U comicsu Vlkochodci od Samuela Sattina (Grada Publishing) je uvedená vazba "šitá v tvrdých deskách", což není, spíše klasika "lepená v měkkých deskách".
Jen drobný varování:
"Dobrý den,
na 2.9. plánujeme aktualizaci vašich databází MariaDB z verze 10.5 na verzi 11.4. Údržba proběhne večer mezi 22:00 a 00:00, kdy je provoz webů nejnižší.
Během aktualizace dojde ke krátkému výpadku služeb, který bude ve většině případů trvat 20 min (maximálně do 40 min podle velikosti databáze). O svá data se nemusíte bát – neočekáváme žádnou jejich ztrátu. "
@Zack: Zkoušel jsem vyhledávání podle autorů. Moje články to najde až do dubna 2025 a dál se to nedostane. Pak jsem zkoušel rubriku Zahraniční tipy a tam se nejdál dostaneš do května 2025.
@seneke: ne, nenarazis, protoze jich proste tolik neni. Ale jestli mas usecase, kde nevidis starsi clanky v nejaky rubrice, sem s nim. Podle me je omezeny jen ten celkovy vypis vsech.
@Zack: Svoje články mám uložené na harddisku. I když vyfiltruješ články pomocí země, rubriky nebo něčeho jiného, tak stále narazíš na tem stejný problém, že se ti zobrazí jenom určitý počet na stránku a k těm starším se neproklikáš.
@seneke: clovekem myslis sebe, ktery si chce listovat svyma clankama, protoze vlastne nevi, co hleda, takze mu nepomuze ani zeme, ani rubrika, ani kus nazvu? ;)
Šlo by v sekci Články upravit listování? Přesněji řečeno, přidat možnost listovat a proklikat se na konec jako v jiných sekcích? Jinak se ke starším článkům nejde dostat.
@NinadeL: Tak vida. Měla by se u hraničně významných knih udělat stránka se seznamem knih, které tady nebudou, aby se snadno našly knihy, které tady nenajdete :) Pokud už něco takového není. Třeba by to snížilo počet dotazů na totéž.
@chrz: Ne, jsou to jen medailonky filmů, nic víc - jestli jsi viděl kteroukoli z ostatních encyklopedií z téhle řady (Sci-fi, fantasy, horor, akčního filmu...) z produkce MovieZone, tak je to to stále samé.
Vyfotím ti později ty části o čtyřlístku...
@Lenny: Takže jen velmi letmo o Čtyřlístku, nebo i zmínka o filmech Čtyřlístek ve službách krále, Velké dobrodružství Čtyřlístku? Je to vysloveně medailonek s něčím objevným? Nebo jestli ne, tak díky, zachránils mi spoustu peněz nebo času shánění k prohlédnutí :D
@Toe: S přivřením očí by to možná šlo za dílo o komiksu označit, ale chápu že pak by se přidaly encyklopedie o večerníčku, knižní předlohy komiksových děl a za chvíli by to byla databáze knih :D
@chrz:
Čtyřlístek tam má 1 stránku + v úvodu je mezi komiksovými covery Čtyřlístek a záhadná karta + je zmíněn na stránkové historii ČS komiksu.
Z animáků/českých filmů tam je:
Medailonky pár animovaných supráckých filmů, Alois Nebel, Rychlé šípy, Persepolis, Kdo chce zabít Jessii, Šmoulové, Spider-Man Paralelní světy, Tintin, Úžasnakovi + občas něco v medailoncích
A pokud ji někdo má, nemohl by mi zde prosím prozradit, jestli se tam píše taky o animovaných filmech podle komiksu, českých filmech, a ještě konkrétněji jestli a jak moc je tam o Čtyřlístku. Díky!
@charvos: pridal jsem do profilu/nastaveni "Upozornit na nové články?", defaultně je ANO, když si dáš ne, tak by se nemělo zobrazit to číslo u ČLÁNKY v menu.
@charvos: id by melo byt unikatni a je tam id prispevku, ale pridal jsem ti tam data-uid="1" to si v adblocku odfiltrujes podobne snadno. Misto 1 si dej id toho usera, teda pokud si nechces blokovat me a to bys me teda ranil :)
@charvos: v planu byl na forum a ten se taky prekvapive udelal. Ignorelist na lidi se tu parkrat diskutoval, ale nikdy to nedoslo tak daleko, ze bych ho planoval.
Proc? :)
vzhledem k tomu, ze to CT ma online na webu (nesledoval jsem mnozstvi), to spis bude nejakej handmade:) Bude to asi tento kousek pouze, protoze ani google lens nic nenajde, ani aukro.
@Braindead: Nevím o tom, že by to vyšlo kdy souborně tištěně, nevzpomínám si, že bych na to kdy narazil jinde (Aukro, jiný Antik) a vzhledem k absenci oficiálního loga ČT nebo kanálů, z jejichž webů to vychází (Čt Regiony a ČT Edu asi?), absenci textu na hřbetu (dělá se hůře v domácích podmínkách a lidé to neumí dát sami do tiskového PDF) a dle dole uvedeného textu www.ct24.cz (www už dávno nepoužívá, v profi teoreticky vůbec a ne na obálce a dotyčný chtěl tímto nápisem asi alespoň trochu snížit bez-licenční dopad) bych řekl že to ofiko není :) Ale třeba mám jen moc bujnou fantazii Sherlocka Holmese a ČT se za tento "super" počin stydí (respektive ten u koho to vydali - chtělo by to vidět tiráž, uvidíme jak se to bude snažit někdo zpeněžit na Aukru, když jsi na to teď upozornil ;) nebo si to vydal ten někdo z okraje Brna, kdo na tom v region sekci na webu dělal :) Ať se mi kdyžtak ozve...
@Zack:
vypada to snad jako psany od AI? jako jo, nechat si doporucit zpusoby jak to resit, k tomu je AI dobra a pak aby to vybralo nejlepsi url stripper , ktery je nenarocny pro projekt, tak to mi ai nabidla. dokonce mi hned vygenerovala jednoduchou funkci, kterou jen pridas do kodu, ale s tim uz jsem opravdu otravovat nechtel