adminové: tý brďo kucííí, vždyť já zapomenu jak se mi co líbilo než vy to tady updatnete. Co Voleman, co Lucky Luke??? No!!! .......... nu dobrá, tak už se tak nečervenejte, a hlavně s tím něco udělejte.
Hele Markýzi já to myslel tak že na crewconu spojí chlast a trochu komiksového poučení,a tímpádem se i dobře pobaví.Já si jako bvykle nebudu nikoho všímat,sem totiž samotář.
Tož sa tam uvidime všici.....pokud Bůh a vedoucí v práci volno dá..:-) Já se tam chci taky zlejt, jen mě pak čeká cesta home do naší pohorské vesničky, tak se musim hlídat, aby to nedopadlo jako mé ostatní akce (čili vokno, vopice a zázrakem jsem se dostal domů). :-D
4 DEmnoG: To je taky pravda, ale furt by zbýval jazyk a prsty. :) Jinak Crwecon budeš mít určitě o 100% lepčí, když ho budeš trávit ve společnosti krvinky56. :) Humorný MdS
to Markyz de Sade: k cemu bys pritelkyni byl, kdyby ti fikla koule:). <br><br>Jinak ja se samozrejme dostavim, jen neslibuju v kolik. Pac soboty jsou pro me kriticky... leda ze bych nesel v patek chlastat. Uvidime.
Zdar lidi, nějak nám to auditko zamřelo, naproti tomu na Crwi to žije. Navrhuju k diskuzi nové téma. Pan maestro Pavlovský na stránkách Crwe oznámil dobu a čas konání Crweconu (tj, 9.6. tak od desíti). Co vy na to a kdo z vás dorazí obhajovat svoji úchylku? (dospělí lidi prohlížející si obrázkové knížky...:-D)?
4 DEmnoG + andre: Moje drahé bukvičky, moc se Vám omlouvám, ale byl jsem na Slovensku. Věřte mi to nebo ne, ale úplně jsem na Vás zapomněl. Jinak ale na mě máte oba číslo, takže stačila sms ve tvaru: "Platí ten čtvrtek?" a já bych odepsal: "Jakej kurva čtvrtek?". Jinak Andreew tady taky nebyl, takže to vidím na příští týden is Andreewem a pro jistotu domluvu necháme na mobilní komunikaci. Včera jsem se taky pěkně sežral, málem jsem ani domů netrefil. Poopiční MdS
Vyhlasuji takovou drobnou soutez: Jestli nekdo prijdete na nejaky comics vydany v roce 2006, ktery nam uniknul a neni tady, dejte nam vedet. Odmenou vam bude dobry pocit a kompletnejsi databaze. ;-)
(P.S.: Vily nesoutezi, ty vedu v patrnosti a brzy by se tu mely objevit.)
to Markyz de Sade: mno jo, panacek dela mrtvyho brouka. Mam takovy tuseni, ze vcera slovo comics ani nepadlo, ale co, hezkej vecir to byl. Rano jsem se probudil uplne nasracky, nejak moje telo nezvlada ty kvanta chlastu vstrebat za pet hodin... divny.
MdS: až příště budeš dělat frajera, že chceš zachlastat, tak si vykuř. O včerejšku jsi věděl skoro 2 týdny a ani hovno. Naštěstí jsme to s DEmnoGem zvládli i bez tebe. I když komiksové to moc nebylo.
to Markyz de Sade: tak nevim, jak se vylucuje zavist a prace... co se me tyce, tak si radeji vyberu veciir v patek v hospudce nez byt v praci:)<br><br>to Andre: promijim prdelko
to Andre: koukej muj nick psat celej lenochode, na nejaky "DE" ti pekne kaslu.<br><br>to Markyz de Sade: chmmm, tak dobra, Mirak je oukej. A abys vedel, tak ja si pekne v patek skocim na pivo a ty mi budes moci jen tise zavidet.
4 a+D: Čtvrtek neni dobrej, to jsem v práci. A navíc Andreew odjel někam nahrávat CD se svojí "ultrapravicovou kapelou", takže to vidím na naehste Woche. Bis dann. Jazykový MdS
Ad Zack:Katalogizuji si jen vzácnosti (signovaná alba,Ex Libris apod.) - ale všechno, na to jsem fakt línej. Stejně jako Ty bych o Crew č. 1 a vůbec o všechno ostatní velmi nerad přišel.
Zack: tak já ti nechtěl dávat pokyn typu: Udělej koláč!..... Tak se člověk tak nějak slušně snaží naznačit co by rád a panáčkovi se to nelíbí:) ..... A já chci koláč, nebo něco podobnýho. Třeba ty čísla, který by se automaticky měnili.
Hmmm 54%...čekal bych to horší(krz micekye a čtyřlístky)..... ale ten koláč by teda nešel udělat? Abychom měli motivaci. Já třeba hodnotim jenom věci které jsem PRÁVĚ přečetl, abych nepsal moc blábolů. A tohle by mě motivovalo si třeba zase přečíst starý 4lístky a komety a crewe a sin city,.....
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.