Na stránkach Albatrosu sú tituly ako Neobyčejná dobrodružství Adély Blanc-Sec, či Generace Nula vedené pod hlavičkou vydavateľstva Plus (literatura pro dospělé), a nie CooBoo (pro teenagery a „skorodospěláky“):
Já jsem to ještě v ruce neměl, ale z obálky není vidět, že by CZ vydání bylo prezentováno jako Omnibus. Možná že to v originále vyšlo jako Omnibus, ale pro nás je určující, jak to vyšlo v české verzi. Nicméně nevylučuju zařazení do této serie......až posoudím, nebo budu přesvědčen.
Londo: Prodejce má určitě skener s nekvalitním CIS snímačem, se kterým se nedaj skenovat transparentní materiály a cokoliv co není přitisknutý přímo k ploše skeneru. Jde o ty nejlevnější modely a pak sou snad u všech multifunkčních zařízení. Pokud si někdo bude kupovat skener, tak s CCD technologií. CIS je dobrej tak do kanceláří...
Zack: S tímhle prodejcem je to složitý... Zkusím s ním promluvit osobně.
Prodejce má nekvalitní skener, ale rozmazanej text u hřbetu se dá dešifrovat. Na ukázky to ale nebude. Pokusím se domluvit prohlídku komiksu až si půjdu pro pár koupenejch věcí a vzal bych s sebou foťák.
Ukázka asi nebude. Komiks koupil někdo jinej. Ještě něco zkusím. Podle toho co vím sem ale určitě patří. Obsah tvoří jen ten komiks. Čistě komiksovejch fanzinů by snad mělo existovat víc, ale žádnej se mi ještě nedostal do rukou. Škoda, že komiksový fanziny z díly sci-fi klubů nejsou na Legii. Nechce suplovat comicsDB, ale tyhle informace by se hodily.
Poprosil bych o přidání http://leonclifton.cz/nabidka/id-P4821 Ď. Pokusím se o komiksu zjistit podrobnosti. Možná ho koupil kamarád. Jo a do KomiksFEST!u bych měl vstát z mrtvých.
macomix: Prosím tě, já to včera nenašla ještě ani v Řehoři Samsovi... A tam mívaj Labyrint i Seqence tendenci zavážet první... Půjdu se schválně mrknout dnes. Což mi připomíná že jsem zapomněla na ty plakáty. Sakra!
Kompletní vydání komiksových příběhů o dvou geometrických kamarádech. Neobvyklá dobrodružství neobvyklých postaviček – Koule, Krychle, Vajgla, Hovínka a Chlupa – se odehrávají v lehce ponurém světě plném absurdní fantazie a černého humoru.
Jaromír Plachý (1986) je talentovaný komiksový výtvarník, scenárista a autor animovaných filmů, za které obdržel několik cen.
50 stran, 125 Kč, vydává Seqence o.s., distribuce Labyrint
Vydal: SEQENCE o.s. (2010)
Maloobchodní cena: Kč 125,00
Naše cena: Kč 100,00
Ušetříte: 20 %
ISBN: 978-80-903988-8-7
AZTeck: no ale rozhodně je tam i hodně ukázek. Já osobně do knížky půjdu, hodně mě zaujala (samozřejmě jen z hlediska komiksu, rozhodně ne kvůli té sprosté nahotě... no fuj!!!)
Kapis:
Hellboy = samostatná publikace s originálním komiksem, který vznikl k propagačním účelům.
Koralína = pouhá ukázka z komiksové knihy vytvořená z pár "vytrhaných" stránek.
Suma Sumárum: hellboy sem patří, koralína ne. ;)