* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Už se tu řešily přílohy ábíčka na takovým tom hnusným papíře,sešitový formát A5, bez tiráže???
Mám Druhý Dům Usherů (Scénář Baudis, Krelil Páv)
Tuším vyšlo i něco o Erbovním Lvu.

napis mi na admin@comx.cz z mailu, na ktery mas tu puvodni registraci, jaky nick a ja ti poslu novy heslo
Zapoměl jsem heslo! To se musím znovu registrovat? Co s tím? vachudik
Wow, on už tu je i Spider-man 8/08! Musím vás tedy opravdu pochválit ...
O chybějících ročnících Toma & Jerryho víme, budou.....někdy :)
Dneska jsem projížděl databázi a zjistil, že tu chybí Tom & Jerry. První u nás vydávaná serie "Supet Tom & Jerry" tu sice je, nicméně další od Egmontu zde začíná AŽ rokem 2004. Nevím kdy začala vycházet, ale mám i čísla z roku 99
Zdvojený komentář /15:53:37 04.08.2008/ brkowycz Hellboy Červ dobyvatel (pevná vazba) i s procentuálním hodnocením......!!! :)
Nenašel jsem "Na válečné stezce" kresba Jan Hora, vydal Avalon, 2005, 18 stran+ obálka, formát A5 celobarevné
Woffce - Pochop, je to má občanská povinnost ...
Tauren: Tak to je jiná - když musiš, tak musiš... :-------)
Tauren: Tys to ještě nepochopil, viď, šéfe ? Nový kousky FAKT upomínat nemusíš...(!)
Ale no ták, vy jste snad zapomněli na dlouho očekávaného Velkolepého Spider-mana 7/08!
Jen technická poznámka. Čtyřlístek: Keltský Král vyšel jak paperback, tak v pevné vazbě. Zde na databázi je pouze paperback.
tuwanakha: Rychlé šípy 1-3 tady jsou:
http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=1513
http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=1514
http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=1515
Jednička, ale asi ještě vyšla v druhém vydání. Čtvrtý díl nemám k dispozicí, ale vím o něm.
Speciály 93, 96 a 97 nesplňují procentuální zastoupení komiksů 51 a více %.
Conaní budou až budou.
Bublinky jsou slovenské. Neperlivý AZTeck
Hele kucí, "Bublinky" sem nedáte? Perlivý MdS
CONAN: Hrůza z rudé věže
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům , vše dělal sfk Winston, má to obálku z tvrdých desek, logo vydavatele, ale bez data vydání. Kupoval jsem to od nich 1986-1988
Návrhuji doplnit tyto tituly: Rychlé šípy 1. (Puls Ostrava, 1970), Rychlé šípy 2. (Puls Ostrava, 1970), Rychlé šípy 3. (PKO Ostrava, 1971), Rychlé šípy 4. (Sokol Silůvky, 1988), ABC speciál 1993, ABC speciál 1996, ABC speciál 1997, Král Conan. Válka proti přeludům (Winston Smith, nedatováno- asi 1988)
No jo, vlastně - na pár exkrementů jsem už tady taky narazil....
Pravda - ta by se sem taky blbě přidávala...
Divus rika komiks i svy ranni stolici.
Kapis: Budiž - já nečet´, a vydavatel Divus tomu komiks říká.
Pribehy doktora slizu jsem listoval a neni to komiks, je to cele psane takovym lehce dementnim pismem,-) mozna tam je nejaky obrazek, ale 50% to urcite nebude. Tim nikterak nepopiram, ze to nebude zajimave cteni. Jinak posilam pozdrav z rozzhavene Andalusie, po vcerejsim vitezstvi Spanelu na Euru tu byl fakt maras brutal rachot celou noc, nekteri rvou a troubi jeste ted,-) moc pekny zazitek
Tauren: Opravdu si myslíš, že do databáze KOMIKSŮ a jejich AUTORŮ nepatří AUTOR KOMIKSŮ "Komiksy doktora Slizu" (celkové hodnocení, BTW, 73%) a "Příběhy doktora Slizu" (ten tu chybí) ? Až se dofackuješ, tak se zkus ,případně, i zamyslet - za to jako čtenář zdejšího fóra předem děkuju.
