• jones1240
    jones12402.6.2015 19:24Potulný rytíř
    Abych byl upřímný Games of Thrones moc rád nemám celkově mě seriál nebaví a nesleduji ho (kniha mě též nezaujala). Po tomto prequelu jsem šáhl čistě jen z nedostatku komiksu odehrávající se ve středověku a upřímně toho nelituji. Potulný rytíř má podle mě nálepku předehra Hry o Trůny jen kvůli prodejnosti protože až na zmínku o rodech z Hry o Trůny to sní nemá naštěstí pro mě skoro nic společného. Příběh se zaměřuje na postavu Dunka který dělal panoše svému pánovi který ale jednoho dne zahynul a Dunk se rozhodl že se stane proslulým rytířem a že vyhraje turnaj který se nedaleko koná. Celkově je to velice příjemný příběh, který sice není nijak epický ale nabízí dobré dialogy, dobře napsané postavy a místy i trochu humoru. Navíc kresba se také vyvedla. Doporučuji jak fandům Hry o Trůny tak i těm kteří o seriálu (či knize) buď ani neslyšely nebo nemůžou knize či seriálu jako já přijít na chuť.
  • jones1240
    jones12409.4.2015 20:39Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Čím více čtu tvorbu od Mignoly tím více mi přijde že zápletky jsou vesměs totožné typu.: ´´Jsem mocný pradávný bůh chci znovuzrodit svět všichni zemřete bububu´´ Takže scénář není u Mignoly moc velkým tahákem a jinak tomu není ani zde. Sice dialogy jsou docela povedené, ale po velice rychlém dočtení vám v puse zbyde pachu%t neodělanosti a něčeho nepopsatelného. Kresba sama o sobě je výborná a mnohem lépe navazuje atmosféru než ta od Mignoly.

    Takže Žabí Mor není vysloveně špatný jen je příběhově velice chudý a nabízí hezky nakreslenou akci, ale celkový výsledný dojem je takový prázdný.

    Pokud hledáte akční oddychovku říkám ano ale pokud příběhově něco hutné tak dostanete akorát stokrát omýlaný děj plný klišé.
  • jones1240
    jones124019.12.2014 21:41Hajzl, kniha 1.
    Škoda papíru.
  • jones1240
    jones124016.5.2014 12:23Green Arrow: Rok jedna
    Jako start je to výborný komiks sice s jednoduším příběhem a kresbou která někdy vypadá opravdu ošklivě ale jindy zas krásně ,ale jinak je to svižné,akční,čtivé. Takže za mě rozhodně palec nahoru a doufám že se v česku s Arrowem nevidíme naposled.
  • jones1240
    Nečekejte žádný vážný postapokaliptický thriller tady se hraje čistě na humor a funguje to. Humor funguje skvěle a zombie dialogy sou taky super. za mě jeden z nejlepších komiksů co v UKK vyšlo
  • jones1240
    jones124017.1.2014 22:16Americký upír #02
    Po suprovém první dílu musím říct že dvojka si vede velice slušně pořád je to kvalitní zábava ale oproti prvnímu dílu se tu Skinner Sweet moc nevyskytuje což je škoda protože sem si ho docela oblíbil hlavně díky skvělím westernovým pasážím v prvním díle. Samotné příběhy jsou zajimavé,akční a hlavně nenudí a bude vás zajímat jak se to vyvrbí. hlavně první příběh mě bavil nejvíc. Za mě 85%
  • jones1240
    Nikdy se mi nestalo že bych komiks nemohl dočíst kvůli kresbě ale bohužel tady se to stalo. Po scenaristické stránce jde o skvělou práci Warren Ellis je prostě super,ale ta kresba ta mě naprosto iritovala. Nejenže vypadá naprosto uměle,neživě ale hlavně Granov se neobtěžuje s kreslením prostředí. No abych to zkrátil dobrej scénář odporná kresba... K tomuhle se už asi nevrátím.
  • jones1240
    jones124024.4.2013 07:05Punisher MAX #06: Barracuda
    Další povedený punisher idkyž sami víme že je to skoro pořád to samí ale když ono to tak suprově funguje a je to zábavné. V tomto díle nám ennis nadělil docela drsného záporáka který bohužel si s punisherem moc neužije.Vlastně je škoda že i punisher tu v půlce začne hrát spíš druhý housle a začnou se rozebírat korporátní blbosti až to začne trochu nudit ale jinak další skvělý punisher který je trochu slabší než minule ale rozhodně stojí za to protože nabízí tradiční porci brutality krve a všeho co na něm máme rádi.
  • jones1240
    Moje první setkání s hulkem a musím říct že to první shledání nemohlo bejt ani lepší. Suprovej příběh:plnej akce,humoru a samozřejmě výborná kresba ikdyž někomu nemusí sednout ale berte v potas že je to z roku 1990 a i tak to má pořád super kresbu. Takže za mě rozhodně palec nahoru a už se těším na další hulkovy příběhy které by v UKK měli vyjít. Takže proty co se krom filmu s hulkem vubec v komiksu nesetkaly a chtějí setkat doporučuju !
  • jones1240
    Další díl scotta je vtipnější než jednička a zdá se mi i lepší. Příběh nabývá na bláznivosti a někdy se člověk i strácí v postavách. Ale i tak dvojka je zase povedená.
  • jones1240
    Komiks kterýjsem dlouho přehlížel a to s důvodu že jsem dřív než sem ho četl jsem podle něho viděl film. Tak sem si myslel že už mě ten komiks tolik nepřekvapí atd. Jenže jsem uviděl že CP má všechny díly Scotta za 299 bral sem to jako znamení a šel proto a byl sjem překvapen všechny díly do tři dnů předčteny a musím říct že je to fakt jízdá. zábavná akční čtivá i kresba za to stojí takže rozhodně scotta doporučuju.
  • jones1240
    jones124015.1.2013 07:06Naruto #01: Naruto Uzumaki
    Moje první setkání s mangou a určitě ne stou nejlepší. Naruta sem dřív parkrát viděl v televizi což je dobře že ne víckrát protože je to uplně totožný. První díl Naruta mě opravdu navnadil na další díly je to vtipné akční zabavné ikdyž občas jsou souboje i kresba trochu nepřehledné ale to se dá odpustit. Takže já hodnotím kladě a těším se na další díly a na postupný rozvoj postav které jsou dobře napsané
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 181 (cca 67545 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 24
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0