• 3DD!3
    3DD!321.5.2020 11:19Gotham Central #04: Corrigan
    Silný závěr ponuré kriminálky, která v posílením příběhu úplně přestala stavět na propojení s Batmanem. Pokud v něčem může překvapit tak je to v realistickém vyústění knihy. Neférovém, nečekaném a zdrcujícím bez tolik potřebné katarze. Fantastická je ovšem i odbočka k Travičce Ivy, která si došlápne na zkorumpovanou policii nebo vyšetřování vraždy Robina, kdy strážcům zákona rupnou nervy.
  • 3DD!3
    3DD!311.12.2019 14:07Batman: Evropa
    Výlet po evropských metropolích v nezvyklé společnosti Batmana s Jokerem se vyvedl tak nějak napůl. Vizuální stránka je úchvatná, každé město i díky ní dostává specifickou atmosféru a některé obrazy jsou samy o sobě uměleckým dílem. Příběh je ovšem trochu slabší. Idea udělat s dvou úhlavních nepřátel spojence je skvělá, ale to jak s ní příběh pracuje je mírným zklamáním. Kdyby ve finále čekala údernější pointa mohla ledacos zachránit, konec ale působí hodně odflákle. Na Azzarella je to dost nezvyklé.
  • 3DD!3
    Klonová sága je příběhově hodně zajímavá a jelikož jsem vyrůstal na seriálu z osmdesátek hodně osvětluje. Parker navíc prochází hodně schizofrením vývojem a rozhodně to není ten galantní pohodář co obvykle. V dnešní době by byl dokonce označen za sexistu! Navíc totožnost Šakala mě dost překvapila.
  • 3DD!3
    3DD!326.11.2019 19:07Věčné zlo (paperback)
    Čistokrevný popcorn, který ukazuje že když se Johns rozjede, tak umí. Poražení původní Ligy spravedlnosti se sice odehraje hodně mimochodem, ale zlá verze Supermana (závislák na kryptonitu) a spol přirostou k srdci hned. Luthor jako hlavní hrdina funguje výborně a celý dějový oblouk Věčného zla je v podstatě o něm. Vizuální stránka z pera Davida Finche často bere dech. Neskutečně propracované výjevy akčních scén a konfrontací jednotlivých bijců jsou materiálem na plakáty do pokojíčku. Nemá to zásadnější hloubku, ale jasně je zde vidět proč DC týmovky selhaly. Nevybudovali dostatečné základy, na to aby na nich mohli postavit takové monumentální scény jako je rubačka Alexandra Luthora s Ultramanem.
  • 3DD!3
    Laťka se ještě zvyšuje, nové povídky od Rucky a Brubakera o policejním oddělení Gothamské policie jsou lepší než dřív. Konflikt s Batmanem, návštěva v Keystone a brutálně realistické vyústění jednotlivých příběhů.
  • 3DD!3
    Gaiman se v Údobí mlh překonává. Sen trpící dilematem co s Peklem, vysmátý Lucfer a (zlí) mrtví, kteří se vracejí. Sandman pracuje s univerzálními tématy, ale pohled na ně je jiný a když změníte perspektivu získáte něco zcela vyjimečného. Nevšedního. P.S: Tahle kniha to u mě bude mít až nadosmrti dobrý protože jsem ji měl rozečtenou když se mi rodila dcera.
  • 3DD!3
    Hajlující kapitán je obrázek, který asi tak před čtyřmi lety způsobil v americké komiksové komunitě pěkný poprask a scénárista Nick Spencer se dočkal (jak se na správnou demokratickou zemi sluší) spousty vzkazů, ve kterých mu spořádaní američané vyhrožovali násilnou smrtí. Steve Rogers jako tajný agent Hydry bylo totiž něco co nejenže nedává smysl, ale taky všechny yankee pěkně naštve. Připomene jim totiž časy, kdy nacisté pili Fantu a jezdili ve Fordu. Marvel ovšem tentokrát musel ubrat na realismu. Sice skvěle využil magického omlazení zestárlého kapitána Ameriky (koneckonců to dává smysl i divákům Avengers: Endgame) a narouboval ho na tajný plán jeho úhlavního nepřítele, ale zůstaly mu zde příběhové odbočky, které budou pro čtenáře dost zmatené. Kobik - oživlá kosmická kostka, psychické schopnosti Rudé lebky, kouzelné vězení pro superpadouchy nebo chlapec předvídající budoucnost. Nosný příběh je ale dostatečně zajímavý na to, aby tyhle pozůstatky minulých ér Marvelu postupně strkal tam kam patří… do pozadí.