AZTeck: Kdyby nezaslal autor, tak aspoň základní info o "Příbězích...":
http://www.minotaur.cz/sfaf/catalog/pribehy-doktora-slizu-p-4882.html
Až nám Ennis pošle fotku s životopisem, taky to tu bude mít. Zatím se budeme muset spokojit s Michalem Jindrou :)
miji - :) V databázy není ani fotka Ennise, ale hlavně že tady budeme mít celý životopis slavného Michala Jindry :)
Jsem autorem jedněch komiksů které zde uvádíte a říkal jsem si že bych vám dodal nějaké informace a třeba i foto mě autora... bohužel nemohu COMICS db kontaktovat jinak než takhle protože zde na webu chybí informace o kontaktech... takže máte-li zájem odepište, zaslal bych informace, materiály a případně odpovědi na vaše otázky... Michal Jindra (michal_jindra@seznam.cz)
Májí snad ty tří verze starého Hellboye rozdílné ISBN? Nevím, nemám.
Je fakt, že toho Sémě zkázy jsem si všiml až teď, a proto navrhuji ho taky hodit samostatně. Co když má někdo všechny tři? To pak má o dva kusy menší sbírku. Jsou to tři různé edice, tak nevidím důvod to cpát dohromady. Druhá vydání a reedice taky nedáváte dohromady, tak proč tři rozdílně dělané knihy? Návrhový MdS
Proč jste dvakrát dali do databáze posledního Hellboye? Sémě zkázy jste sem taky nedávali třikrát ...
Ook, vitam blackjaga mezi adminy :) Otazky atd smeruj uz do admin fora (link do administrace je uplne dole vlevo)
Vzhledem k tomu, že blackJag kupuje opravdu každou koko..tinu co vyjde, tak by byl do týmu ideální. Z mé strany souhlas :)
Takovouto vyloženě pozitivní reakci bych od Zacka tedá opravdu nečekal :D :D ...ale bez prdele, bylo by mi ctí, samozřejmě. Zásadní výhodou bych viděl to, že se snažím mít vše ( a jednou budu ) a kupuji i všechny ty pičárny, co je toho dnes jak maku, tak že bych vám odlehčil, nehledě k tomu, že jsem "objevil" pár věcí, co tu jaksi nebyly :-)))
blackjag: pro me za me, klidne ti prava dam. Posledni slovo v tom ale necham AZTeckovi, pripadne Turloghovi (pokud se tu do ty doby ukaze :), precejen data jsou jejich dite, je to na nich, koho si k nim pripusti. Ja bych osobne byl spokojenejsi, kdyby tu bylo adminu vic, 5-10, snizuje to riziko umrti webu s umrtim admina (cim bych chtel poprat AZTeckovi hodne zdravi a tak :)
Když už se bavíte o těch neofiko věcech, tak stejně tak byla i Duna... na Aukru mě to stálo 6 stováků :-( :D:D:D Pokud je zájem, přidám si to do položky "naskenovat a poslat AZTeckovi" ...měl bych se do toho pomalu pustit :-) ...nechcete mě připustit mezi vyvolené? Bych si mohl taky vzít něco na starost ... (ta troufalost, vím) :D
Turlogh tuším sháněl nějaké bližší informace o vydavateli těchto titulů, takže časem to tu nahodí. Trpělivost prosím :-)
Tauren: A kde jsi to zjistil? Tohle mě dost zajímá, napiš prosím nějaký link či co :) Nebo je snad všechny máš?
Vyšli tyto díly:

CONAN: Hrůza z rudé věže
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům
No ale jo možná,že to je čtvrtka...ale už nějak změkla :-))
Mám pouze tento díl Kamenný démon. Nedávno jsme to taky splašil v antiku. Jinak to mám pouze jako sešit, tedy bez "tvrdé "obálky.
Ta obálka je prostě vytištěná na čtvrtce a zbytek jenom na normálním papíře, nic zvláštního to není :)
Přesně tak, "obálka" se tomu klidně dá říkat, i když je trochu divná.
A royane, máš přesně tenhle díl (Kamenný démon) nebo některý jiný? Celkem by mě zajímalo, kolik jich je...