DEG: to se ti opravdu povedlo :-) Jinak taky ještě díky Draco za nocleh a 3 vejce do skla na snídani (trochu se divím, že jsem je udržel;-)), myslím, že Zackovi dlužím panáka - ještě, že jsem si dal (myslím) jen jednoho a díky všem ultrazzz i neultrazzz za příjemný den:-)
Též hodnotím Crwecon kladně. Ač jsem nestihl téměř žádné přednášky, čas jsem strávil neméně uctivě (i když jsem se musel bohužel urychleně vypařit), u stolu s Ultrazz. Jedinou věcí, která mě fakt nakrkla bylo, že nikdo nechtěl zadara lístek na Mezi ploty, který jsem tak bohužel daroval bratru vágusovi.
A když o tom tak přemýšlím, možná jsem se taky měl vyblejsknout s Fryem, abych měl pořádný plakát na záchod...
tak ti taky placnu neco ke Crweconu: stale sbiram kousky sve duse:).
A ano, Fry me velice prekvapil, ze si bez pardonu pripnul jmenovku "Fry" a statecne se vrhnul mezi lid. Tohle jsem musel ocenit, protoze na tohle clovek musi bud mit koule, nebo trpi nedostatkem soudnosti.
Fry: v davu bych Tě nepoznal, ale mám pocit, že většina z nás vysekla jistý "respect" za to, že si se k sobě bez prdele přiznal. Konspiračně laděný Kapis sice podezřívavě mžoural očkem, přesto Tě ve výsledku (alespoň myslím) uznal za suverénní lidskou entitu...
Ovšem nejlepší komentář na Frye (nebo směrem k němu) měl nakonec Markýz: "Viděli jste někdo tu Fryovu mámu? Ty vole, já mít takovou mámu, tak si dělám bratříčky sám." :-))
Slaine: Probíhalo to......v truchlivém a zádumčivém duchu, s nikym nic nebylo, alkohol nechutnal, komiksy nezajímaly... - všem jsi, zkrátka, chyběl... Já se osazenstvo snažil pobavit severočeským folklórem (a to když jsem Kalužovi předváděl náš místní rituál seznamování, křest jakýsi nového frendšipu, a zlil mu kaťata) - zůstal jsem však nepochopen... Takže: Omlouvám se, Kaluži. Omlouvám se i Draco - to, co jsem na tebe navalil, mělo spíš otazníky než vykřičníky, nechtěl jsem se tě dotknout... Teda aspoň né takhle... :---) Ale když vše řečené pominu, Ivo, musím napsat, že má premiéra v Crossu se MNĚ líbila velmi. A velmi mě i těšilo, Neutrino, Zacku, BlackJagu, Kaluži, Velkej šéfe a ostatní (ANO - FRY EGZISTUJE !:---)) ! Atakoval jsem svou drzou pravicí i maestra Pavlovského - a musím říct, že toho pobudu ustál statečně a snad ani v hlavě nelovil číslo na Městskou. Kolem půlnoci se po Vinohradech tudíž potácely 4 stíny: 3 od Cyrila Pedrosy v mý ruce, a můj vlastní, spokojený a ztučnělý zážitky. Kapisi, andre, Markýzi, DeMnogu, Darku, Vojto a spol. - DÍK !(...jednou mě zabijete...:---))
Crwecon: opět spokojenost! Oproti předchozím dvěma ročníkům, kdy jsem nestihl ani jednu přednášku, jsem se tentokrát dostal alespoň na vydavatelský panel. Ten mě potěšil – reprezentativně obsazen, se spoustou vysypaných věcí z rukávu. Pak už jsem chtěl vidět jen TOP 10 by MdS, leč nebylo mi souzeno (čas na Crweconu vždy ubíhá nějak rychleji). O Markýze jsem ale nezůstal ochuzen, jen co si přisedl s pivkem ke stolu, rozezvučel se jako hlásná trouba :-) Vůbec, co se Ultrazzz týče, mám o jejich proklamované teplomilnosti určité pochybnosti. Posuďte sami, MdS i Kapis se chystají na chomout (v souvislosti s tímto mě překvapilo, že jim nic neříká pojem “svíca“) a DEmnoG zase hned jak se dozvěděl, že už mne nebaví sex s manželkou, jal by se mne hned nahraditi (samozřejmě pouze v případě, že má moje žena postavu minimálně tak svůdnou jako dračice Draco Nobilis). A taky, ani jeden z těchto pánů se mi ani náznakem nepokusil dostat do trenek, a to jsem prosím hoch velmi pohledný (Kapis sice taktně prohlásil, že jsem v počátečním stádiu obezity, ale i tak, na ty kila myslím supr meďošek)...