  • 3DD!3
    3DD!310.11.2019 18:34Kolosální Conan z Cimerie
    Ne tak tlustý jak jsem čekal, o to lépe čitelný. Conan z Cimerie v ryze vojenské a akční poloze seká nepřátele na kusy. Vzpomínky na čtení Howardových povídek se vrací a kusy o dědovi od Richarda Corbena nádherně dotváří celek. Osobně mám raději přemýšlivější kusy jako byla Věž Slona nebo Bůh v míse, ale i tak si série drží vysokou kvalitu.
  • 3DD!3
    McFarlane udělal v devadesátkách ze Spideyho hláškujícího bouchače a v Úhlu pohledu ho dal dohromady s Wolverinem, aby v kanadě lovili vraha malých dětí. Tenhle přístup se mi líbí. Ovšem to co udělal v povídce Masky je ještě vyšší liga. Hororové výjevy a sundávání tváře, do toho magor Ghost Rider. V závěru povídky je sice trocha moralizování, ale to jako by dodal redakční guru DeFalco. Neskutečná pecka. Tohle mi sedí. Téhle sérii bych přál kompletní počeštění.
  • 3DD!3
    Ukončení série se nese ve velkém stylu. vyvražďování na koupeném poli v Kansasu ve jménu ekologie a staré dobré pomsty. Když má Deadpool zemřít, vezme s sebou všechny... úplně všechny.
  • 3DD!3
    3DD!324.10.2019 22:12Fatale #03: Na západ od pekla
    Povídkový formát funguje ještě lépe. Bruebaker střídá holky. Dvě povídky jsou o Jo a jejím pátrání a dvě další nahlíží ještě dál do minulosti a odpovídají na otázky týkající se prokletí a sektařů, kteří fatale hledají (i na tu co se stane, když je oběť pozřena démonem). Vynikající!
  • 3DD!3
    Silný Morrisonův příběh o šílenství (a legraci) je ještě umocněn McKeanovou kresbou. Arkham je tak mnohem děsivější, téměř hororový. Znepokojivé detaily, "záběrování" ze zvláštních úhlů jako by vypadly z Lovecrafta a komentáře na první pohled šílené mají v sobě jistou vnitřní logiku. Skvělé. "Podíval jsem se na domeček pro panenky a domeček se podíval na mě."
  • 3DD!3
    3DD!38.10.2019 08:35Počítání mrtvých
    Moje krevní skupina. Želváci Ninja nikdy nebyli víc cool než v květnatém překladu Dareka Šmída a s kulometem v pazourách. Hláškami narvaná jízda je v podstatě jednou velkou akční scénou s polonahou sexbombou, magorem s hokejkou a zeleným pučmidrátem v hlavních rolích. Eastman se v Počítání mrtvých pustil do krvavé pocty filmům Johna Woo Woo a uspěl. Bisleyho rozšafná kresba přináší zarputilé výrazy k tomu všemu střílení a sekání.. a výbuchům nesmím zapomenout na výbuchy. Tenhle komiks je splněný sen všech co na Želvách vyrůstali. Prvotřídní zábava.
  • 3DD!3
    Není to taková bomba jak bylo prezentováno. Johns vůbec nevytěžil potenciál alternativní reality a i když rozjíždí slušné nápady nedává jim ten potřebný ráz. Dílčí věci jsou perfektní, táta Wayne boží i asociální Superman má něco do sebe. Celkově je to ale strašně povrchní tuctovka, dokonce bez vysvětlení New 52 a to mě zde mrzí nejvíc. Ve finále funguje jen ten dopis.
  • 3DD!3
    Velkolepé finále, kde hrdinové zlatého věku ustoupí hrdinům věku stříbrného. Konfrontace se záporáckým ostrovem je monstrózní a průlet Hala do mozku jako by vypadl z Kubrikovy 2001. Každý z hrdinů měl svůj moment slávy. Cooke je machr. Týmovka jak má být.
  • 3DD!3
    Cooke válí. Wonder Woman a její subordinace včetně pohrdání Supermanem patří k nejlepším scénám. Civilní pojetí, které se soustředí spíše na lidi než na kostýmy připomene Moora a politická situace falešné ameriky nastavuje zrcadlo i teď. Skvělý první díl.
