@soulbringer: Ta tržní cena je podle konkrétních aukcí na Aukru. Jestli to dobře chápu, tak je to vždycky ta nejvyšší cena, za kterou se to ale reálně prodalo. Stejně to samozřejmě nemusí vždy perfektně odpovídat, protože to nebere v potaz stav té knížky a třeba Hellboyovská knižnice a kolosální Conan jsou hodně vysoko, ale tam jde navíc o vydražení kusů z Kantůrkovy pozůstalosti, což tu cenu imho určitě ještě zvýšilo.
Jaromil a komiksfan - díky, kluci, šel jsem na komp, kde to dělalo totéž, než jsem použil F5. ;) chtěl jsem superlimitku zkusit, tak jsem po noční nešel spát.
. Čekal jsem fiasko, dostal jsem ho. :) zatím žádný sběratel nenapsal, že ji má.... Není to zajímave? :)
Jinak teda asi mám limitku, ač jsem ji původně nechtěl. :D
Jelikoz jsem predpokladal, ze to Crew nezvladne po technicke strance odladit bez problemu, coz se samozrejme stalo (vyraz pro spoustu skaredych slov), nemuzu byt nakonec zklaman… zaklad je nizky ocekavani! ;)
Holt, neprekvapili. Superlimitka fakt chytit nesla. Jestli se nekomu postestilo, tak to zdejsim sběratelum preju.
On snad někdo tu superlimitku pustí, počítám že by se mohly 1-2 kusy objevit na aukru. Jelikož jsem stejně jako další pohořel, tak bych jí zřejmě i koupil. Furt to vlastně hodnotově není ten úplný peak českého trhu, tím je kromě prvního Čtyřlístku zřejmě Hellboy 1 v kůži nebo Aargh 1.
Tak by ma zaujímalo, či by sa v Crew nepotešili, ak by spravili tých super-limitiek napr. 100ks (za rovnakú cenu) a tiež sa všetky dnes vypredali.. (ak sa posielajú jednotlivé archy na podpis autorom, tak by som v tom nevidel problém)
@Trip: Jestli koupíš první díl od překupníka za 20.000Kč (počítám s cenou spíš tak 25k+), tak na dalších číslech tě natáhne určitě násobně víc, protože bude vědět, že může vzhledem k tomu, že budeš mít první díl a budeš chtít určitě i ten druhý :/
Jako mám teď pracovně hektické období, ale na těch 10 jsem byl připraven na značkách a... neúspěch! Jsem nasraný, den mám zkažený, v hlavě se mi víří myšlenky, jak je možné, že člověk, co má od Crwe všechno (doslova), nebude mít tuhle parádu :D Podařilo se mi to prosrat jako Lennymu, chystal jsem se refreshovat stránku z předobjednávek a ona zmizela - než jsem to potom našel, nezbylo než jen čumět na rozebrané čísla :) Bylo to podobné jako s Pánem Prstenů od Arga, akorát že toho bylo ještě jedenkrát tolik a podařil se mi... Vůbec ten počet 30 kusů, to je tak pitomě nízké číslo, ale hádám, že to bylo navázané na ty podpisy, jinak by toho snad udělali trošku víc. Ne? BTW, jestli někdo z těch, co ten superlimit stihl, a měl by raději limitovaného Pána Prstenů od Arga (ten v zelené krabici), určitě se domluvíme :) Život je otázkou priorit :D
Kdybych věděl, že tu někdo bude chtít jakýkoliv číslo superlimitky, tak jsem to býval mohl někomu vzít, ale já šel jenom po prvních číslech a když byly pryč po refreshech, tak jsem to odpískal...
Btw, jestli to nějaký překupník prodá dřív než vyjde 2. díl, tak bych asi pak doporučil kontaktovat Crew s tím číslem výtisku a podle mě by ho mohli vyřadit z toho garantovaného předprodeje.
Je tu nějaká možnost předkupního práva u dalších dílů limitovaných a superlimitovaných verzí?
Ano! Pokud si zakoupíte Sandman omnibus, svazek první (superlimitovaná číslovaná verze) nebo Sandman omnibus, svazek první (limitovaná číslovaná verze), bude vám umožněn i nákup dalších dílů ve speciálním režimu. Technickou stránku ještě upřesníme, ale před spuštěním předprodeje dalšího dílu by vám na e-mail, pod kterým jste provedl/a nákup první části, měl přijít speciální odkaz, skrz který provedete nákup dalšího dílu. U limitovaných a superlimitovaných číslovaných verzí máte rovnou i přiřazené stejné číslo, které jste zvolil/a u prvního dílu. Pokud tuto možnost nevyužijete do sedmi dnů od poskytnutí odkazu, tak propadá. Komiksy budou puštěny do předprodeje, kde si je bude moc zakoupit jiný zákazník.
