Stejně jako se tu teď řešil "Sandman", tak by potřeboval upravit i "Bleach". Je to sice blbost, ale i tak se zeptám:
Nechcete k "Čtyřlístek #549-550: Červené srdce" přidat jako takovou "alternativní obálku", nebo jako ukázku toto: http://www.myspulin.cz/images/thumbs/0001251.jpeg
fox01: Sandmani upraveni, mistři Evropy nahozeni jako série plus do poznámky u každé knihy uvedeno pořadí v sérii. Pro jistotu...
fel68: Díky za info, omrkneme, dořešíme, upravíme...
- Modrá pětka: Na stezce dobrodružství (2013) - 56 stran (uvedeno 48)
- Živí mrtví č. 8 - 144 stran (uvedeno 136)
- Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana - 344 stran (uvedeno 312)
- Chata v Jezerní kotlině (2013) - uvedená fotka obálky je s chybou (jezerní - Jezerní), která byla před tiskem opravena, stejná chyba je i v názvu hesla tohoto komiksu (i u vydání z roku 1990)
do pléna: jest-li někdo chcete Blizzard, Jednooký Joe za 180.- tak je pro zaregistrované na comicsdb za 180.- pište na objednavky.kupkomiks@centrum.cz..
cena sleva úvest přezdívku z comicsdb...osobní přeání zdarma PRAHA 1 po 26.12.13
Nechci prudit, jsem si vědom bodu 3 :) ale znovu připomínám limitku Vrány, kterou jsem postnul níže. Za chvíli vyjde další limitka od CC tak ať se na to nezapomene :)
Žánr: sci-fi, naturistický
Vydal: Roman Bureš (samonáklad)
Tisk: Tigris Zlín - Prštné
Rok a měsíc vydání: 2013/10
Vydání: 1.
Vazba: paperback
Format: 210 x 297 mm
Počet stran: 74
Tisk: barevný
Náklad: 100 ks
Cena v době vydání: 360 Kč
Popis: Příběh se odehrává pár let po naturistické revoluci. Stále existují staré struktury jenž by chtěli zvrátit svět do starých kolejí. Boj ještě neskončil...
Ve Foru odteď můžete za určitých podmínek editovat příspěvky. Admini s dostatečným oprávněním můžou editovat cokoliv komukoliv kdykoliv. Mecenáši (bez ohledu na výši příspěvku) můžou editovat kdykoliv jakékoliv své příspěvky. Ostatní mají 15 minut na to, aby po sobě opravili to „aby jste vyděli“ (počítá se to od vložení, ne od poslední editace). Testněte si to, pokud se to ujme a nebudou s tím žádné problémy, zapracuju podobný systém do ostatních příspěvkových částí CDB.
Rychlé šípy komplet Olympia 4. vydání 2012
Rychlé šípy komplet Olympia dotisk 3. vydání 2009
Rychlé šípy komplet Olympia 3. vydání 2004
Rychlé šípy komplet Olympia 2. vydání 1999
+ k tomu Sandmanovi Preludia a Nokturna vydání 2007 alespon do poznámky, když už jsem se s tím hledal :)
Žánr: horror, akční
Vydal: Martin Trojan-3-Jan (Comics Centrum)
Rok a měsíc vydání: 2013/10
ISBN: 978-80-86839-73-8
Vydání: 1.
Vazba: limitka v kůži
Format: 158 x 239 mm
Počet stran: 104
Tisk: barevný
Název originálu: The Crow: Skinning the Wolves
Vydavatel originálu: IDW, 2013
Cena v době vydání: 1999,-
doophy: Určitě bude - UPVO 2 varianty jsou již doplněny včetně poznámky podobně jako u sedmičky... Liga bude později opět samostatně... Ideál by bylo rozdělit i jednotlivé BPRD, ale na to zatím CDB není stavěné, snad tyhle varianty budou opět jen "výstřelek" :)
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda-li budete doplňovat u Ú.P.V.O. #2: Duše Benátek a další povídky (pevná vazba) alternativní obálky jako je to u SE7DM . A budete doplňovat limitovanou edici u Liga spravedlnosti: Počátek ? Díky za odpověď