  • 3DD!3
    Gotham Central z pohledu Catwoman. Skvělá kriminálka, která ve své první půli mlaskne čtenáři do tváře trochu fantasy, ale ve své druhé půli se drží čistě v realistické rovině policejní korupce. Čte se to samo a taky to nádherně vypadá.
  • 3DD!3
    Nádherně nakreslený a do detailu propracovaný komiks. Příběh je přímočarý - svalnáč zachraňuje nahou krásku (2x) a dostává se z jednoho průseru do druhého, ale protože je to svalnáč chytrý poradí si. Největším kladem je úžasný fantasy svět plný zajímavých nápadů. Příběh je více méně uzavřený, ale do toho světa se prostě chcete vrátit. Závěr od autora, kde popisuje co, jak a proč je moc fajn a přidává ten potřebný vztah mezi tvůrcem a čtenářem.
  • 3DD!3
    3DD!33.10.2019 08:31Trikolora
    Vzpomínková kniha na dětství v přelomu dvou ér. Vydání se veze na letošním roce plném skandování a mediální masáži o nově vznikajících frakcích, které znovu lobují za pád komunismu, který tu ale defakto nemáme. Zajímavý je nápad s prokládáním manipulativních dobových ústřižků zobrazujících státní lži a fabulace. Pěkně nakreslená Trikolora příběhově mile serfuje na nestranosti, která z dětského vnímání logicky vyplývá. V závěru se ale zalomí do klasické oslavy roku 1989 a nepřinese nic moc nového. Kronika z pohledu snadno ovlivnitelného dítěte.
  • 3DD!3
    Stylový kabát a kloubouk z námezního lovce soukromý vočko prostě udělá a kdo s tím má problém zdechne. Pátrání po receptu na megavýbušninu plné mrtvol, mluvících hlav a jarabáků nabízí porci přisprostlé zábavy s tím nevětším hovadem ve vesmíru v hlavní roli. Ucelený příběh v sobě skrývá nejedno ponaučení a končí překvapivým happy endem. Děcka to budou milovat.
  • 3DD!3
    Příběh tak temný jako první epizoda Teletubbies si Posehn s Dugganem nechali až do vzpomínkového kraťasu na závěr. Upřímně nebýt jeho tak by tahle kniha byla asi nejslabší v sérii. Prvotní hřích vypráví o tom co Wade udělal a z veselého srandisty co zabíjí lidi se stává zrůda, která sice má srdce, ale zapomněl kde.
  • 3DD!3
    3DD!35.8.2019 10:50Skalpy #09: Zatni pěsti
    Zdrátovaná huba, neopětovaná láska a vychcanost Boží v hlavní roli příručky o Skalpování pro začátečníky. Aaron celou knihu rámuje poučkou o tom jak správně chlápkovy z hlavy odřížnout pokrývku mozku a věřte, že to není vůbec nic příjemného. Sem tam do mixu přihodí nějakou tu bitku s nunčaky nebo smyslnou krásku, která jako by vypadla ze stánek Playboye. Finále je tu, ale je vychcaně roztažené do dvou knih. Zatněte pěsti. Čekání na poslední díl bude ukrutně dlouhé. Nejlepší současná série.
  • 3DD!3
    3DD!35.8.2019 10:49Skalpy #10: Konec cesty
    Skalpuju už pěkných pár let a dělám to s chutí. Vždyť jsem tady první díl musel vytvořit, abych mu mohl vpálit plný počet! Řekl bych, že jde o kvalitativně nejkonzistentnější komiksovou sérii co jsem zatím četl. Nemá to hluchá místa i přestávky na oběd jsou fantastické. Uznávám, že jsem měl z konce obavu. Udrží se až do konce na špici? No a jo. Aaron se vytasí s perfektním závěrečným zúčtováním v plamenech, chcankách a krvi. Leone se v rakvi culí. Realistický epilog ze života jen podtrhuje kvalitu. Konec cesty za to stál a v rozloučení se čtenáři, v poděkování od spisovatele zjistíte proč. Tvorba tohohle komiksu nějakou dobu živila jednu rodinu.
  • 3DD!3
    Daddypool se Spidertaťkou proti své nezvedené dceři. Pavučinka nabízí koherentní příběhovou linii ve které se klaďák Parker mění v sarkastického hláškaře, chystá se na své první zabití a zabránit mu v tom má kecka Wilson. Kellymu se i přes pár očividně laciných úniků zadařilo.
