Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

@frantavasil: V diskuzi u prvního čísla bylo zmíněno minimálně 8 sešitů a další podle úspěchu. Vzhledem k tomu, jak to teď (ne)vychází, bude asi i to 8. číslo zázrak…
Mám otaz ohledně série Rychlé šípy - Sešity v paperbacku (Albatros), poslední díl č. 7 vyšel letos v říjnu.
Má někdo informaci kolik bude vydáno sešitů?
Pokoušel jsem se hledat, ale bez úspěchu. Dík za odpvědi.
One má naprosto strašidelnej tracking balíku. Nevím kterej dement vymejšlel systém čísla balíku. Ale toto si přenesli od wedo
One, naprosto v pohodě. včera odesláno, dnes doručeno. Vše v pořádku a pohodový řidič k tomu.
In time (casto pozde)
WeDo (they casto didn't)
One (zatim nic)
house: driv to bylo WeDo, jeste driv taky neco, ale uz si nepamatuju. Ted spadaji pod Allegro. One by Allegro. Jeden z nejhorsich prepravcu (to platilo vzdy), ale zlepsuji se:)
Přepravce One ani neznám, to jsem u nás ani snad nikdy neviděl, auto s tímto logem.
Dnes ráno mi přišlo avízo, že One bude dnes Blast v boxu doručovat.
To je zajímavé. Bych čekal, že to bude zpracovávat více lidí. No, hlavně ať to dojde v pořádku.
Ono Argo s tema limitkama to ma tezke, nebo to tak hylo s 1984 a Aliasem kdy mi psali ze maji jednoho borca co je zavreny ve sklepe a bali ty limitky a fakt se snazi s tim ze normu na pracovni den mel asi 20 kusu
@House: dostal jsem tento týden, ale ještě jsem se nestihl zastavit (osobni odber)
@Yaromil: tak snad příští týden. Na fb psali, že zase ohledně toho procesu rozesilali lidem mail a opět došel jen někomu. Na jaký síti to Argo frčí, to teda nechápu :D
@Django: tam jsou uplne standardni podmink prace u pasu/ve skladech. Jen jak jsou v tom knizky, tak si to lidi romantizujou a cekaj nejake prostredi na urovni. Plus je to hodne tezka prace, coz lidi taky velice casto uz nechteji delat.
@Walome: Jj :) ale aspoň možná ten její povyk zlepší pracovní podmínky.
@Django: to vidět ta bloncka z Korei, tak ji klepne.
@soulbringer: Bůh ví, co si tam plánoval koupit, hahaha :-D. Já tam tedy nijak aktivně nenakupuji, párkrát se ale něco povedlo.... To je tak, když tě nouze o MDEKy v pevné dožene skoro až na hranice s dark netem :-D.
@House: Mám zkušenost, že přijde až v den doručování avízo od přepravce. V tomto případě One.
Přišel někomu už mail od Arga, respektive ČP, ohledně odeslání limitovaného Blasta ? Na fb Argo avizovalo odbavování ve středu, ale mně ještě žádný mail nedorazil.
@Yaromil: @valon: ty jo! FB Marketplace? To fakt funguje? Pravda, moje zkusenost je hodne fousata, ale koncilo to tak, ze mi prisel brutalne tlustej policejni spis, s dobrakem, ktery podvedl cca 300 lidi a ktery to delal opakovane... ja jsem verny zdejsimu bazaru a pripadne aukru, ale asi znovu ocihnu tedy :)
Blacksada v pevné ještě mám, kdyby někdo chtěl, akorát za tržní cenu :D
@valon: Co bych dal za Výpravu za ptákem času aspoň v broži …
@Yaromil: Nn, já přišel až kouknout ohlodané kosti a pořád se tam na mě zubila Výprava :)
@Trip: Já jsem skromný sběratel, Kastu Metabaronů v boxu si odepřu :-D.
@Yaromil: ale základ je mať Metabaronov v pevnej aj limitovanej, nie? :D
@valon A ty si bral toho Blacksada? Jinak Výprava za ptákem času za těch 2500 je dobrý! Taky jsem na něj koukal, ale už ho mám.
@Jahunda Jj, pravda, viděl jsem ho tam, ale tam jsem ohrnoval nos nad stavem, teď toho trochu lituju, hahaha. Určitě nebyl špatný.

