okm159: Zkus je nabídnout zde: http://www.crew.cz/index.php?action=feedback&typ=1&id=128
A nebo, pokud máš čísla 34, 35 tak je od tebe rovnou koupím já :) - napiš mail na...<br>
Slaine-Ivos@seznam.cz
MdS: nojo, ale tim můžeš mít hodnocení, který už dneska neodpovídaj. Třeba jsi v dětství četl 4lístek, tenkrát bys mu dal 100, protože byl fakt bomba, ale dneska bys mu už "jenom" 80, protože je dobrej, ale zas taková boba to nejni. Nemůžeš hodnotit vysoko jenom z nostalgie, to mi připadá nefér, třeba k věcem který vycházej "pro děti" dneska.
4 Zack: No, dovol. Osobně jsem ti potřásl pravicí a ptal jsem se tě a vedle tebe stojícího Turlogha, kde máte zašitou burzu. :) Vedle mě stál Andreew. Společenský MdS
Pár pivních remcalů, kteří se mnou seděli u stolu na posledním ComiCZconu, mělo řeči, že prý kašlu na komentáře comicsů na těchto stránkách, tak jsem jim chtěl vyřídit, že jsem to trochu napravil. :) Zodpovědný MdS
Slaine: Jak ses někde ptal zda se někde dá pořídit "Noc", tak dá. Třeba v Praze na Betlémském náměstí, vedle Betlémské kaple, je "klub architektů" restaurace a knihkupectví. Tak v tom knihkupectví:)
To, co je tam (predbezne) vypsany, jsou vsechno body hlavniho programu z hlavniho salu. Takze ty pojedou po sobe, ne nutne v tomto poradi. Pak budou dalsi veci jako workshop, autogramiady a mozna promitani anime, ktere pobezi paralelne. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti se nestane, ze by na dvou mistech najednou byla prednaska nebo tak neco.