Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

@badboy - mam to uplne stejne, ta specialni je strasne skareda :D
Mám ty předchozí speciální obálky, ale tahle se mi tak moc nelíbí, že uvažuju, že počkám s objednávkou na Black Friday. Zase z hlediska sběratele a OCD bych to vzít měl. No je to dilema :D
Poslední rónin Reevoluce speciální obálka v predaji u CC ak vás také niečo baví
@Alfi: Každá kniha z té pětice funguje jako samostatný ukončený příběh. Sledují jednoho hrdinu v různých časových obdobích. A tyhle příběhy používají už od první knihy flashbacky a flashforwardy. K některým se autor pak vrátí v budoucích knihách. No a v těch posledních dvou zazní narážky na budoucnost, která ještě v žádné vydané knize nebyla. Brubaker sám někde prohlásil, že plánuje Reckless psát dál, ale zatím to nedělá. Místo toho píše standalone knihy, které buď hodně připomínají Criminal, nebo ta poslední Criminal opravdu je.

Každopádně určitě koupit. U první knihy kde hrdina zastaví útok mačetou holým předloktím ala Universal Soldier 4 jsem pravda prapítek zaváhal. Ale časem si to sedlo a i když to asi není nej Brubaker ani Phillips (na grafické orgie z Kill or Be Killed zapomeň, je to hlavně baravně namaštěný jako kráva, ale ani ta perokresba neni zrovna Buriján), tak se to pořád dobře čte a jak se s hrdinou sžíváš, nabírá to postupně na síle. No fear.
Je to 'ukonceny'. Jen proste rek, ze se k tomu kdysi mozna vrati, ale tech 5 knih je jeden celek.
@louza: ako veľmi je to neukončené?
@123peta: Taky tak.

Jinak super počin. Vypadá to fakt jako ostatní knihy od BB. Jen je třeba říct, že ta série knih Reckless ještě není ukončená, přestože v knize je vše co dosud vyšlo. A Brubaker se zatím nemá k tomu aby to dotáhl.
@xintax:
Takže vlastně jen rozdíl v barvě + je tam jeden přebal navíc. No za 600 navíc tedy nic moc.
Tady si jednoznačně vystačím s běžnou verzí,která se mi líbí i víc.
@xintax: vypadá to parádně :) Tak přeji úspěšné prodeje ať se v budoucnu dočkáme nějakého dalšího výtvoru z tvé režie :)
@gumidekmedvidek: Limitek je 200. Liší se barvou "potahu" desek a ražby (limitka je černá s červenou ražbou) a má černou záložku. A také jsou na knize dva přebaly. Jeden shodný s běžnou verzí a hlavní přebal je s odlišným motivem. Limitka má rovněž jiné předsádky než běžná verze. Vše je vyfoceno a reálná foto jsou už přidaná na webu:
https://www.cervenyknir.cz/brubaker-reckless-limitovana-edice-163063v
a
https://www.cervenyknir.cz/brubaker-reckless-163058v
@xintax: Kolik bude kusů limitované edice? =) Popřípadě jaký je v ní rozdíl přesněji oproti klasické verze? Díky.
@toe: stranka nenalezena
Prvodržitel limitky?! :-o

Dodávka se trochu opozdila, takže zalistování na e-shopech a závoz na krámy spíše až zítra, každopádně limitka jen zde:
https://www.cervenyknir.cz/brubaker-reckless-limitovana-edice-163063
Na běžné verzi je Matthew McConaughey z Klubu poslední naděje, ale na limitce je Trump, to souhlas :D
@faster86:
Je to jednoduchy. Limitka je s Trumpem na obálce. V bezny verzi je Mickey Rourke
@faster86: S tím se počítá. Během pondělka je přidám na web.
@xintax: a šlo by udělat nějaké fotky normálu a limitky v to pondělí, bo se na rovinu piču vyznám jaký tam je rozdíl, vím, že to máš na netu napsaný, ale pro mě je to španělská vesnice jak nevidím obrázek
@faster86: Jasně. Prodávat se bude až je budu mít fyzicky na skladě. V pondělí se přiveze z tiskárny. Odpoledne zkontroluju, přečtu a v úterý to půjde do světa.
V úterý objednáš, zacáluješ a ve středu se odešle. Nebo samozřejmě osobní odběr už od úterka. :-)
@xintax: jak máš ten prodej Brubakera, tak chápu, že objednám a do týdně dojde, jakože nejde o předobjednávku ale klasický prodej?
@Alfi: Až po. Sice platí asi dva dny, ale jistota jistota.
@xintax: Kod na zasielkovnu na SK zadat priamo do objednavky alebo poslat potom?
@Zack: ja som to čítal na Facebooku a tam som linkovať nechcel
Mě teda zpoždění nikdy moc nevadily. V tom procesu od získání práv až po distribuci je tolik možností kde se může něco zadrhnout, že se prostě občas stane. Za mě rozhodně raději tohle, než nedodat 100% kvalitu, nebo nedejbože fialový sešitek...
@Zack: NOJO, AGENT CRWE SE OZVAL!!!

