Kapis: To mi poudej - moje hysterická snaha udržet se v první padesátce vezme brzy za svý... Kontroluje tady vůbec někdo pravdivost tlustoty sbírek ? Zaved´ bych nějakej kontrolní orgán - něco jako ČKI (Česká komiksová inspekce) - s pravomocí vtrhnout ke komukoli z comics.db bez ohlášení (aby si nemoh´ půjčit komín Čtyřlístků od souseda) do bytu (stanu, brhlohu, papundeklu, pod most...) a nechat si předložit fyzicky všechny zde nalhané kousky ve sbírce. To by to tu prořídlo ! :----)
(Návrhy trestů za klamání všech nás poctivých komiksofilů nechám na ctěném návštěvnictvu těchto stránek - samozřejmě toliko na jeho ĆESTNÉM torzu.)
Taxe na to tak dívám a propadám se neustále níž a níž. Kdepak jsou ty časy, kdy jsem si hověl v první dvacítce;)? Už ani na té pěkné 3a30té pozici jsem se neudržel, ten osvěžující pocit někoho předehnat neznám. Jediné, co mě uklidňuje je, že to je z větší části způsobeno novými příchozími a počet zde fungujících lidí se pěkně rozrůstá. Tak jen tak dále:)
Co si budeme nalhavat, at o to kdokoliv natoci nebo napise cokoliv, vzdycky to bude masaz. Kdyz si clovek veme, jak vymazlena propaganda je treba takova Bible, tak si musi priznat, ze propaganda je vlastne jakakoliv literatura/comics faktu, zalezi jen kdo to pise a pro koho. Coz mi pripomina takovy ty komicky paradoxy, kdy treba Ir dela propagandu SAS nebo USA :) Ale to je zas jina pohadka.
Zack - Pokud myslíš The Mindscape of Alan Moore (V hlavě A. M.), tak to s tebou musím zásadně nesouhlasit, pro mě je výborný. Sice jsem ho neviděl i českýma ale anglickýma titulkama ale něco jsem pochytil. A k tomu ten jeho zvláštní hlas a image, velmi zajímavý člověk.
to Kapis: je to oficialni zprava, ktera je prekutana do comicsu, aby americky narod dostal akta v ponekud stravitelnejsi forme. Jsem zhruba v 1/4 a zatim je to o tom, co vsechno americka vlada a urady posrali. Akorat je to psany hodne diplomaticky... radeji bych v bubline misto politicke agitky cetl neco ve stylu "posrali jsem to panove". Meli to dat Ennisovi:).
Chtěl bych se zeptat ke Zprávě o 11.září - o co vlastně jde? Ptal jsem se Wirusse na crwi, ale odpověď nepřišla........jedná se o oficiální verzi nebo o konspirační teorii?
Woffce: pokud je to stejná řada těch co už tady vyšli (tuším minulý rok), tak bych ti doporučil - RUCE PRYČ!!!
Také jsem se na to těšil, když jsem četl první zmínku, ale po nakouknutí v knihkupectví jsem své nadšení rychle ztratil:(
AZTeck: ono je taky něco mladšího 10ti let co nemáš? To mě překvapuje:) ........ Hele, to že máš u většiny Asterixů několik vydání je záměr, nebo jsi v dobách "české komiksové chudoby" (90s) byl tak zoufalý a měl potřebu si něco koupit?:)
andre: já toho Asterixe nemám, takže nemůžu posoudit s jakou obálkou to doopravdy vyšlo. Vzhledem k tomu, že Kosmas a Daemon májí obálku stejnou jako my, předpokládám, že je to ta správná. Na oficiálních stránkách Egmontu jsou někdy vyobrazeny u Asterixe obálky, které v těchto verzích ani nevyšly (možná to ten obchod převzal od nich)???
Markyz de Sade: Koukám právě na Události - a koho tam nevidím ?! Blahopřeju k tvým 15 pikosundám slávy ! :-----) Takřka dvouminutovej blok o komiksu (vydání "Ženský, pro kterou bych vraždil") v hlavní vysílací relaci - neuvěřitelný ! Komiksová literární forma na postupu ! (Anebo: Jak to ti pánové z Comics Centra dělají....(?) )
Uff, diky FrAnKovi zacina byt cetba na auditkach docela orisek... ted nemyslim jen zvlastni strukturu vet. Ten chlapek umi. Napr. Woffceho pytlik jsem plnil docenil a pochopil az po projeti crewniho auditka. Bez rozhledu a znalosti literatury tu clovek nema sanci :))
FrAnK: "Dodavam procenta aby nebyli keci na moji adresu.." Jestli máš na mysli moje kecY, věř, že mi je opravdu ukradený, jestli tam místo procent prskneš třeba smajlíka - jen jsem tě (myslím, že slušně) upozornil na zdejší hezký zvyk.
to FrAnK: hele, dobry, pravopisny chyby, nejakej ten hantec, dobra, ale alespon pis jmena hrdinu spravne, kdyz uz ctes comicsy. Jsem si rikal, ze poprvy to byl preklep, takze, je to Hobgoblin, jo:)?
Woffce.Promiň hledal som pytlík a ne carodeje..
a k tomu komentáři sem to myslel tak, že Ghost Rider rozdrtil Hopgoblina jako nikdy, asi sem se nevyjadril presne:)
FrAnK: Bylo by fajn, kdybys komiksy, který komentuješ, ohodnotil taky procentuálně (v tom malým panýlku nad panelem pro text). A jen ze zvědavosti: Mohl bys mi osvětlit pointu tvýho komentáře u Spider-Mana # 11: "Ket ghostik popicoval hopgoblina jako nie.." Předem ti děkuju. :------)
Lidi, měli jste už někdo v ruce Zpráva o 11. září? Teď jsem na to koukal v luxoru a kousek přečetl, nesnáším ten americkej výmysl o 9/11 a tohle mi do toho přesně zapadá, ale jinak zpracování celkem pěkné...
Kdyz uz tu zminil Woffce plany BBartu - toto vypada docela zajimave, vyjde to za par dni a nikde jsem o tom nezaslechl ani zminku :) - http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=1919.
Tam to znam vcelku dobre (btw v nedeli od tri, comx workshop, ale bude to smeska z nyxu a pp, na Hradbach :) a tam je to uz moc historicky... ale je tam takovy cihlovy "tunel" mezi pakulou a rotundou na pul cesty, tam sem uz fotil a tam by to slo.
Na popud Zackovy zmínky o komiksu "Pyongyang" (v komentu k "Persepoli") jsem se optal v BB/artu - a tu je odpověď:
"Dobrý den,
komiks Pchjongjang: Výlet do Severní Koreje vydáme v první polovině roku 2009 + také Šenžen: Cestovní deník z Číny ve druhé polovině roku 2009."
Porád je na co se těšit.... ( - a na co vydělávat, taky ovšem...)
Copak modelky, ale ja se nehodlam nikam splhat :) Ono jde o to, jak to nafotis. Napadli me lvi u Rudolfina, z podhledu proti obloze by to mohlo vypadat jako ze stoji na rimse strechy a shlizi dolu. Ale jak rikam, se s tim nakonec nebudem asi mazat.
Ti nevim, ale s lezenim po chrlicich by byl problem asi vsude, ne? Myslim hlavne proto, ze vetsina z nich byva umistena peknych par metru nad zemi a vetsina modelek si s horolezeckym vybavenim zas tolik nerozumi. ;-)
Leda ze by mel nekdo klice od pudy nejakyho staryho domu a pustil vas na strechu nebo tak neco...
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.