Narozen 25. ledna 1978 v Praze. Od roku 1981 do svých osmnácti let žil v Pardubicích. Absolvent Textilní fakulty Technické univerzity v Liberci. Po ukončení studia v roce 2004 začíná jako skenerista a retušér digitálních fotografií v časopisu Hattrick, okouzlen při tvorbě diplomové práce možnostmi reprodukčních technik a obrazových editorů.

V roce 2010 se na krátkou dobu stává artdirectorem magazínů Hattrick a Sportstar. Posléze opouští toto zaměstnání a začíná se naplno věnovat tvorbě digitálního archivu výtvarného díla Káji Saudka a restaurování původních dobových tisků komiksů k nimž jsou originály dodnes nezvětné.

Spolupracuje na knihách Muriel a oranžová smrt (Plus, 2009), Kája Saudek (Arbor vitae, 2009) a Lips Tullian (Plus, 2010). Pomáhá při vzniku Muzea Káji Saudka v Praze. Především však sám vydává restaurované komiksy Honza Hrom (1968), Diamantová šifra (1972), Hor sa, do hlbín! (1973) a Tieň na hranici času (1971).

Za zlomový okamžik, kdy propadl zcela kouzlu tvorby Káji Saudka, považuje v děství nalezený časopis Pop Music Expres z roku 1968, jehož grafik byl právě Kája Saudek. Pro tento dnes už kultovní čsopis vytvořil výše zmiňovaný komiks Honza Hrom.

Kája Saudek ležící, snící – rozhovor se saudkologem Filipem Konečným
Kája Saudek znovuzrozený. Vznikají povedené reprodukce ztracených děl
Obrazem: Nejhezčí Saudkovy komiksy, jejichž originály nejsou k nalezení

Kontakt: lipstullian@centrum.cz