Už se tu řešily přílohy ábíčka na takovým tom hnusným papíře,sešitový formát A5, bez tiráže???
Mám Druhý Dům Usherů (Scénář Baudis, Krelil Páv)
Tuším vyšlo i něco o Erbovním Lvu.
Dneska jsem projížděl databázi a zjistil, že tu chybí Tom & Jerry. První u nás vydávaná serie "Supet Tom & Jerry" tu sice je, nicméně další od Egmontu zde začíná AŽ rokem 2004. Nevím kdy začala vycházet, ale mám i čísla z roku 99
CONAN: Hrůza z rudé věže
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům , vše dělal sfk Winston, má to obálku z tvrdých desek, logo vydavatele, ale bez data vydání. Kupoval jsem to od nich 1986-1988
Pribehy doktora slizu jsem listoval a neni to komiks, je to cele psane takovym lehce dementnim pismem,-) mozna tam je nejaky obrazek, ale 50% to urcite nebude. Tim nikterak nepopiram, ze to nebude zajimave cteni. Jinak posilam pozdrav z rozzhavene Andalusie, po vcerejsim vitezstvi Spanelu na Euru tu byl fakt maras brutal rachot celou noc, nekteri rvou a troubi jeste ted,-) moc pekny zazitek
Tauren: Opravdu si myslíš, že do databáze KOMIKSŮ a jejich AUTORŮ nepatří AUTOR KOMIKSŮ "Komiksy doktora Slizu" (celkové hodnocení, BTW, 73%) a "Příběhy doktora Slizu" (ten tu chybí) ? Až se dofackuješ, tak se zkus ,případně, i zamyslet - za to jako čtenář zdejšího fóra předem děkuju.
AZTeck: Kdyby nezaslal autor, tak aspoň základní info o "Příbězích...": http://www.minotaur.cz/sfaf/catalog/pribehy-doktora-slizu-p-4882.html
Jsem autorem jedněch komiksů které zde uvádíte a říkal jsem si že bych vám dodal nějaké informace a třeba i foto mě autora... bohužel nemohu COMICS db kontaktovat jinak než takhle protože zde na webu chybí informace o kontaktech... takže máte-li zájem odepište, zaslal bych informace, materiály a případně odpovědi na vaše otázky... Michal Jindra (michal_jindra@seznam.cz)
Je fakt, že toho Sémě zkázy jsem si všiml až teď, a proto navrhuji ho taky hodit samostatně. Co když má někdo všechny tři? To pak má o dva kusy menší sbírku. Jsou to tři různé edice, tak nevidím důvod to cpát dohromady. Druhá vydání a reedice taky nedáváte dohromady, tak proč tři rozdílně dělané knihy? Návrhový MdS
Takovouto vyloženě pozitivní reakci bych od Zacka tedá opravdu nečekal :D :D ...ale bez prdele, bylo by mi ctí, samozřejmě. Zásadní výhodou bych viděl to, že se snažím mít vše ( a jednou budu ) a kupuji i všechny ty pičárny, co je toho dnes jak maku, tak že bych vám odlehčil, nehledě k tomu, že jsem "objevil" pár věcí, co tu jaksi nebyly :-)))
blackjag: pro me za me, klidne ti prava dam. Posledni slovo v tom ale necham AZTeckovi, pripadne Turloghovi (pokud se tu do ty doby ukaze :), precejen data jsou jejich dite, je to na nich, koho si k nim pripusti. Ja bych osobne byl spokojenejsi, kdyby tu bylo adminu vic, 5-10, snizuje to riziko umrti webu s umrtim admina (cim bych chtel poprat AZTeckovi hodne zdravi a tak :)
Když už se bavíte o těch neofiko věcech, tak stejně tak byla i Duna... na Aukru mě to stálo 6 stováků :-( :D:D:D Pokud je zájem, přidám si to do položky "naskenovat a poslat AZTeckovi" ...měl bych se do toho pomalu pustit :-) ...nechcete mě připustit mezi vyvolené? Bych si mohl taky vzít něco na starost ... (ta troufalost, vím) :D
CONAN: Hrůza z rudé věže
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům
Přesně tak, "obálka" se tomu klidně dá říkat, i když je trochu divná.
A royane, máš přesně tenhle díl (Kamenný démon) nebo některý jiný? Celkem by mě zajímalo, kolik jich je...