pouzdro Stínadelská trilogie
Stínadelská trilogie (pouzdro + kniha + bonusy)
Stínadelská trilogie (vazba knihy + pouzdro)

+ 1 další ukázka

Souborné, číslované a signované vydání setu 3 původně samostatných brožovaných publikací (tzv. proužků) uložených v knižním boxu.

Obsahuje:
Záhada hlavolamu (96 str.)
Stínadla se bouří (96 str.)
Tajemství Velkého Vonta (136 str.)

Každý výtisk ručně číslován a signován Marko Čermákem. K balení je stejně jako u setu 3 samostatných publikací přiloženo: pamětní list, tři záložky s kresbami z titulních stránek "proužkové" trilogie, pohlednice s variantou č. 1 "žlutou" obálky z klasického knižního vydání edice Klasické komiksy Marko Čermáka sv. 13, kalendáříky s oběma variantami obálky z klasického knižního vydání.

Scénář
Jaroslav Foglar
Art
Marko Čermák
Obálka
Marko Čermák
Redakce
Václav Vávra
Žánry
dobrodružný, klubácký
ISBN/ISSN
978-80-87875-30-8 (Václav Vávra)
Vazba
šitá v tvrdých deskách (knižní box)
Formát
204 x 93 mm
Tisk
barevný
Stran
328
Náklad
100ks
Cena
5000 Kč
  • james89
    james8915.12.2022 22:27Stínadelská trilogie
    Tak o tomhle jsem se teď dozvěděl poprvý. Vůbec nevím, kdy to bylo možný koupit. I když jsem nezvlád objednat ani třídílnou verzi. U Chaty v jezerní kotlině šli opačně. Vytisknou počet objednaných kusů. Ale do toho jsem už nešel, když to nemám s tímhle. Ale za tohle 5tis bych nedal.
  • Dinik
    Dinik13.12.2022 13:38Stínadelská trilogie
    No tohle se ani do prodeje nedostalo, ale bylo rovnou rozebráno "podpultově".
  • soulbringer
    soulbringer mecenáš13.12.2022 13:23Stínadelská trilogie
    Jako... je asi fajn, že Vávra tady nabízí proužkou variantu hlavně pro ty, co nestihli (neměli to štěstí) získat tu nostalgickou trilogii po jednotlivých dílech. Jinak jsem velmi rozpačitej. Ačkoli vždy vítám a preferuju HC provedení, pak mi to tady nesedí nejen tou nostalgií, ale jde z toho cítit na míle daleko jen a pouze past na sběratele (nutno zmínit, že ty proužkové paberbacky při častějším čtením asi děti brzy roztrhaj - pač i ta kvalita je těžce retro). Každopádně u tý ceny se směju nahlas, ale nepochybuju, že už se všechno prodá.