4 Zack: Já vim, já si dělal řiť. Ale třeba "No Good" neni zas tak no good. Rychlá taneční pecka. Jinak teď poslouchám Nigredo od Landy a jsem velice spokojen. Hudební MdS
Rammstein jsem tak dlouho nenáviděl, až jsem je začal docela nahusto poslouchat, tedy hlavně alba Rosenrot a Reise, reise. No tak to si koncert asi nenechám ujít. Tento rok jsem z koncertů chtěl stihnout hlavně Korny (už po čtvrté :-)), ale nepodařilo se mi dostat na Limp Bizkit ale hlavně Slipknot v Ostravě, kteří prý byli zničující. Z dohledné doby zní lákavě reunion Faith No More...
Jak tu tak čtu o těch festivalech divný hudby, tak si tak říkám, že jsem asi divnej já, když mám už 14 dní doma lístek na listopadový koncert Rammstein. Hudební MdS
Kapis : já jsem spíš na klubové koncerty než festivaly ,z letošních Colours bych ale rozhodně vypíchl klasiky amerického alternativního kytarového rocku Mercury Rev ( lahůdková alba All is dream a Deserters songs ) a legendu Davida Byrnea ,na jehož albu Feelings mimochodem spolupracuje s tebou zmiňovanou Morchebou .Přeju ostrý obraz a dobrý zvuk .
D: no jo, vy jste hiphopeři od pohledu přímo ze žurnálu;-) N.O.H.U. jsem už viděl u vás na Střeleckém ostrově, celkem se těším, Morcheeba bez té zpěvačky....no uvidíme, jinak Asian dub fundation jsme už taky viděl, takže nemám žádného favorita, navíc, když odřekli Thievery Corporation, na které jsme se moc těšil. Na Coloursech je právě nejlepší to, že člověk skoro nic nezná, když tam jde a pak je hodně přeqapen;-)
to Kapis: no jasne, zato Andre nebo ja mame hadry jako typicti hiphoperi:). Jinac o Colours fo Ostrava jsem uvazvaol, Tata Bojs & Ahn Triem stoji za poslech. A N.O.H.A. a Morcheeba.
to Woffce: dobrej pokus, give me five, fella:)!Ach jo, ty jsi mi ale nejak hodnej na svoji drahou polovicku. Ja jsem si prave rikal, ze byses na HipHopJamu kraasne vymyjal a co ty vis, treba bys prekvapive dostal hudebni inspiraci, ktera by se promitla do Těl:).
No tak nic, ja si pockam na ten comicsarskej vikend na Machaci na pristi rok, co mam s vami delat.
Jo a proč HipHopJam a ne HipHopCamp? .... Na campu maj většinou někoho z eastcoastu (aka Wutangu), to je sice moc dobrý, ale moje srdce je těch 20let na WestCoastu. Posledně měli Gamea a tentokrát Xzibita - co víc si přát. Trumfnout by to mohl jenom producent jejich nejúspěšnějších alb Dr.Dre (vlastním jménem Andre Young -a tím už jsem asi prozradil moc o mé osobě;-) )
Hiphop nejni o hadrech, já ho vášnivě poslouchám už takřka 20 let, ale nikdy jsem hadry tohoto typu nenosil. Ti lidé co se takhle běžně oblíkaj a mluvěj, jsou lidé kteří si v potají doma, když je nikdo nevidí, pouštěj "božského Káju" (nic proti Kájovovi - respekt brácho). Kšiltovku jsem začal (občas) nosit až teď, když už slunce stojí vysoko nad hlavou, abych si nepřipálil pleš;-) .... český věci jdou bohužel taky mimo mě, teda až na projekt "prago union", vřele doporučuji pokud se chcete opravdu pobavit u textů a neposlouchat jak je někdo hrozně Cool, prcá a chlastá(něco je youtubu http://www.youtube.com/watch?v=E3AxPgG1xSg , http://www.youtube.com/watch?v=tfcWt-h9ioA&feature=related, a moje oblíbená http://www.youtube.com/watch?v=kyXoFBYmMMQ&feature=related).
