Milo_Harwey - Na MegaComic jednou za čas doskladní všechny díly za 229 Kč nebo 249 Kč. Když si tam zřídíš účet, přijde ti mail až se tak stane. Některá čísla jsou bazarová ale od nových je nelze (alespoň mě se to nepovedlo) rozlišit.
Prosím vás, pokud víte, které díky komiskoveho výběru Spiderman jsou nejcennější? A jakou mají cenu (za kolik se prodávají x prodají)? Vím, že některé se nedají vůbec sehnat ..
Prosím vás, pokud víte, které díky komiskoveho výběru Spiderman jsou nejcennější? A jakou mají cenu (za kolik se prodávají x prodají)? Vím, že některé se nedají vůbec sehnat ..
Taky dneska Batman přišel a měla přijít podložka pod myš, ale ta nikde :D Krytka, anebo záložka taky nikde :D Klidně si tyhle věci můžou nechat, když to bude chodit zase pravidelně a ideálně předplatitelům o něco dřív.
Taky máte u novýho Thorgala poškrábaný desky? Neni to nic razantního ale nasere to u knížky na který je cenovka 1190 Kč...nevim proč to nebalí...šmejdi
Na strankách Moebius.fr mají sbēratelské vydání Malého Prince s obálkou do Moebia. Podle stránky lepetitprincecollection.com Která má jako druhá licenci na prodej, jsou tam poslední kusy
Coby fanda do Walking dead jsem si udělal radost a koupil si Michonninu katanu. Je přibalen i praktický závěs přes rameno. Tak uvidíme, až vyrazím s touhle fešandou do ulic, kolik hlaviček opustí své krčky. Svět je plný zombíků.:)
Upřímně, buďme rádi, že se Batman rozběhl. Eegelmoss oficiálně zkrachoval a je malý zázrak, že na nás polští bratři nezapomněli a celé to rozjíždějí. Konec keců, teď je čas jim fandit. Aneb já v češtině prostě NMS a Knightfall prostě chci.
Norri: no, vzhledem k tomu, že limitku nemám, tak to moc nemůžu porovnat...jen jsem zkontroloval to číslo a rychle jestli není někde naražená od přepravy...když si večer vzpomenu, tak to zkusím nafotit
tak jsem si dneska taky volal s panem klíčníkem a vypadá to, že asi budu mít nakonec limitně limitní limitní edici. prý jim přišly z tiskárny tři kousky, co nemají pořádně vytisklý pořadový číslo a oni to budou na místě nějak dodělávat...
radek: V tomto případě se jedná se o limintě limitní edici (náklad 66 kusů s plátěným hřbetem). První náklad byl poškozen tiskárnou při výrobě. Toto je tedy druhý náklad, snad již v pořádku..
Je rozhodnuto! Standardní vydání PETRA PANA ponese obálku číslo 3 – vílu Zvoněnku.
Je na čase odhalit ještě druhou věc. Vedle standardního vydání vyjde také limitované vydání s přebalem, v nákladu 200 výtisků.
Obě knihy budou na našem e-shopu v nabídce začátkem listopadu. O zahájení prodeje budeme informovat na webu a Facebooku. Registrovaní uživatelé dostanou uvědomění e-mailem.
Děkujeme za vaši aktivitu při hlasování.
www.verneovky.cz (z Facebooku 19.9.)
Ad Prašina - nejsem si jistý kde a kdy a zda vůbec, ale někde se snad spekulovalo o tom, že i komiksová verze se plánuje vydat jako jeden celek knižně? Ví o tom někdo něco více nebo jsou to jen pověry?
Na comics centru mají v eshopu limitku měsíční stin. Nejspíš nějake ty kousky pro reklamace, co už nepotřebujou. Vzpomínám si na ten flame war v době normálního prodeje...
Tak kdyby někdo chtěl doplnit sbírku.
Lachvos: Nevím, nečetl jsem, budu pořizovat až české vydání, ale u CP mají vždy dva týdny po vydání 20% slevu na paperback a hardcover, takže si to ve vázané můžeš pořídit za 800.
Je Rorschach od Kinga a Fornése takové pecka, abych to v listopadu od BBartu musel mít za bezmála 1k v pevné vazbě? Cenový rozdíl oproti TPB je skoro polovina (na Knižním klubu aktuálně v předporodeji 593 Kč), ptž HC bude zase k dostání jen v comicspointu. Děkuji za doporučení případně nedoporučení :) Strážce i Předstrážce mám přečtené všechny, a je to můj šálek kávy.
To až moc zavání esoterismem, nic pro mě. Ale vypadá to zajímavě a autor si s nejen s komiksem asi dost pohrál. Budu o tom minimálně uvažovat. Snad mu to vyjde a komiks bude dobře přijat.