  • 3DD!3
    3DD!35.8.2019 10:48Arzach / Hermetická garáž
    Studie vizuálního vývoje komiksu. Moebius je průkopník a jeho obrazy stále budí úžas. Příběhově je Hermetická garáž až moc trippy, aby obstála v dnešní době, ale dala vzniknout obrazům, které se vryjí do paměti a je možné je studovat stále dokola objevovat nové věci. Obzvláště cenná je finální pasáž s rozborem některých políček. Zde teprve doceníte jeho génia.
  • 3DD!3
    Ožívá první povídka přímo od Howarda a kresba Caryho Norda není možná tak dobrá jako ta Ruthova, ale není ani marná. Obrovské bitvy, nádherné ženy a uprostřed Conan sekající svým mečem nepřátele na kusy. Busiekovy se daří držet styl předlohy a krásně doplňuje události kolem původní povídky. Nemůžu se dočkat dalších dílů.
  • 3DD!3
    Nádherná kresba a skvělá rekonstrukce Conanova mládí. Howardovy povídky tohle období téměř neřeší, ale Burisek se skvěle trefuje do jeho not. Finále ve Venariu předčilo mé představy. Škoda, že Ruth nekreslí i další díly.
  • 3DD!3
    3DD!35.8.2019 10:43Lobo: Poslední Czarnian
    Uspokojivý závěr ne zase tak uspokojivé cesty s třídní učitelkou za zády. Ne že by tenhle Lobo byl špatný, ale prováděl už děsivější věci a měl vtipnější hlášky. I tak je to velmi slušný rozjezd oblíbené série.
  • 3DD!3
    3DD!330.7.2019 09:36Conan #03: Sloní věž
    Věž slona je moje nejoblíbenější Conanovská povídka a její komiksová variace si nezadá s originálem. Yag-košha a jeho příběh, smrt v hlubinách karmínového srdce oživují vzpomínky na dětství. Skvělá kniha. Mrzí mě jen opravy v překladu.
  • 3DD!3
    3DD!35.7.2019 19:17Conan #02: Bůh v míse
    Skvělá adaptace jedné z mých oblíbených povídek + nový silný příběh featuring Tot-amon. Conan vs civilizace poprvé v napínavém detektivním příběhu o nepovedené krádeži vypadá v Nordově kresbě famózně stejně jako onen Bůh v míse. Mile mě překvapily bonusové materiály shrnující Howardovu korespondenci především Lovecraftovi se spoustou zajímavých poznámek. Vynikající.
  • 3DD!3
    Lobo vs Bůh a Satan teda Stan. Šílená kombinace násilí, hlášek a smíchu v druhém, opraveném vydání. Grant se trefuje do konceptu náboženství a posílá kydliče do útoku na nebeské brány (zadarmiko protože se vsadil že teď za prachy zabíjet nebude) no a potažmo i na brány pekelné. Čím jsem starší, tím víc dovedu docenit tu jemnou satiru a decentní politické komentáře zašité v zábavném, dětinském vraždění.
  • 3DD!3
    3DD!317.6.2019 09:23Deadpool #07: Osa
    Osa nabízí poměrně zajímavý zvrat v Deadpoolově životě, změní ho k dobrému. V blíže nepopsané bitvě, po které se klaďáci stanou záporáky a naopak nachází ukecaný zabiják vnitřní klid. Štěstí je možná muška jenom zlatá, ale zenová vyváženost je k nezaplacení. Deadpool pacifista však musí své přátele Xindl-Meny zachránit před ke zlu konvertovanými X-Meny. Divoký západ se má na co těšit. V kouzelném závěrečném příběhu s ekologickým poselstvím nechybí křížovka, přesmyčky, propojování teček ani oblíbené bludiště.
  • 3DD!3
    3DD!317.6.2019 08:55Sledgehammer 44
    Úderná záležitost, která nešetří akcí, ale najde si prostor pro budování mytologie. Virilový oblek představený v Humru Johnsonovi odhaluje své skryté schopnosti a Diestel jako zcela rovnocený záporák nemá chybu. Silnou stránkou je rozhodně kresba. Latour je sice machr, ale Campbell v bitvě na nebesích nabízí teprve pastvu pro oči. Tihle dva pánové by pro Mignolu měli kreslit častěji.
