Slevy, výprodeje, bazary

MB: Mam normalni ceskou kreditku (mastercard), ale jeste to jde pres Google Wallet jako vsechno, co koupis pres android.
Ale uprimne, to co popisujes bych cekal v minulem stoleti, ted bych to asi resil spis s comiXology, resp. s bankou, neni to bezne a vubec to nedava smysl. Leda, ze ses na nejakym blacklistu.
Zack:
A nepoužíváš náhodou platební kartu vydanou v USA, případně virtuální kartu, která se pro prodejce tváří jako vydaná v USA? Některé americké obchody to tak mají nastavené, že pro určité transakce vyžadují takové karty, i když to tedy obvykle jde obejít.
MB: Bez problemu, na tabletu to znamena zmacknout dve tlacitka.
Zack:

Ono jde na comiXology i nakupovat? Je to jediný obchod na světě, který odmítá mou Visu, kterou běžně platím po celém světě a přes Paypal tam taky platit nejde, rovněž mi to odmítne platbu, přestože peněz na účtu mám dostatek.
V časopisu Pevnost č. 11/2013 vyšla komiksová příloha, kniha Petra Kopla DRACULA a příští měsíc bude příloha komiksová kniha HORORLAND (cena časopisu a knihy je 129,-)
Pánové, nemáte zač :-) Taky jsem si to rád koupil, jen Petr Kopl asi nemá moc velkou radost, že se mu to tam objevilo...
blackJag: i já děkuji, Kopla mám čím dál víc rád
blackJag: dik za info, kniha zakoupena, toto forum mam asi nejradeji:)
Kdo zatím váhal nad koupí Psa baskervillského od Petra Kopla, už váhat nemusí. V některých z prodejen Levných knih se tato pěkná věc pohybuje za bezvýznamných 29,- Dnes jsem kupoval ve Zlíně, ještě tam 2 kusy byly.
prodám http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4895 za 300,- z místa. Čtené jednou a je to pecka, jdu do hardbacku :))

email walome@seznam.cz
V Kenvelu sleva 50% na trička s Avengers, Garfield, Simpsons, Family Guy,....
V Levných knihách teď mají za 29kč South Park Comic Annual 2011. Je to velká vázaná knížka, v angličtině, obsahuje dva docela dlouhý komiksy (2 epizody - známou anální sondu a tu druhou jsem neviděl). Přestože vypadaj, jako kdyby je někdo ofotil přímo z tv obrazovky, podle mě za tu cenu stojí:))
Luigi: V Brně třeba kdysi měly asi 4, teď už je to vyprodaný
V LK mají jen první díl K2, nebo všech pět? Já na stránkách viděl právě jen první.
zdravím,
nebyla by tu nějaká dobrá duše co má občas cestu do LK a nekoupila mi tam první tři díly K2 po těch 9.-? Podařilo se mi sehnat už jen 4 a 5 dnes v M.Boleslavi a tak bych to rád komplet, takže pokud by se někdo našel, předem děkuji za pomoc...můj e-mail - monty.cl@centrum.cz
Luigi: Na jejich stránkách se to dá lehce najít. Ale mrkni ještě na www.levne-knizky.cz tam to mají teď za 13,-!!! + doprava za 70,- takže to máš za 96,-
až domů :-) teda na poštu. V LK za 2 x 39,-
Jo, ale tak předpokládam, že je dobrý o tom vědět. Já jsem s UKK skončil, takže pro mě vítaná věc:)
Ále, tahle sleva je už dlouho a měla by být v každém komiksovém ráji
Jestli to nebude tím, že to je (bude) v UKK;-)
V Comicspointu mají nijak nepropagovanou akci - za 399kč prodávají doublepack ve složení Iron Man: Extremis (původní paperback od Crwe) a Spider-Man: Kravenův poslední lov. Podle mě skvělá koupě, obě knihy by jinak vyšly skoro na dvojnásobek.
Luigi: V Plzni je mají, v pátek jsem na ně koukal
Nevíte někdo, v jakých LK by se dal sehnat ještě ten Hercule Poirot?
pro ostrávaky: od 18.-23.3. je v Librexu Zlatý týden, sleva 20-30%.
Kapis: Díky! už jsou doma. A myslím, že tam toho objednám ještě víc.
Lenny: dík za tip, magazín nekupuju, ale takhle v balíku za polovic jsem do toho šel;-) A nevypadá to nejhůř. Kdyby se objevil další balík s 6 čísly dej vědět;-)
V trafikách je teď prvních 6 čísel SW magazínu za 150Kč
V Librexu na Výstavišti za 99 kdyby někoho zajímalo

