Po letech slibů jsem konečně přidal do CDB interní poštu. Napsat někomu můžete snadno tím, že kliknete na ikonu obálky u jeho jména, měla by být všude, kde to dává smysl (pokud ne, tak dejte vědět, přidám). Pošta má sloužit k rychlé komunikaci mezi uživateli, nesnaží se nahradit email, fb chat, discord nebo co používáte normálně. Neplánuju přílohy (musel bych je validovat a snažím se i šetřit prostor na serveru), neplánuji group chat (to spíš časem privátní uživatelská fora, než skupinovou poštu). Jako obvykle, je to nové, letmo otestované, chyby hlašte :)
ClimbVibe: resili jsme jen interne a tak nejak opatrne jsme si rekli, ze to sem patri, pokud to ma ISBN a neni to jen deset plakatu slepenych herkulesem k sobe. Ale pokud by to tu nekdo rad mel, tak s tim asi problem nemam, mame tu uz publicistiku, tak otevrem dalsi pandrori skrinku, neni problem :)
Kdo si ještě nevšiml, tak vězte, že zde máme novou soutěž. Samotný autor nám daroval tři výtisky svého debutu, který osloví děti, tak i dospělé. Jako dárek pod stromeček ideální, co myslíte?
zdravim, jsem tu zpet po cca 7 letech a potrebuju vse dohnat:) Bude nekdy mozne pridat do sbirky viditelny sloupec s cenou? Abych nejak mohl zjistit kolik set tisic musim jeste dosypat?:) Pripadne lze napr. vyexportovat csv s prehledem komiksu? Stacily by mi sloupce nazev, rok a cena. Klidne jednorazovy export jenom. Diky za info
Zack: ad mazání dablovaných komentů - no, ony jsou stejné vždycky, tak je to asi jedno - nějak svoje nemůžu najít, ale vím, že jsem někdy psal i k jiné vazbě - ale třeba GWB to má u MDEK - ale jakou vazbu mu tam nechat, to se musí vyjádřit on sám:)
Prosím o smazání prvního příspěvku ke komiksu Znovuzrození hrdinů DC: Green Arrow #02: Ostrov starých ran kde jsem omylem napsal 70%. Děkuji
PS: Už by to vážně chtělo možnost úpravy i po 10 minutách.
Kapis: najit duplicitni komenty neni problem. Promazat je hromadne je citlivejsi prace, ale realizovatelna. Ale jak mam poznat, ktery koment ma zustat a ktery zmizet, to jste mi zatim nikdo nerekl :]
Teď, když jsou tak pěkně sloučené komenty u komiksů, které mají více typů vazby, možná by nebylo špatné promáznout některé komenty, které jsou teď tím pádem zdvojené. Všiml jsem si toho teď u Druuny, kde tam má Bush dva stejné komentáře. Vím, že jsem to kdysi taky dělal, že jsem napsal komentář i k paperbacku, když jsem četl jen hardback, i když konkrétní případ teď nemůžu najít. Jako jde o hovno, ale kdyby se tím někdo chtěl zabývat....
Zack: Jako vzhledem k tomu, že tady ti autoři nejsou uvedení už nějakých pár let, tak by to do soboty i vydrželo, ale klidně to přidej ty, já alespoň budu mít míň práce :)
Venom: Já ho vlastním taky, jen ho nemám fyzicky u sebe :) pokud chceš, vyfoť mi stránku s autory a pošli mi ji na mail, ale dřív jak v sobotu nečelej že to stihnu doplnit :)
maco: Tohle patří spíš do sběratelského klubu a navíc na tvou první otázku existuje snadná odpověď, pokud chceš vědět kdo si daný komiks koupil v jaké edici, tak si rozklikni sbírky u té dané edice.
Dobrý. Nedá sa prepojit hodnotenie a diskusia pod knihou najnovšie pridanou conan? Su tri obali ale obsah je stale rovnaký. Davalo by to zmysel ze človek ktorý napise svoj koment v C variante, nájde svoj koment aj v A variante.