AZTeck: Zatím je to jen řízek a vánočka, ne? A kocour je tak akorát. Je velkej. Sežere, co najde a co najde, sežere. Je to sprostý, že každý kdo přijde na návštěvu říká cosi o tom, že netušil, že Garfield skuteně žije. A děkuji velice.
Draco nobilis: když to tak počítám, tak už u tebe mám celodenní menu i se svačinou do zpátečního vlaku :)
Kocour Edward má očividně nadváhu. Chtělo by to naordinovat tasemnici a bude zase jako lunt.
vasek: Ty by sis vážně měl založit to forum Draco-seznamka, abys mě mohl někam pozvat. Doporučuji některou drahou a renomovanou restauraci, tak si to užiješ nejlépe. Moje společnost kdekoliv, kde se podává jídlo a já ho konzumuji je těžko popsatelná a jednoznačně nezapomenutelná.
Jinak vánočky jsou poctivé cukrářské, tři patra, jedna s mandlemi, druhá s mandlemi a rozinkami, základ na spoustě cukru a másla :) žádný kupovaný šmejd. Rodinný recept. A jestli je ta tvoje "vánočka" aspoň tak dobrá, jako ta moje, pošli vzorek na ochutnání. Nebo rovnou zítra přines do hospody, ať se porovnáme. Jdu si editovat profil.
No jestli to celé vypadá tak jak ty ukázky na Daemonu, tak si myslím, že to tu patří. Ale chtělo by to prohlédnout naživo někde. Tak ajko tak to asi budu kupovat. Čecha můžu...a dost
4 Zack: Comicsovou sbírku nedám, to radši tebe na náhradní díly. Jinak moje pohlavní orgány nefungují pouze v tvojí přítomnosti, už roky se ti snažím vysvětlit, že nejsi můj typ. :) Darovací MdS
Koukal jsem se, odkud sem lezou lidi a docela dost privandrovalcu se sem mrklo z mrak.cz ... tak tam koukam, proc a jak a on Kapis. Udeluji verejne pochvalu, takhle se kurva dela propagace a vsichni si z nej vemte priklad! Kdo sem do konce mesice nedostane dalsi tri lidi, prijde o pohlavni organy. MdS prijde o sbirku comicsu, protoze vsichni vime, ze mu pohlavni organy stejne roky nefunguji. Konec hlaseni.
AZTeck: vydal
Prostor pro výzkum a prezentaci paralelních linií českého umění
145x105mm
Co jako má být potvrzení autentičnosti obálky? Kupříkladu to foto na interzone je ona obálka se vším všady...
obsahem jsou stripy bez názvu
A ukázky z Másla a Jukeboxu? Já myslela, že jsi mi to dočista zamítl... A to máslo jsem viděla v každým druhým knihkupectví, neříkej, že se k němu nedostaneš...
Draco nobilis: AZTeck bude ještě chtít název vydavatele, rozměry v "mm", potvrzení autentičnosti obálky, obsah (stripy??, případné názvy ap.)
AZTeck čeká už asi půl roku na ukázky z Másla a Jukeboxu...............stále čeká.
AZTeck je trpělivý :)
Je to hned druhy na seznamu vetsich veci, hned jak dodelam vkladani velkych obalek a obrazku, coz je tak odhadem do konce tydne ready a nasazeny, takze hodne optimisticky a bez slibu to vidim cca na konec listopadu ten minisystem na vkladani comicshopu, i kdyz to asi nebude hned umet vsechno, co by mohlo nebo melo. Tentokrat to vidim lip jak posledne, kdyz jsem nesliboval, uz na cdb fakt vysivam skoro denne (vetsinou mezi 24:00-2:00, takze kdyby se tu dely divny veci v tyhle dobe, jsem to ja a vim o tom :)
Zack: tak mám další dvě komiksárničky u našich západních sousedů. Jednu na jih od našich hranic, druhá na severu. Tak ti ale nevim, jak dlouho to ještě udržim, než se mi to začne všechno míchat a plést, jestli si rozumíme..... ;-)
Šlo by tohle přihodit? Tu jsou snad všechny potřebné informace... Jiná fotka je na eshopu interzone... A je to jak psal Neutrino skutečně čistokrevný komiks.
To neni nijak omezeny, je to ciste o tom, ze zeme pribyvaji tak, jak je potrebujeme pro potreby zaznamu v databazi a rakouskyho comicsu tu moc nevychazi.
Vsechny tyhle informativni seznamy se maji predelat na klasicke tabulky se vsim vsudy, filtrem, razenim atd. Je to jedna z uprav, kterou budu delat ve velmi dohledny dobe.
Narazil jsem na toto: V profolu autora/edicích by měly jít seřadit tituly podle data vydání. Abecední řazení je spíš pouze informativní. Když chci například zjistit nejstarší publikaci od Sekory, musím je všechny rozkliknout, abych zjistil, která vyšla nejdřív. To je maličko vopruz :-)
Pro všechny: jelikož Brutto jsou tři sešity s vlastními ISBN zaedituju všechny tři jako samostatné položky v databázi pod serii Brutto. Stávající položka bude změněna na jeden z titulů.
Draco nobilis: jelikož tam už máš komentář, po tvém souhlasu ho smažu pokud budeš chtít ohodnotit sešity samostatně.
Teď to nedokážu posoudit, mám ty kačery na půdě a tam je tma :) Někdy bývá chybně uveden rok na obálce. Je třeba se podívat i dovnitř čísla na redakční údaje.
AZTeck: no poslal jsem ti to na ten jediný mail, který na tebe mám ještě z dávných časů. Ale už ty věci tu stejně jsou, takže to je jedno, akorát jsem se s tím tak 40 minut jebal, ale v práci, takže to nebolí;-)