"Budeš se nažit" dávat menší obrázky?? Ne, to nestačí - nedávej tu pokud možno nic. Stejně to jsou všem dotupné věci.
A možná tě přeqapí, že Eurest nepůsobí jen na NH-čku....ale to zas nebudeš vědět co je
Entita: Kur.a taxe furt neomlouvej s křížkem po funuse a jednoduše to tu nedávej. Mě tím žereš limit v práci - vím, že nerozumíš slovu práce ani tomu ostatnímu, ale obrázky k vložení se posílají adminům, to se snad dá pochopit....
"Opět tu máme jedno technické hlášení, následující čtvrtek (13.11.) očekávejte výpadky CDB a Komiksária. Po přesunu do nové serverovny došlo i na renovaci serverů samotných, snad je to na nějaký čas poslední zpráva podobného typu."
Zack: asi další BUG - když mám něco v MÁM a přidám to i do NABÍZÍM, tak mi v seznamu comicsů (např. ve vyhledávání) svítí "+" u MÁM, CHCI, NABÍZÍM... přitom by mělo svítit pouze u CHCI (protože v MÁM a NABÍZÍM už to je).
Zack: Asi nakej BUG ci co, ale kdyz si seradim comicsy dle hodnoceni, tak na prvnim miste je Arnal s hodnocenim 100... a pritom ho hodnotil jen jeden clovek.
Fry: Tak já tipuju, kdyžtak mě opravte jestli to není správně, že "Návrhy do databáze" slouží k tomu, aby se adminům připomněl nějaký starší comics, který tu ještě není. Troufám si tipnout, že o těch nových věcech admini vědí, ale nemají čas/energii/dostatečnou momentální motivaci je tam teď nahrát. Tvoje připomínání tak... je naprosto zbytečné...
Řekněte mi, co je zase špatně?:D
Já už fakt nevim. Já neříkam aby jste to sem dali hned (ale např. Garfield 0 - 2.vydání jsem tu psal už tak před dvěma týdny).
Tak já nevím, chci toho snad moc?
(Ale s tím zakopáním jste mě dostali :D)
Já nevim, mě to slovo "existencionální" připadá divný a nemůžu nikde najít jediný příklad jeho použití. Z hlediska etymologie nevidím pro širší verzi slova důvod, protože pochází od slova existere. Je to podle mě stejný jako říkat "potencionální" místo "potenciální".
Neutrino: Existencionální je správně. U filmů a comicsů je to označení pro ty díla, který se nějak ptaj po smyslu života, hledají pozici, kterou člověk ve společnosti hraje, pokládají otázky "jaký je význam našeho života? Co je skutečné štěstí..." Řeší prostě tyhle otázky okolo naší existence.
Chci se zeptat, co přesně znamená tady na databázi žánr "existencionální" (např u Ještě jsme ve válce) a zároveň vyjádřit svojí pochybnost nad tím jestli tohle slovo vůbec existuje - nemá to bejt kdyžtak spíš existenciální?
Za prvé!: Dejte do databáze toto:
Kačer Donald - 11...
Čtyřlístek -514...
Čtyřlístek speciál 3
Čtyřlístek: Texaské rodeo - brož
Čtyřlístek: 4 čertovské příběhy
Garfield 0 - 2. vydání
Komiks FEST 2011
Comics salón
Šípková růženka (z vydavatelství od české televize)
A od Grady:
Volání divočiny
Alenka v říši divů
Harry Hudini
3 muži ve člunu
Rodina robinsonů
Od Crwe:
Naruto 3
Simpsonovi: Srandy plnný strašfest
Sandman 9: Bláhovolné
a další (nemám všechny doma, ale do databáze patří)
blackJag: A tak tož jo, znova sem si to "pořádně" prošel a procenta komiksu to asi splňuje, zřejmě sem si před tím listoval jen "kapitolovými" stránkami...
V zahranicni sbirce muzu mit i omalovanky, kdyz budu chtit :) Nejspis to tam je jen proto, ze kdyz se ji kdysi plnil, tak to bylo v nejaky krabici s comicsy, co ja vim.
Uz se to nekolikrat resilo, tak to zkusim zrekapitulovat, kdyztak me Azteck opravi. Nektere kousky v databazi jsou "omylem", berte to jako hrichy mladi a dneska by filtrem neprosly. Driv nebo pozdeji v databazi bude vsechno, ale tyhle vlozene veci se hodi spis pro budouci verzi CDB (a ted nemluvim o v3), ktera bude uzpusobena i pro comicsy ruzne v casopisech, novinach, na obalech od zubni pasty atd. To prijde, az se budem uplne kopat do zadku, nebude co vkladat a admini budou za svou praci honorovani aspon symbolicky. Ani jedno z toho ted naplneno. Nechte to rozhodovani, co jo a co ne, na adminech, jako sberatele maji pomerne jasnou predstavu, co ted a co potom.
Já nechci prudit, debatu tady nesleduju nějak intenzivně, ale pokud už tady v databázi jsou zařazeny reklamní comicsy které vyšly jako PR a rozdávaly se zadarmo (např Svět energie - http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=1898 ), pak nevidím důvod proč neuznat comics vložený jako přílohu nějakého časopisu - třeba ABC. Vždyť jsou to samostatné publikace, které by tu měly mít své místo.
Calida jsem urcite nekde zadarmo dostal (mozna ve sportu?), ABC nekupuju. Se Skannerz ma MindReader pravdu. Ještě mám doma McDonald komiks, který se zas jen tak rozdával v Mekáči, ale tusim uz tu byl jednou zamitnut.