Mě se to tedy nezdá na komiksovou publikaci. Kniha obsahující komiks spíše... Mám Kafku v angličtině kvůli Crumbovi a toho textu je tam dost. Mohu spočítat, zda je alespoň polovina stran komiks... Pokud je tedy nějaká naděje na zařazení.
Ahoj, co tak pridat komixy Portalu: http://obchod.portal.cz/kategorie/komiksy/ niektore naozaj stoja za to, strucne a prehladne obsiahnut rozne vedne odbory a zaujimave osobnosti
K šestému jsem našel tohle: Obrázky z českých dějin a pověstí / Text Zdeněk Adla, Pavel Zátka, Jiří Černý; il. Jiří Kalousek 6., upr. a rozš. vyd . - Praha: Albatros, 2003 . - 166 s. ; 25 cm . - (Klub mladých čtenářů) ISBN 80-00-01147-6 : Kč∼165,00
Vidim. Odstavec, ktery sem vubec nepatri, co hur, narozdil od George vis, ze sem nepatri a stejne si ho sem dala. A protoze ta diskuze neskoncila samovolne a porad to nekdo prizivoval, tak jsem se k tomu vyjadril ja, jakozto posledni varovani pred vaporizaci :)
ad Conan: Mlha a čarodějka a Kamenný démon.
Na vsech 3 je ono "e" v kruhu a u toho velke "W" pouzito jako znacka, takze SFK Winston Smith to bude i u techto dvou dalsich.
George: máš na těch webovkách k přečtení ty tvoje komiksy? nějak se mi k nim nepodařilo proklikat. chci si je přečíst, kresba obálek je sice začátečnická, ale je z toho vidět nadšení, to musim vidět.
George: Pominu-li, že tvůj příspěvek patří do pindárny... Tak je hezký, že jsi fan, je hezký, že sis udělal stránky a líbí se ti komiks(počítám hlavně superhrdinskej), je pěkný že aji sám zkoušíš něco dělat, ale tvůj web je tak příšernej a neprofesionální že se mi nad tím ani nechce brečet. Chápu, je ti 13, ale co takhle nejdřív zamakat na vylepšování toho webu a svých kresbiček a až pak to vypustit do éteru? Aby ses pak nedivil těm negativním reakcím, co třeba od někoho schytáš, protože na takhle úděsný webovky se někdo jen tak nezmůže. Což ber jako plus. Naprosto nechápu, jak se ti povedlo udělat něco tak vizuálně odpudivýho a fušérskýho, všechna čest, klobouk dolů.
Zlatá zebra: Jedná se o dva (pokud jich nebylo víc) šestnáctistránkové sešity formátu A5 vydané BESIPem. Obsahují komiksové prvky, ale samotné sešity se podle mého za komiksy považovat nedají.
...i když ono je málý návod napsán i zde v hlavičce "návrhů," ale to je pořád dokola jak tu někdo vletí a začne divočit, že tu nejsou např. Zlatá žebra ;-)
Mám další návrh: založit tu sekci FAQ a nástřel základních témat:
- jsem tu nový. Co mám dělat? Jsem ztracen.
- Nenašel jsem zde nejzásadnější komiks mého života.
- jak zde můžu přidat komiks, který zde není.
- .................
vidim, ze uz se do db dostal Conan: Válka proti přeludům (btw drobna chybka v "Kng Conan" chybi i)
tak tady vytahuju ze spodin fora detaily o tech dalsich, ktere jsem kdysi psal, obalky muzu dodat, stare linky na ne uz nefungovaly:
Král Conan: Kamenný démon
34 stran, černobílý, A4
překlad: Jana Klimešová
úprava: Jiří Turner
(u prekladu a upravy si nejsem zcela jist u tohoto cisla, pac jsem to tam nikde nenasel, takze jsem to pripsal autorum dalsiho conana, ktery je delany stejnym stylem)
v originale se jedna o: http://www.comicbookdb.com/issue.php?ID=38646
willis: to na seznamu je, to prolinkovani by samozrejme bylo provazany se vsema polozkama ve sbirce mam/chci/nabizim atd. Primo na inzeraty to bohuzel provazat asi nepujde, rozhodne ne automaticky a rucne se s tim nikdo nebude delat.
ZacK: Na Legii.info je jedna šikovná věc a to je antikvariát... Když si otevřete záložku s určitou knížkou, tak je hned vidět jestli ji někdo prodává. Takže můj návrh na zlepšovák do budoucna :)(ani nevim jestli to tady už neprobíhalo). Vim že se tady navrhovalo aby se u knížky dalo rozklidnout kdo ji má ve sbírce... tak tohle by bylo někam k tomu.
Nevím, mně to třeba docela dobře zapadá do škatulky kreslených vtipů, i když samozřejmě autorův druh humoru je dost nekonvenční a svérázný. Kdyby se ale tahle věc zařadila do databáze, mohl by by tady klidně být, jak kdysi psal myslím andre, klidně i třeba Ruda Pivrnec nebo Jiránovy vtipy (které se někdy komiksu blíží podstatně víc).