  • 3DD!3
    3DD!33.5.2019 20:35Thanos #01: Thanos se vrací
    Vystavět příběh kolem největší svině ve vesmírů tak aby působil jako hrdina/oběť je kumšt a Lemire zvládá bez problémů. Vesmírné reálie jsou malinko matoucí protože se s většinou postav v českém komiksu setkáváme poprvé, ale nosná linka poměrně jasně čitelná a ostatní postavy od tlučhuby po smrtící feme fatale fungují přesně tak jak mají. Spousta otázek zůstává nezodpovězených, ale to je dobře, aspoň je nač se těšit. Deodatova kresba je fantastická, vydejte více jeho věcí, prosím... pěkně prosím...

  • 3DD!3
    Nikdy nic nekončí. Poslední příběh z Rolandova mládí je úderný a plný smrti. Jae Lee se naposledy vrací, aby kreslil obrazy konce světla ve středosvětě. Ať jde o krásnou Aileen, kult uctívačů benzínové pumpy, nebo pomalé mutanty. Vdechuje život magickému světu, který se hnul. Odklon od předlohy v některých detailech mi ovšem ukradl odpověď... S jakou otázkou na rtech Cuthbert umíral? S jakou...
  • 3DD!3
    Azzarelova Wonder Woman si drží svůj standard a ze sérií u nás vydávaných New 52 je rozhodně nejlepší. Postavy se vyvíjejí místy velice překvapujícím způsobem a některé nové charaktery jsou mile sexistické. Hlavním tahounem Vůle je tentokrát Válka, který vystupuje ze stínu a ukazuje nečekaně dobráckou povahu, když se pouští do tréningu utiskované amazonky, které přezdívají Hlíno. Zatím nejlepší kousek čistě o Wonder Woman co u nás vyšel.
  • 3DD!3
    Konečně smysluplné vydání velké komiksové události, která proti sobě poštve všechny tři ligy spravedlnosti. Díky poslepovanému příběhu dává dějový oblouk smysl, torza z předchozích vydání od BB/Artu se najednou stávají důležitými součástmi mozaiky. Motivace postav jsou podložené událostmi, které v knize najdeme a do popředí se konečně dostávají hrdinové/antihrdinové jako je Shazam nebo Constantine, kteří byli doteď trestuhodně nevyužití. Konec je tak nyní neuvěřitelně podařeným vnadítkem na další bombastickou sérii ze světa naruby. P.S: Lemirovy a Fawkesovy pasáže příběhu jsou páteří celého konfliktu kolem kterého Johns plácá scénáristicky jednoduché bitky... proto to samostatně nedávalo smysl.
  • 3DD!3
    Povídkový Baltimore je mnohem lepší než ten ucelený. Úderné pointy a děsivé nestvury jsou rozmanitější a pěkně dokreslují trouchnivějící svět po první světové válce. Finální příběh pak nádherně připravuje půdu pro konfrontaci s inkvizitorem. Doufám, že se dočkáme ještě dalších flashbacků.
  • 3DD!3
    3DD!316.10.2018 09:24James Bond #03: Hammerhead
    Dynamická akční bondovka, Diggle na rozdíl od Ellise méně filozofuje, ale o to více tlačí na pilu v akci. Casalanguidova kresba je úroveň výše než ta Mastersova, více komiksová, soustředěná na výbušnost celé situace. Sekvence Bond vs auto je bezvadná (na Fordku nikdy nebyl spoleh) a záporáka si nelze nezamilovat.
  • 3DD!3
    3DD!316.10.2018 09:23JLA: Svoboda a spravedlnost
    Nová verze Kmenu Andromeda po superhrdinsku. Bacily jsou svinstvo, ale i proti nim dokáže Liga spravedlnosti bojovat. Příběhově oldschoolové propagující ty správné americké hodnoty, co se týče kreseb tak fantasticky propracované. Hlavní postavou je nečekaně Marťanský lovec lidí a jeho filozofování krásně rámuje příběh o lidské bezmocnosti i hloupé agresivitě. Obrovský formát dává pořádně vyniknout Rossvým malbám. kéž by tak vyšlo i Království tvé...
  • 3DD!3
    3DD!323.9.2018 12:31100 nábojů #13: Smůla
    Zásady. Vůle je prosadit. Nutnost je pošlapat a nechat ležet v prachu. 100 nábojů není o ničem menším než je lidská nestálost, o tom jak se časem mění priority, o tom že co platilo včera nemusí nutně platit dnes. Finále ságy, ke které jsem se já osobně pročítal přes deset let (tomu se říká disciplína, dámy a pánové) aniž bych se kurvil s anglickým vydáním. Azzarelovo opus magnum o tom jak funguje svět a tom, že obvykle končí v plamenech a tratolišti krve.
