Star Wars - Věk Odboje: Hrdinové
Alicanto (Albatros Media a.s.)1. vydánízáří 2024série Star Wars - Věk Odboje 1/2
0
...
...
...
...
+ 1 další ukázka
Koupit
Sledujte osudy slavných hrdinů Odboje!

Navzdory snahám Republiky udržet mír v galaxii moc Prvního řádu roste a spolu s ní se rozšiřují i řady jeho věrných stoupenců. Ale najdou se mezi nimi i tací, kteří váhají? Rutinní úkol na zamořeném podlaží základny Hvězdovrah zaseje ve Finnovi semínko pochyb, zda stojí na správné straně… Poe Dameron je předurčen, aby létal mezi hvězdami. Opravdu se však jeho osud pojí s Republikou? Kam až nedostižný pilot zajde při pronásledování zlodějů, kteří ukradli tajné záznamy admirála Mathiesona?

K silám Odboje se přidají i sestry Rose a Paige Ticovy, jejichž domovský svět Hays Minor padl do rukou Prvního řádu a ten ho proměnil v pustinu. Když mladá dívka Rey, která díky svému spojení se Silou představuje velkou naději pro Odboj, nouzově přistane na vesmírném vrakovišti zvaném Nekropole, netuší, jaké nebezpečí dřímá pod povrchem… Podaří se jí z léčky vyváznout? Slavná pašeračka Maz Kanata spojí síly s Hanem Solem a Chewbaccou a společně se vydávají na misi do Divokého vesmíru, aby vypátrali samozvaného barona ledové planety.

Obsahuje sešity série Star Wars: Age of Resistance - Finn (červenec 2019), Star Wars: Age of Resistance - Poe Dameron (srpen 2019), Star Wars: Age of Resistance - Rey (září 2019), Star Wars: Age of Resistance - Rose Tico (září 2019) a Star Wars: Age of Resistance Special (červenec 2019)
CdbID
11026
Žánry
akční, dobrodružný, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-252-5899-6
Vazba
lepená v měkkých deskách (měkké desky z kartonu)
Formát
170 x 260 mm
Hmotnost
490 g
Tisk
barevný
Stran
128
Původní cena
399 Kč
Originál
Star Wars: Age of Resistance: Heroes (Marvel Comics, 2019)