Nakonec jsem v pohodě stihl i toho Thora. Film byl opravdu až nečekaně dobrý, s drobnými výhradami (ta Thorova svita byla trošku trapná) sice, ale pořád pro mne na nějakých 80%. Jsem rád, že jsem viděl v originále, bez 3D. Jen mne ten pacholek blonďatá přišel na víc, než budoucí vydání na dvd. Lístek za 169,- jsem překousl, i když cena je to hnusná, ale parkování za bratru 270,- na Senovážném náměstí, to je fakt laskomina. V tomto směru jsem byl vůbec naivní, ani jedno volné místečko na parkování, krom toho zasraného placeného parkoviště. Oprcat je do análu, prašivé mršiny!!
Vrátím se k sobotním pozitivům, osobně jsem poznal Kaluže, Neutrina a Woffci, identifikoval Velkého Šéfa a přiřadil si obličej k Mankinovi. Oproti plánovaným 2 škopkům dal jsem (překvapivě celkem s chutí) škopky 3, přičemž děkuji Draco za znalosti v oblasti odbourávání alkoholu – jelo se mi domů klidněji :-).
Jóó, abych nezapomněl, DEGu, pořád mi dlužíš to pívo :-D
Slaine: (rychloreport externího čumila) Crwecon velice slušný, přednášky ucházející, dražba nervy drásající, vydavatelé se kasající, ceny Fabula Rasa předány do správných pařátků, kalba probíhala v humanitárních mezích. Markýz něco zařval slovensky a vypařil se, Kapis s DEmnoGem udržovali plamen v očích až do pozdních hodin, Draco přečetla vše co nakoupila (já to budu číst půl roku, takže respekt), blackJag nepřekročil alkoholový limit a (snad) si užil Thora, Woffce mi zlil kaťata, ale všechno dobrý :), Dark vše sledoval tajemným okem právníka a doufejme, že nebudou padat žaloby, Neutrina s Velkým šéfem jsem viděl jen krátce (a šéfovi nejspíš začnu posílat potravinové balíky), na chvíli zakotvil i Andre a pochlubil se krásným obrázkem Lucie Lomové (a také dekapitací Tintina), nejkrásnější dívkou večera byla Jokerka (při polibcích s Draco během předávání Fabuly to v sále hučelo jako v úle) a Fry dorazil i se jmenovkou a ochutnal život celebrity. Možná jen návštěvnost mohla být celkově vyšší, ale přesto, povedená akce.
4 DEG:
1) Nepila jsem ani nepamatuju a to jsem si slibovala, jak budu tvrdit játra na CC.
2) Kdybys ten limit nedával tak, aby ses do něj sám vešel, pch...
3) Už mám zásoby. Přítel škemral jestli může testovat jako policajti ve filmech na špičku jazyka a já se pak bavila tím, že mu na půl hodiny zdřevěněl jazyk i patro.
4) Spát chodím hned po tom, co mi vypadne učebnice z ruky.
5) Sport? Co to je?
6) Myslím na to každých pět vteřin.
7) Snad tu cestu přes křižovatku zvládnu.