http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3331
27.12. ve všech prodejnách Knihy Dobrovský sleva 30% na vše!
Nevim jak jinde, ale v knihkupectvi v palladiu(v Praze ) mozna luxor? maj lipse tulliana za 299,-... uplne me z toho bolelo u srdicka, takova krasna kniha....... a takova drobnost, v knihkupectvi v oc letnany budou mit 27.12. 30% na vse (pokud jsem to dobre pochopil) sice tam moc komiksu nemaj, ale ne pouze komiksem je clovek ziv, ze;)
+ ještě Scott Pilgrim 1,4,5,6, Led Zeppelin, pohádka o 11. září, tadytohle: http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4053 (oba díly, Jonah HEx atd...
LK u Sýkoráku OV: K2 komplet po 9Kč! Děsivé dějiny - Rytíří, Egypt a Řím 29Kč
na www.tfaw.com maj tento vikend vyprodeje, jelikoz maj docela drahy postovny, tak se vyplatej spis drahy veci ve sleve. Treba " nick and dent" veci maj 80% slevu a zatim mi vetsinou prisly v lepsim stavu nez normalni veci cp:) ... Pozor, posta muze klidne trvat 2 mesice, ale zato jsem behem poslednich dvou let musel resit clo jenom jednou. Nevim jak to delaj.
Aukce originál komiksových oken Jaromíra 99 - Alois Nebel, Káji Saudka a tuší scifistického ilustrátora Theodora Rotrekla aktuálně na Aukru:
http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=10521391
Já jsem viděl v LK i Scotta číslo 6.
Levné knihy - Scott Pilgrim 1-5 - 69,-/ks
Andre: Ja som ešte nič neobjednaval ale myslim že to je na kila tak treba si cca tipnut hmotnost balika nezaleži to od ceny ani od produktu a ked som im pisal že kolko ma to asi vijde na Slovensko napisali že musim to najprv objednat a zaplatit a potom mi povedia cenu. Ešte napisali že ked dam do poznamky nech ma informuju od poštovnom tak možem kludne to cancelovat ale až po zaplateni tak som to radšej neriskoval :D no myslim že za tu cenu to bude aj s poštovným stale lacnejšie ako z book depository. Inač keby si mal aj ty info o tom poštovnom kolko sa plati cca. tak daj prosimta vediet ale asi sa najviac oplati mat známeho v UK kto ti to donesie
God Thor: nemáš jejich přibližný podmínky (ceny) poštovnýho, nebo zkušenost? .... Něco jsem od nich objednával v Preorderu, s tim, že zatim produkt neznaj (váha, míry) ,a že krz to zatim neznaj cenu poštovnýho, a až ho budou mít, že se ozvou. ..... A najdnou mi přišlo, že to posílaj DHL do 24 hodin. Tak jsem se hrozil. Naštěstí sleva u nákupu byla dost velká, že skoro pokryla to DHL. Ale teda když koupim něco lacinýho (v řádek 10-30liber), tak to posílaj "rozumně"? .... (nehledě na to, že mě otravovalo už samotný DHL)
Levné knihy Brno - Masarykova: Dneska jsem tam našel pár! kousků komiksů označené jako defekty (některé opravdu byly poškozené, některé jako nové)

Thorgal Aracie - 60 Kč
Knoflíková válka 1 a 2 - 50 Kč
Malý Princ - 80 Kč
Generace Nula - 100 Kč
V Levných knihách mají Comicsové legendy #7 - Batman: Temný rytíř, temné město #3 http://www.levneknihy.cz/batman-3/d-110564/
Kto ide na burzu knih v Bratislave kde bude aj Brloh so svojimi komixmi? :)
Kdo ještě nemá Dobrodružství Luthera Arkwrighta, tak v e-shopu Levných knih je znovu k dostání za 399,-

http://www.levneknihy.cz/dobrodruzstvi-luthera-arkwrighta/d-115208/
Dneska v Levných Knihách GON za 49KČ a i Šinkl a jeho velká síla,ale to bohužel už nvm za kolik))
Já jsem si ještě vzal Spider-man těžítko za něco málo pře 100 korun... :)
Prodám Arnal a dva dračí zuby a jiné povídky
Dneska má síť knihkupectví Dobrovský slevu 30% na vše