Víme : hodně Migolavers, Conana.
Pokračování Předků,
Krátké filmy Mccean.
Něco ze světa To co zabíjí děti.
Pak Darkness
3 želvy ninja last ronin
A pak asi nejzajímavější věc, ale nevzpomenu si na anglický název, je to od Image. Něco jako Zjevný princip se to bude jmenovat. A možná bude u toho slipcase
A kdy to pujde objednat? Bude to jednorazova platba, anebo predplatne s tim, ze se zaplati vzdy, kdyz vyjde novy dil? Ptam se na tu variantu s darkem, Ennise si nemuzu nechat ujit.
Hvězdná CREW: Vybíráme příběhy tak, aby fungovaly samostatně. Ale to neznamená, že se do toho světa nemůžeme vracet. Ale asi ne hned. A taky doufáme, že pokud bude zájem, sáhneme i po nějakých příbězích na dva díly.
Jaký máte názor na eshop centrala? Knížky byli celkem dobře zabalené, ale Tráva má trochu zdeformovaný hřbet, jasné 4 roky stará knížka ale i tak zamrzí. Ptám se proto jestli příště mám objednat jinde. https://imgbox.com/bEmZn0O4
Tak první dvě věci mám posledních pár týdnů otevřené v prohlížeči a chystal jsem se je objednat. Takže paráda, jsem rád, že jsem to nestihl :-D Na medvědobijce se taky těším. Chrononauts a The Pro už mám a rozhodně doporučuju. Akorát ti Chrononauts mají i druhý díl a ve videu říkali, že pokračování nebudou...
Díky! Video jsem teď dokoukal a jsem z toho nadšený, snad mimo jedné věci, která se mi nikdy nelíbila ani u Modré krve a to poměrně dominantního loga na titulce. Tady to alespoň vypadá, že se obejdeme bez číslování a další grafiky, která by ubíjela původní obálky. Jinak ale palec nahoru! Škoda, že by tu asi nedávalo smysl dělat omezený náklad v pevné vazbě, jako např u MDEKu. Po tom bych skočil hned :-).
PS: Klidně bych šel do předplatného, ale někam si nedokážu představit, že by byl komiks v obstojném stavu, kdy projde přes Českou poštou do schránky :-(.
ad "k čemu je to vůbec dobrý ta krabice" hlavně kvůli prachu (aspoň můj úhel pohledu) plus bonusová grafika nějakým způsobem související s knihou, ale co člověk to názor, že :-)
@opytz: Dobrej dotaz. Aktuálně jsem na webu musel Slovensko stopnout. Posílal jsem jen Českou poštou a tam šla od února cena na dvojnásobek. Takže teď posílám Zásilkovnou (Packetou), když mi zákazník pošle kód (tedy si objedná a zaplatí službu sám). Ale než bude Reckless v porodeji, tak už snad bude Zásilkovna na Slovensko standardně v nabídce.
Poměr krabice ANO 28% x NE 72%, takže asi rozhodnuto. Respektive mohou být individuálně, když bude čas a peníze. :-)
Cena bude korespondovat s ostatní produkcí, tzn. běžná verze při rozsahu cca 700 stran DPC 1990,- (Fatale má pět booků a o něco méně stran je 5x 399,-, Preacher omnibus 700 stran - 1990,-....). Limitka o pár stokorun výše.
Prodej bude spušten hned jak budou známé termíny tisku. Limitka pouze u mě na webu a běžná verze primárně u spřátelených komiksových prodejců, kteří projeví zájem. Klasická knižní síť je samozřejmě také ve hře, ale určitě ne za podmíněk běžné produkce, takže nepočítejte, že půjde koupit na profláknutých eshopech s 35% slevou. :-)
Když už jsi svolil pro stejný formát jako byly předešlé omnibusy od bbartu, tak porušit ho zase krabici mi přijde zbytečný. Takže za mne ne.
Spíše se přidávám k podstatnějším dotazům. Jaké budou ceny a kdy to pustíte do prodeje ? Teď snad v jeden den droplo CC a MB svoje bichle...
Na krabici bych se vykašlal, pokud to není jo komiksový klenot nebo nedává smysl knihy sdružovat do jednoho balení. Krabice je dobrá tak na vystavení, ale v knihovně to je prakticky nepostřehnutelné, tedy pro ty kteří netrápí OCD a kterým to prostě rozbije zaběhnutou řadu.
Já se tedy bez krabičky klidně obejdu. Víc by mě ale zajímala cena, přece jen je toho v poslední době dost, takže bych si to potřeboval nějak rozvrhnout.
@xintax:Jestli můžu za sebe napsat, tak krabici bych chtěl. Ti lidé co odrazují od krabice jsou z výroby/produkce, nebo čtenáři/sběratele?
Já bych si za krabičku rád připlatit i na ni počkal stojí to za to. Díky :-)
ad Brubaker - Vse zatim bezi podle planu. Korektury hotove. Obrazky na prebaly vybrane. Varianta leskly prebal vs. matny s parcialnim lakem rozhodnuto. Desky obyc vs. limitka rozhodnuto. Jedine, nad cim vaham, je krabice na limitku. Hodne lidi me od ni odrazuje. Prodlouzilo by to termin expedice ( karton se dela az na hotovou knihu, aby pasoval, a cca 14 dni schne). A hlavne, kdyz uz bude format ostatnich Brubakeru, v krabici by vycnival. Jsem na vazkach, protoze ja krabicky rad. :-)
Je mozna varianta krabice zvlast, na primou objednavku nebo se na ni vykaslat. To je jeste ke zvazeni.
Takze ted se ceka na grafika s upravou podkladu pro vyrobu prebalu a predsadek a pak hura do tiskarny. :-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.