Zack: Ale vždyť von tak roztomile šilhá! Hele, jak to říká Srstka, je tak vošklivej, až je krásnej. I když vypadá jako kdyby jeho brácha byl Noby Nóblhóch.
4 DEG:
1) Víkend byl v lihu, v pondělí na pivě, dneska jdu na pivo a v pátek ke mě přijedou spát Slováci, takže střizlivej neusnu.
2) To nevyjde, žena mi odjíždí na víkend pryč (radši), takže mě asi k něčemu přemluví.
3) Drogy? Co to je? Kde se to dá koupit?
4) To myslim vyjde, ačkoli mám tam nějakou přednášku, takže musim připravit nějaký obrázky.
5) OK, dnes vypustim trénink.
6) Myslim na to každý den. Téměř.
7) Tam budou i mimopražští? Takže po zemi bude zase sláma a na parkovišti povozy s krávama?
Zack má pravdu, musíme jít nejpozději v půl sedmý domu!
1) včera jsem lehce zapíjel narozky, takže ještě furt nevím pořádně o sobě a zdá se, že Vočko se trochu opakuje;-)....proč musí uklízečka zrovna teď vysávat v kanclu do pyčééééé???
2) počítá se i honění? Nebo i to nesmím?
3) pozdě (viz. bod 1)
4) to hobužel nevím, ale v souvislosti s ranním pohledem sousedky, co se na mě dívala jak na more dyk dylera, myslím, že jsem porušil i tento bod. "Švára" píše, že jak teď dojel v dýmu do roboty, taxi cvičně nafukal 0,9. Na otázku, jestli jsme dopili po tom litru rumu i ten půllitr mu bohužel nejsem schopen dát odpověď. Ale asi jo.....
5) snažím se aspoň dvakrát týdně jezdit do práce na kole, dneska nereálné, ale asi jen z principu poruším také, dá-li pyčasí;-)
6) vyryto ohnivým písmem na předkožce, kterou jako nevyvolený stále vlastním
7) a to se musí?? Šak pojedu na hajzlu načerno;-) No dobre, tyhle doby jsou už dávno pryč, ale nemusím dneska taťko, ne;-)?
1) k večeři jsem dal pivečko
2) s postele na mě volá žena, ať už to tady vypnu
3) ráno byla kávička, odpoledne čokoládička
4) to je teď nereálné, vyšel druhý Zaklínač
5) dnes jsem dal dvaapadesát kiláků na kole
6) víme
7) na biku jsem to vzal kolem nádraží, takže lupen na ten náš šinkanzen již zakoupen
Nepatrím k Ultrazz, ale DEmnoGov checklist mi pomohl sa trocha pripraviť na sobotnú ekšn. Teda až na bod numero 2 - mám chuť sa vyj***ť na prácu, ale ok, žiadny sex. ;-)
to comics ultrazz: tak se nam ten strasny den pomalu blizi, takze je potreba se zacit chovat odpovedne:
pocinaje dnesnim vecerem:
1) zadnej chlast
2) zadnej sex
3) zadny drogy
4) chodit spat v lidsky cas, nejzpodeji kolem druhe rano
5) ignorovat pripadne sportovni zachvaty a nezacit behat/plavat/lezt na kopecky, idealne se od zitrka zavrit doma a nechodit ven
6) mit na pameti a hlavne udrzet, ze Crwecon je opravdu uz tuhle sobotu, takze 28.5
7) mimoprazsti, bez dopravniho prostredku, si uz dnes koupi listek na autobus/vlak/letadlo
Tuhle sobotu se ve skromnem poctu slejzame s kreslirema Na Hradbach, schazime se tak nejak postupne od 15h, tak kdyby nekdo treba chtel taky dorazit (mara treba, bych ti vzal toho Marshala).
Kura, mám problém - většinu věcí 2010 jsem ještě nestihl přečíst, abych mohl hodnotit - no mám necelé dva měsíce něco dohnat, abych mohl relevantně hlasovat.