  • 3DD!3
    Určitě je to přehlednější a zábavnější než dvojka, ale chybí tomu nahé robotky. Celkově to lépe drží pohromadě. Týmové hašteření a zemitější zápletky se sledují mnohem lépe než kybernetické robořádění. Vraždy jsou správně krvavé a zpět jsou i hláškující Fučikomy!
  • 3DD!3
    Skvělý příběh rozvádějící linii z Hellboye ústí v původ Abea Sapiena, který je řádně mrazivý a možná ještě tajemnější než se zprvu zdálo. Davisovu kresbu moc rád nemám, paradoxně jeho nestvůry vypadají lépe než obyčejní lidé. Těch tady naštěstí moc není.
  • 3DD!3
    3DD!316.9.2018 09:31Druuna 3 (paperback)
    Serpieri tentokrát Druunu vhání do osidel sexu poměrně málo. Svým způsobem to není až tak překvapivé, protože na cestě časem a prostorem nechal všechny muže (a aby nebyl obviněn ze sexismu až na Druunu, všechny ženy) zemřít. Pouští se do zkoumání umělé inteligence a jejího případného využití k uspokojení ženy. Výsledky však pro dámu nemusí dopadnout dle jejích představ. Klasika, jen chybí poslední příběh. Je to nepříjemně nedokončené....
  • 3DD!3
    Důvod proč Deadpool zastřelil Ryana Reynoldse se skrývá ve jméně autora Tajemství původu, protože ten veskrze průměrný film je s komiksem téměř totožný. Jen ten divný mrak nahradil zubatý mimozemšťan. Johnsovi prkenné dialogy zachraňuje pouze pěkná kresba a samotná idea zhmotnit cokoliv. Jinak více méně průměr. Chcete zajímavého Green Lantherna? Přečtěte si Rudou hvězdu.
  • 3DD!3
    3DD!321.8.2018 08:22Tomb Raider Archivy S.3
    Archivy se jasně definovaly za a) jako četba pro nostalgiky, kteří hltají obrazy a jednoduchý (někdy až hloupý) brak, který postrádá pozlátko a potřebný nadhled, který třeba Indymu dodával Spielberg s Lucasem a za b) komiks pro teenagery, kterým stačí akce a zábava. Ani v jedné z těchto škatulek třetí Croftová neselhává. Komiks nabízí neuvěřitelnou porci stejně neuvěřitelné akce, klišovité záporáky, poklady i nevysvětlitelné záhady. Vizuálně je především zajímavá hra s odhalováním křivek titulní krásky, aneb vykouknutí je více sexy než celý full frontal. Scény sprchování nebo pochodování v ručníku tak dostávají nový rozměr a mohou směle rovnat těm akčním, často je i předčí. P.S: Finální čistě textová povídka je škvár nejhoršího kalibru.
  • 3DD!3
    Mlžný ostrov působí spíše jako start série než samostatná kniha proto zamrzí, že zkratkovité finále bez katarze pokračování svým způsobem vylučuje. Líbí se mi paralela s moderním Americkým přístupem, vytvořme někde problém, ať se můžeme realizovat. Kresba místy zajímavá, ale při akci nepřehledná.
  • 3DD!3
    3DD!39.8.2018 20:49Knihy magie
    Celé to působí jako předehra k něčemu většímu, ale i tak jde o velice příjemné putování skrze světy až na konec času. Možná Constantine je tu málo cynický, ale dělá chůvu děcku, tak se asi krotí. Po vizuální stránce je Knihy Magie úžasnou přehlídkou stylů tech nejpovolanějších. Magické.
  • 3DD!3
    3DD!37.7.2018 13:49Sága #07
    Další skvělý zářez, tentokrát na Phangu. Zničení se blíží a smrt je všude!
  • 3DD!3
    Tajemství, zničené trosky lásky a pomsta. Ta nesmí chybět. Powell vyhrotil konflikt s Labraziem do neuvěřitelných výšin. Páter je už vážně jenom přicmrdnávač, ale stále dokáže překvapit. Dvě Goonovi ženy se vrací, aby mu uštědřili poslední ránu a jemu to zničí duši.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 420 (cca 196523 Kč)
Mám: neveřejné
Chci: 1 (cca 469 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 15 (cca 7917 Kč)
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0