luxusním vydání.
Kapis taky sem začal s omnibusama, je fakt že za1000 nebo 900 to je moc. Ale za 300 se to dá, pro bbart by možná bylo lepší kdybys to kupoval od nich ale to jekaždého věc.
A stěma Jonesama taky marně čekám. Prý to možná půjde dolů,tam se čeká bo to vyšlo později ale podle mě se to taky nějak extram neprodavá . maximálně tak SW
No a tak jen do éteru - pomalu si skupuju ty omnibusy z LK, pro BBArt to asi není dobré, ale mě se celkem líbí si každý měsíc vzít jeden až dva kousky a za plnou palbu bych to asi nikdy nekupoval, není to úplně to co bych za ty prachy nutně musel mít. A začínají se mi i líbit v knihovničce. Star Wars a Indiana budu řešit možná až po zkompletování všech těch Vetřelců a Predátorů. To je od Lucase, to evidentně do výprodeje nepůjde (nebo se to prodává lépe..??)
The Genius: A navic Awesomebooks zavedli nekdy v unoru jednotne postovne £2.99 za zasilku. Do te doby bylo postovne zdarma, pri koupenych par kusech. Prituhuje :)
LuR: Díky. O článku vím, jenže je ještě z dob, kdy pivo bývalo lepší, holky krásnější a komiksy na Bookdepository levnější :) Ale schválně zkusím porovnat aktuální ceny v uvedených obchodech a uvidím, jestli je zdražování globální problém nebo ne.
Mám dotaz - zhruba po měsíci jsem si chtěl objednat pár booků z Bookdepository, ale docela nemile mě překvapily ceny, které jsou o hodně vyšší než dřív. Dokonce ani UK verze obchodu mi nefunguje a automaticky mě přehodí na doménu .com. Stala se nějaká změna, kterou jsem nezaregistroval? Případně - můžete mi někdo poradit, odkud objednat komiksy v angličtině za rozumnou cenu? Díky.
Pokud se vám komiks líbí, nenechte si to prosím jenom pro sebe.
Majitel práv má zájem ho vydávat i u nás.
Pokud byste ho chtěli, řekněte to i svému oblíbenému nakladateli. Když se ozve dost lidí, snad je to přesvědčí.
Dík.
vasek
zack: právě listuju záplanou irelevantních komentů patřících do bazaru a zjišťuju, že nemůžu adminovsky mazat příspěvky.
Zack
vasek: to je schvalne, ale dik, to si mi pripomnel, ze sem zapomnel povysit Aztecka :)
vasek
si děláš srandu? takze i mezi adminy jsou si všichni rovni, ale někteří jsou si opět rovnější?
Zack
vasek: Budete si rovni, az od tebe uvidim tolik odvedene prace a odpovednosti, co od Aztecka. Od tebe vidim hlavne blby keci a pruzeni. Uz jen to, ze tohle resis tady, ne v admin foru, mluvi samo za sebe.
Ty uplne prvni lidi pamatuji (nebo spis nepamatuji :) CDB jeste kdyz byla databaze soucasti COMXu. CDB bude slavit oficialnich 10 let 1. cervna.
Ve sbirkach je min lidi zkratka proto, ze vetsina si do sbirky nic nedava. Tech, co ji maji neverejnou je take par, ale nehraje to zasadni roli.
Aktivnich bude par stovek, ale nesleduju to, zalezi na interpretaci, co je aktivni (login jednou za rok neni aktivni), vpodstate se jen obcas podivam, kolik a odkud sem chodi lidi a jak vypadaj komentare.
Zack: Jakto že jsou tak vysoká ID (přes 6000) a ve sbírkách je pouze 1000 lidí? To jich je tolik "neveřejnejch", nebo se jich tolik přihlásilo a pak smazalo, nebo si tolik lidí změnilo "identitu"?
A kolik je "aktivních" uživatelů? Dejme tomu, přihlásí se alespoň jednou ročně.
No a když se dívám na těch prvních 30 lidí, tak aktivních tu je více či méně pouze 1 (ó velký guru), 2 (ó velký crewní guru), 3 (díky za Pokus a Omyl), 5 jen na komiksáriu, 8 spíš tež na jiných komiks auditkách, 12, 13, 17, 18 (věřím, že to je jen pokles aktivity), 21, 30 (ten už české komiksy nečte - jo a dneska v noci se mu narodila dvojčata;-)) Jestli jsem někoho vynechal, tak sorriiiii
Což je více aktivních tak 3-4 lidi a když se dívám, že někteří mají ID i přes 6000, tak tu zas tlik lidí nepíše.
GWB: no snad se nepletu a nebylo to něčím jiným a snad to není tajné, když tak mi to admini odmažte. Jednou po změnách, ke kterým tu došlo, vznesl na Zacka dotaz proč už nemá admin práva a ten mu odpověděl, že pro to není důvod, bo (ostravsky protože) je v tomhle ohledu neaktivní a nijak nepřispívá svým kouskem práce do mlýna, no a asi se ho to dotklo víc než je zdrávo....
Zack: něco podobného jsem měl na jazyku. Jednou jsi tu psal u soutěže, že výherce má ID 11 (nebo něco takového), že jsi rád, že vyhrál nějaký oldskulák. Já naskočil až po pár měsících, začátkem roku 2005, by mě zajímalo který jsem byl. Nechceš zveřejnit nějaký ten seznámek prvních lidí, kteří se tu nahlásili s pořadím? Jestli to teda není nějak tajné....
Jinak Vaška určitě škoda, přesně si pamatuju proč a jak tu byl naposledy, nebudu to rozmazávat, Woffce a Slaine žijí a věnují se svému, věřím, že se tu zase někdy ukážou;-)
Je pravda, že členů v této databázi je čím dál víc, ale někdy se ptám: "Kde zmizelo původní osazení?" Co se stalo s lidmi jako je: Slaine, vasek, Woffce (sice jsem se s Woffcem potkal na Crweconu, ale... ) a mnozí další.... Kde jsou ty staré dobré časy?
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.