Je tu nějaká možnost předkupního práva u dalších dílů limitovaných a superlimitovaných verzí?
Ano! Pokud si zakoupíte Sandman omnibus, svazek první (superlimitovaná číslovaná verze) nebo Sandman omnibus, svazek první (limitovaná číslovaná verze), bude vám umožněn i nákup dalších dílů ve speciálním režimu. Technickou stránku ještě upřesníme, ale před spuštěním předprodeje dalšího dílu by vám na e-mail, pod kterým jste provedl/a nákup první části, měl přijít speciální odkaz, skrz který provedete nákup dalšího dílu. U limitovaných a superlimitovaných číslovaných verzí máte rovnou i přiřazené stejné číslo, které jste zvolil/a u prvního dílu. Pokud tuto možnost nevyužijete do sedmi dnů od poskytnutí odkazu, tak propadá. Komiksy budou puštěny do předprodeje, kde si je bude moc zakoupit jiný zákazník.
@Milo_Harwey:
taky se mi to stalo a nepomohlo zmenit ve formulari nic. tak jsem dal F5 a to taky nepomohlo, tak jsem dal nasilne CTRL+F5 a nove cislo limitky a to uz proslo, tak nevim. alespon kdyby to tam psalo co se nepovedlo, takhle jsem tam tapal docela dlouho a uz me tekly nervy.
@Milo_Harwey: Mě se to stalo taky. Pomohl mi refresh prohlížeče. Nebo zkus jiný, jestli máš po ruce počítač / telefon,... ale mě pomohl obyčejný refresh pomocí F5,... nebo zkust CTRL+F5, to se načte celá stránka úplně znovu bez pomoci vyrovnávací paměti / cache,...
Dobrej masakr. Měl.jsem stejný problém jako vy všichni a teď zkouším už 25 min koupit limitka a píše mi to dokola "něco se pokazilo, zkuste to prosím znovu", ač jsem vybral všechny varianty platby a odeslání. Proste si ji koupit nemůžu. :D
@Lenny Měl jsem to stejně, 404, ale pak jsem si vzpomněl, že Crew avizovala (bylo to v FAQ), že se knihy objeví v sekci předprodeje a tak jsem refreshoval tam,...
@mAgiic Jo, ale většina těch dostupných botů je napsaná na míru Shopify (a dalším větším hráčům na poli e-commerce systémů), Crew má dost pravděpodobně nějaké svoje řešení e-shopu,... jako s tím, jak někdy i v běžném provozu pomalu stránky reagují jsem byl dnes víceméně mile překvapen, že to fungovalo i když s laggy,...
Já jsem refreshoval jako divej, zkusil jsem superlimitku, povedlo se mi označit 1. výtisk a pak mě to nepustilo dál. Když jsem to refreshnul, tak už jich byla pryč asi třetina. Vzhledem k tomu, že se mi teda nepovedlo vyhaluzit první číslo, tak jsem se na to vykašlal. Normální limitka se mi vůbec nelíbí, takže počkám na to, jestli se základní verze objeví na knižnim klubu, anebo někde jinde se slevou.
Mě naštvala technická stránka - 9:57 zmizel produkt z eshopu a hlásil 404. Nějak jsem nevěděl, co refreshovat (staré url? připravujeme? homepage?). Než jsem se proklikal, svítilo pár čísel a než jsem zadal poštu, byly pryč.
@Yaromil vždyť na tenisky jsme používali boty, jenom nastavíš ty kliky na tý stránce dopředu na konkrétní pozici a on ten order, včetně platby udělá poměrně rychle. Známý takhle tenkrát udělal cca 200 objednávek za necelou minutu a půl, z čehož prošlo checkoutem asi přes 30.
@Lukas: Toho bota by teď nikdo dle mého nenaprogramoval, protože ten systém výběru čísel byl před vydáním Sandmana neznámý,... Prostě a jednoduše velký zájem. Přetížení serveru tomu taky nepomohlo a tak to do toho vneslo jakýsi faktor loterie komu se stránka refreshne dříve.
Jsem hodně nasranej z toho, jak crew posrala to vydání superlimitky, protože to zabotovalo pár lidí během pár sekund. Bylo to pryč do cca 20 s. Mám limitku 62.
"Spadly platební brány, takže nám to nejspíš ovlivnilo systém u u té základní verze. Ta rozhodně v tuto chvíli není vyprodána. Prosíme o trpělivost. ????"
Měl jsem pár tipů, co bych z limitované chtěl (7, 13, 42, rok narození - 87), ale nakonec jsem byl rád za Č.81 :-) hodně fofr, snad bude zvýhodněná možnost vzít další díly, když máme první.