Slevy, výprodeje, bazary

doophy: no právě že "dobrodružství" na stránkách nemaj (teda nenašel jsem to), maji tam pouze "odkaz".
andre: Dříve nebo později bude snad ve všech, protože to oficiálně přidaly do své nabídky na internetu...
V jakejch LK mají to Dobrodružství L.A.?
Tak v levných knihách mají: Dobrodružství Luthera Arkwrighta,Srdce Impéria aneb Odkaz Luthera Arkwrighta, Silent Hill V nitru hynoucí, Pohádka o zlobivé kryse, Šinkl a jeho velká síla.... a mělo by to být všude v Levných knihách
je to asi na více místech viděl jsem i v jiných levných knihách, v nich měli navíc i Dobrodružství L.A. za 399 Kč
willis: Jé, a mají to jen takhle lokálně na Smíchově? Nebo to bude celorepubliková roznáška? :)
Levné knihy na Smíchově... Cesta do Pekel - vydání 2006 s novým přebalem 199,-
Srdce Impéria 389,-, Pohádka o zlobivé kryse (paperback) 149 Kč
4 kapis: Vy jste hrozní zvrhlíci na tý Ukrajině. :) Comicsový MdS
Tady tento zásadní kousek české komiksové scény - http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=2490 - jsem si dneska přibral asi za 15-30 korun k nákupu knih v Librexu u divadla. Jsou tam ještě dva exempláře v bezvadném sběratelském stavu, tak třeba někoho může zajímat..........
Tak tu Mechanickou Maggie za 250,- před Tescem na Smíchově jsem dneska koupil poslední. Ale co jsem viděl, tak Freddie a já tam bylo ještě dost.
Zack: Super ;-)
Kapis: Ups, promiň za špatné info. Zaměnil jsem Šen Čen s Pchjongjangem (cenově asi za 200)
Udělal jsem vám na ty slevy forum, at to je pekne k nalezení.