Forum Všechny příspěvky pohromadě

4 Zack: Cože??? Comicsdb nepůjde pár dní??? Co budu dělat??? Snad to přežiju!!! Šokovaný MdS
okm159: Zkus je nabídnout zde: http://www.crew.cz/index.php?action=feedback&typ=1&id=128
A nebo, pokud máš čísla 34, 35 tak je od tebe rovnou koupím já :) - napiš mail na...<br>
Slaine-Ivos@seznam.cz
Zdravím, nevíte kde bych mohl prodat nějaký Komety ? Celkem dost mi jich přebejvá.
Zdravím, nevíte kde bych mohl prodat nějaký Komety ? Celkem dost mi jich přebejvá.
Saiffer: Diky za upozorneni, zly odkaz uz je hodny.
Neviem, či to mám písať sem, ale v článku o John Doe-ovi na stránke Zkratu je zlý odkaz na záznam na comicsdb.
4 andre: Jo, život neni peržičko. :) MdS
MdS: no když myslíš....Ale pak pod kvantitou ztráci kvalita....tvého hodnocení.
4 andre: Já můžu skoro všechno, a proto to dělám, jak to dělám. :) MdS
MdS: nojo, ale tim můžeš mít hodnocení, který už dneska neodpovídaj. Třeba jsi v dětství četl 4lístek, tenkrát bys mu dal 100, protože byl fakt bomba, ale dneska bys mu už "jenom" 80, protože je dobrej, ale zas taková boba to nejni. Nemůžeš hodnotit vysoko jenom z nostalgie, to mi připadá nefér, třeba k věcem který vycházej "pro děti" dneska.
4 DEmnoG + andre: Já zhodnotím vše co jsem kdy četl. :) MdS
Já hodnotim pouze to, co jsem zrovna dočetl. Aby to bylo čerstvé a emotivní:)
to Markyz de Sade: tak samosebou, ze cetl. Ale uz je nemam... a co nemam, tak to nehodnotim:)
4 DEmnoG: Neříkej, že ty jsi je nečetl. :) Nedostižný MdS
teda na comicsdb hlavnej stranke samozrejme...
minibug: comiczcon na hlavnej stránke ma bad link..
to Slaine: njn, co nadelam, kdyz se Markyz odhodlal hodnotit Ctyrlistky&Mickey Mause&Donaldy. Tomu ja namam jak konkurovat:)
4 Zack: Přišel si mi celkové nějak mimo. Já ti řikal, že tě ten herák jednou zničí. :) Protidrogový MdS
MdS: nekdo se me na burzu ptal, ale ze bych si pamatoval xicht, to ne teda :) tak my bad :)
No tak kluci, já nemůžu za to, že jsem dobrej. :) Skromný MdS
* o 200 příspěvků
DEmnoG: Chlape, nechcu tě strašit, ale Markyz vede asi 200 příspěvků :)
Ty vole Markyzi zrovna jsem tě už pomalu začal dohánět s příspěvkama... a teď je to zase v pr*eli :))
4 Zack: No, dovol. Osobně jsem ti potřásl pravicí a ptal jsem se tě a vedle tebe stojícího Turlogha, kde máte zašitou burzu. :) Vedle mě stál Andreew. Společenský MdS
...zase ses mi vyhybal, co, posero? :) Ne, vazne, kerej ty ses?
4 DEmnoG: Opravdu jí mám :) a jsem u rodičů, páč mi dělaj zuby. Takže jsem k tomu večer zased a dělal až do 00:20 a druhý den přes poledne. MdS
to Markyz de Sade: slusnej vykon, na to jsi si snad musel vzit dovolenou, ne:)?
Pár pivních remcalů, kteří se mnou seděli u stolu na posledním ComiCZconu, mělo řeči, že prý kašlu na komentáře comicsů na těchto stránkách, tak jsem jim chtěl vyřídit, že jsem to trochu napravil. :) Zodpovědný MdS
2 Marky: nie si nahodou Blavak ? KOMIKSI ????????? Prvy stupen zakladky si uz vychodil ? :-)
Marky: spravne bysme te ted meli ukamenovat, protoze presne tenhle pristup vydavatelum komiksu u nas moc nepomuze...
Marky: Hádáš správně... tahle stránka obsahuje pouze informace o comicsech, autorech etc.. Samotný comicsy tu nenajdeš.
Ludia daju sa tie komiksi na tomto webe aj citat?..asi nie co?
mára: koukal jsem, že něco podobnýho už máte i na comxu...
Slaine: nerad to rikam, ale: TY VOLE???
co to je proboha za koment u toho péráka? :/
Ja byl v pohode, Turlogh min :)) Jinak stejny jako loni...
Turlogh, Zack: Tak co, jak vás potěšila/zklamala letošní návštěvnost conu? Mně přišlo, že tam bylo lidí docela dost :)...
tymoly: urcite battle a urcite se bude volne kreslit... jestli bude nejaky kresleni podle navodu nebo neco podobne poucneho, nevim, nevypada to...
andré: Supr, díky! Když zbude čas a peníze, tak se tam možná během mého sobotního výletu do Prahy zastavím.
Slaine: Jak ses někde ptal zda se někde dá pořídit "Noc", tak dá. Třeba v Praze na Betlémském náměstí, vedle Betlémské kaple, je "klub architektů" restaurace a knihkupectví. Tak v tom knihkupectví:)
nevite nekdo jake workshopy(jestli nejake) se na conu vykuklí?
MdS: tak to ti jen popreji hodne stesti pri hledani :)
4 Kapis. Nezáviď. :) Užnevímjaký MdS
4 Slaine: Neboj. Neškodný MdS
4 Zack: Ne to myslím jakoukoliv pěknou bytost ženského pohlaví. :) Hetero MdS
ajaj kluci si sjednávají rande, to bude divoké;-):-D
:( ideální by bylo stihnout všechno...
To, co je tam (predbezne) vypsany, jsou vsechno body hlavniho programu z hlavniho salu. Takze ty pojedou po sobe, ne nutne v tomto poradi. Pak budou dalsi veci jako workshop, autogramiady a mozna promitani anime, ktere pobezi paralelne. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti se nestane, ze by na dvou mistech najednou byla prednaska nebo tak neco.
Zack, Turlogh: Koukal jsem se na webovky conu a mám dotaz k tomu programu - pojede zase víc věcí zaráz nebo to půjde pěkně postupně?