Mě z těch MDEKů v pevný chybí už jen ten Blacksad a rád bych to už uzavřel, ať nemám pořád nutkání to lovit někde po bazarech. Včera mě to zamrzelo, protože mi utekl o pár minut.
@Yaromil: Dík za tip. Věčná válka za 1500 mi sice utekla a tak mi jako poslední bude chybět i nadále, ale Výprava za ptákem času za 2500 se povedla.
@Yaromil: Nedávno byl na aukru za trojčičku. :)
OMG! Přiznejte se kdo mi teď na FB Marketplace před nosem vyfouknul Blacksada v pevný za 100eur? :-) Já ty MDEKy v pevný snad nedosbírám... ;-).
limitka Sandmana pořád na prodej u crew
Nebyla, ta byla rovnou vyprodaná
Zvláštní. Vím že jich pár proběhlo Aukrem a tak, ale myslel bych že to bude pár kousků. Preacher byl hnedka pryč, ne? Tam to opravdu bylo několik ks...
Těch limitek Sandmana II. na prodej zbylo dost. Ti co měli přednostní právo na nákup druhého svazku po tom, co kupovali limit prvního svazku, tak jich dost druhý svazek nekupovalo. Já nesihl limit při prvním svazku a teď jsem si objednal limit druhého a bylo jich tam ještě dost.
@Karlito_69: zakladnich bude kolik bude potreba :) Spis to ber jako pripomenuti, bylo by skoda, kdyby to nekdo minul, kdyz uz ma prvni dil, nejak se ceka, ze bude chtit i druhy. A treti.
Ahoj. Já mám Sandmana také jen základní verzi a tyk mi přišel email na předobjednávku právě základní verze. Myslíte, že se druhého dílu bude tisknout třeba menší počet u té základní verze? Nějak nevím, jestl iten předprodej má dyžtak nějakou výhodu. Ikdyž je to asi skoro jedno.
@xintax:
Chtel bych podekovat cervenyknir za perfektne vedene stranky. Objevil jsem je az diky Reckless a nepoliben Brubakerem jsem tam objevil navic jeho zkompletovanou edici a objednal na jedno kliknuti. Tyhle male detaily jsou presne to, co si clovek oblibi a nemusi zbytecne hledat. Diky knire :)
@Wittgenstein: Díky Viktore! A ten překlad teda už máš, viď? Dyť to už jsou to 4 měsíce! #sarkasmus
Pánové Litoš a Pavlovský to ohlásili v jednom videu.
Trojka omnibusu stoprocentně bude. Teď ještě aby DC poslalo podklady v nějakém rozumném termínu.
Chtěl jsem je v lednu 2025, dostal jsem je až v červnu. To je pak těžký, když se půlka musí vysázet znovu kvůli jiným podkladům a já to celé musím přečíst čtyřikrát.
A se mnou tři další lidé.
No, chtěl jsem svou absolutní verzi, budu ji mít. Vy budete mít tři kratší sandmanovské povídky navíc.
@House: to by vysvětlovalo, proč jsem mohl vybírat jen ze 3 kusů (čísel)
@soulbringer: Myslím, že to bylo na conu, ale potvrdili to po nějakém dotazu :)
@JORDY: tak to je pecka. Díky, to mám vánoce 2026 už teď! :)
@soulbringer: Na jejich fb se na třetí díl taky někdo ptal a odpověděli, že na 99,9 % třetí díl příští rok bude, takže se můžeme těšit.
@House: fakt? ... já na Conu nebyl a vůbec se to ke mně nedoneslo.
To bylo ve smyslu "chceme" a nebo "určitě bude"? :)
@soulbringer: vždyť ho potvrdili. Snad na conu to říkali.
@Hawwwran: jo, tohle mi projasnilo opět den. Doufám, že už si nakoupil! :)
Moc se na tu dvojku těším, ale především se stále modlím za celkové prodeje. Pořád doufám, že se Crew pochlapí a bude i třetí omnibus.
Já jsem dostal předkupní mail, i když jsem zakoupil běžnou verzi. Taky jsem se divil.
Crew rozeslala předkup druhého sběratelského Sandmana majitelům jedničky.
@Zlord_Antijezis: Za mě je to teda Ostrov Dr. Moreaua 2: Elektrické Boogaloo: Tokyo Drift.