Kapis: a já vždycky myslel, že nemůže být většího Gangsty než z Ostravi, nebo Litvínova (že Markýzi). Mimochodom "Colors" je kultovní hipityhopíkovej film z 80s:)
DEmnoG: Dobře, nó - tak jsem si to zkusil... :---) A teď zpět do artrózy, kornatění cév, demence a podobných neduhů, důstojných mého (pra)věku: I bych snad zauvažoval (nekecám !), ale za pár hodin skutečně odjíždím s chotí kamsi... Čili: Další vroubek, hádám... :---)
DEmnoG:"...nedokázal představit..." ??????! - hej, brácho, ty woe, já to pořádám ! A, btw, Method Man je kůň v mý stáji - klidně to očekuj, kámo ! Takže si radši o víkendu restnu u starýho dobrýho Čajkovskýho, brácho... Dík ale každopádně za echo - supééér džoj přeju - a ať je všechno ŤipŤop ! :---)
no bohudík nenosím kalhoty u kolen, vytahaný dres u kotníků, kšiltovku jsem na hlavě taky nikdy neměl a tak vůbec nejsem pořádný gangsta nigga;-) Navíc zrovna jsou Colours of Ostrava, kde už mám lístky od vánoc;-)
btw. nebývá hiphopcamp lepší akcička tohoto druhu?
Ale cece, starej hiphoper Woffce by mohl zauvazovat... uz ma vroubek za Crwecon, na jeho koncik prijit nemuzeme, tak by mohl na vikend opustit rodinu a s klukama pobyt na HipHopJamu, kde si sam sebe nedokazal predstavit ani v nejdivocejcish snech. Cili pro nej nevsedni(zajimavy) zazitek:).
Jsem zvedavej, jestli se nekdo z nize jmenovanych na HipHopJam chytne:). Mam pochybnosti... nicmene, pripadni zajemci, prijede Xzibit a to je legenda. Jinak ty cesky veci me vubec nezajimaji, takze dokud nevleze na podium, tak se asi budeme poflakovat kolem a pit pivo:).
Takže, kdo si chce na víkend zalejt uši voskem a koupit si asi za 750,- lístek, tak semnou a s DEmnoGem může strávit parádní víkend, plný piva a pohledů na mladistvá děvčátka. Od příštího čtvrtka do neděle na HipHopJamu!!! ;-)
to Andre: to ja vim, ze s tebou si to vynahradim. Za zleveny listek dekuji, na mikinu snad nezapomenu. Dokonce ji Slaine vypral:).
Me spis zajimalo, jak by fungoval comicsarskej vikend. Tim myslim squadru tebe, Slaina, Darka, MdS, Kapise, Woffci, Houbare, treba jeste nejaci Brnaci na jednom fleku na vikend a kalime a balime nezadane, znudene holky, no:).
Mácháč: bohužel srpen je u mně asi úplně narvanej. Půlka rodiny jsou lvové (včele s dcerkou-1.narozky) a přelom srpen-září jsem na dovče (doufám, že bude pršet a budu si moct v klidu číst. Chci si znova prolouskat "z pekla" a poprvé ochutnat "ztracené dívky"). ..... Takže ti, DEmnoGu, znásilňoavt Markýze znova a znova a znova nepomůžu;-)
ad Machac: ja bych se preci jen idei Machace v srpnu nevzdaval. Za sebe mohu rici, ze ja bych si treba v pulce srpna volnej vikend na kaleni s comicsarema cas rad nasel. Kapis vypadl, co se da delat, co ostatni?
Souhlasím s andrem. Pokud nevyjde víkend někde u vody se sudem piva a grilem (comicsy leda tak na podpal), tak bych to nějak nehrotil a nechal bych to na zimu do aquaparku Babylon Liberec. Slezový MdS
No otázka je, zda má smysl dělat takovejhle sraz necelej měsíc před Komiksfestem, kde se nás zajísté pár taky sejde. Pokud si dobře vybavuji "původní" myšlenka byla "vyplnit to prázdný místo mezi crweconem a komiksfestem", tak nějak abychom se každej čtvrtrok sešli. ...... No a bohužel toto léto nám to asi už nevyjde a světový Liberec bude stejně nejkrásnější v zimě, přesunul bych to celé na leden/únor 2010.
Páč už vím od Kapise, že ani září nedává moc šancí na potkání se, navrhuju jako dny vhodný pro KOMIKS SLEZ ´ 04 (tentokrát v Liberci) soboty 10.10. nebo 24.10.. Kdo by byl ochotnej vláčet se do města, proslulého rodáky Ferdinandem Porsche, Vlastou Burianem, Konradem Henleinem nebo Petrem Kellnerem, a v neposlední řadě hotelem na hoře Ještěd a korupcí pod ní, ať se, prosím, vyjádří - pokud možno na tomhle fóru (by mohlo dojít ke konsensu). Děkuji. :---)
andre: andre, 14.4.: "Tak já to zase nadhodim za měsíc, zatim si to necháme projít hlavama....." Budeš ten "Open Air Slez" eště nadhazovat, nebo mám začít něco vymejšlet v tom našem Světovým Šampionátově ? Léto - ač rozmarné - jest tu... :---)
A jeden otaz osobní, až intimní: Co že tu už nemáš svoji - byť skrytou - sbírku ? Andreovi vyhořeli ? :---)