(popravdě jsem ani netušil, že už to mělo vyjít :) )
Teda, Crwi se s tímhle letos fakt lepí smůla na paty, to je třetí přetiskovaný komiks za tři měsíce. I když u těch dvou předchozích to podle mě nebylo potřeba. O co jde tady, nevím, tak nebudu soudit.
Protoze Alfi zjevne neumi vlozit link, tak tady mate zdroj nez si z toho hovna zas nekdo uplaca hovnulaka.
https://crew.cz/aktuality/2025-10-16/slaine-rohaty-buh-velke-evropske-komiksy-limitovana-verze-dorazi-o-par-dni-pozdeji
víme kdy půjde ven Goon? vím, že se psalo snad v říjnu, nebo su uplně mimo?
Limitka Slaina sa pretiskuje, bude neskôr.
@xintax: tim Zambochem jsi me namlslal. Prstickem hrabu po Na ostrich cepeli v hezkem vydani a zatim jsem se za 20 let nedockal. Jemu je bohuzel uplne fuk, jak jeho knihy vychazi. A Tritonu je to fuk taky :D

(Ale tak zase ty knizky stoji 3 kila no.)
@Walome: Já jednu kovovou před dlouhými roky dělal - a byly kovové celé desky, nejen hřbet. Ale bylo to jen pár kusů (ačkoli jsme to nenazývali limitka), a byla to ruční práce. Na kolik by to vyšlo u nějaké firmy, která musí udělat stovky stoprocentně kvalitních kousků, raději vědět nechci.
@herbert: Přesně tak. Ofiko je nakladatel BBart. Já si to objednal a platím to. Do dalšího vydávání mluvit nemůžu, ale pokud se tenhle "Brubaker model " osvědčí, tak bych v něm rád pokračoval.
@Walome: Pokud by to byla jen kůže, tak by se to do bůra vešlo. Zjišťuju to kování. Samozřejmě knižní blok by byl jako "běžná " limitka. Raději ani nechtěj vědět, jak by podle nich měla vypadat ta běžná limitka... :-)
@xintax: jestli jsem to pochopil tak ti to vydává BBart, nemáš náhodou info jak jsou na tom? Hlavně jestli ještě budou vydávat Sága, nebo už je to už úplně mrtvé.
@xintax: kolik by to tak stalo? Do 5000 bych za to prachy dal, ale obavam se, ze by to stalo vic, co?
@Walome: Memorix anatomie je celkem fajn. Ten se jim povedl. :-)
Ale jinak jak píšeš... A proto bych se toho chtěl raději ujmout.
@xintax: hmm. Ale tak Triton nevydal hezkou knizky snad nikdy, ne? :D
@Light: Fuj, antikvariátník.... To je v našich kruzích zakázaný slovo! Vždycky jen antikvář.
Píšu ti mínusový body, Máš po žížalkách, žádněj Brubaker nebude. :-)
Jinak v klidu. Když bych to nerozhoupal já, tak by po něm Scarface skočil všema deseti a stejně by vyšel :-)
Mi to stejně přijde pořád neskutečné, že díky jednomu antikvariátníkovi nám tu vyjde Brubaker, který by jinak asi byl u ledu. Díky za to a těším se, až ti budu moci věnovat mé prašulky.
@Walome: To je i můj sen! Na to lámu kluky v Tritonu až udělají pořádnou limitku Baklyho (Mirka Žambocha). K tý by se kůže a kování vysloveně hodilo. :-)
@xintax: v pořádku!

Já mimochodem pořád čekám na limitku s kovovým hřbetem jako za středověku. A to myslím smrtelně vážně. Protože by to bylo maximálně cool.
@Yaromil: Pět se blbě dělí dvěm. A hřbet je v klidu. Zase tak moc stránek to není.
@Zack: Přesně to jsem chtěl napsat! :-)
@xintax: vlastne no jo, co se do toho seru, at si to prida Toe :)
@xintax: no tam toho hodně chybí (redakce třeba takhle od oka).
@xintax: Tak to bude slušnej macek. Já si matně vzpomínám, že se diskutovalo vydání ve dvou knihách, ale možná si to pletu. Taková drobnost, ale šlo ještě při takové šířce hřbetu / poštu stran zvládnout zaoblený hřbet, jako mají ostatní Brubakerovi knihy od BBArtu?
@Zack: Maš tu dole linky na Kníra...
A kdyby Toe neměl velkopanský manýry a makal i pátky, tak mohl bejt Brubaker už 17.10.!!! :-)
@xintax: hlavně pošli data, ať to tu nachystáme :)