@chrz: Mám to tu komplet a obsah čísla 13 souhlasí. Jestli to správně chápu, tak jediné společné s Pulsem je styl obálky, takže porovnávat to asi nemá moc smysl.
@Toe:
U všech čísel 1-13 je 24 dílů, takže v tomhle ohledu to vypadá všechno v pořádku, a žádný díl se neopakuje.
Pokud by se měly tyto 3 chybějící díly někde objevit, tak logicky právě v tomto posledním čísle.
- Dva z nich navazují na poslední uvedený "Bratrstvo kočičí pracky trochu navlhlo" z čísla 13
- Jeden z nich je poslední díl nakreslený díl Marko Čermákem z éry 70.
To by ovšem znamenalo, že by muselo být tohle číslo delší....
@chrz: Chápu dobře, že se to týká jen toho čísla 13 ? Tam máme zatím data jen od sběratelů (tzn. s poznámkou na kontrolu), postupně se to dostane i ke mě, jak to zařadí Distri do prodeje (počítám ca půl roku), tak pak klidně omrknu, když neudělá někdo jiný.
I. Pochopitelné - není Fischer ani Čermák:
Rychlé šípy cvičí ( původně 3)
Rychlé šípy ve skalním obydlí (původně 9)
Rychlé šípy prchají ze skal (původně 9)
II. Divné, tohle je Čermák:
Bratrstvo kočičí pracky plánuje pomstu (původně 10)
Rychlé šípy nikdo nedoběhne (původně 10)
Rychlé šípy oslavují výhru ("původně nevydané" 17)
Neopomněli jste něco opsat u 13. čísla?
V této edici také chyběly původní znovu kreslené verze Divadla (Fischer) a jedna z verzí Pytláků (asi Fischer).
A asi pochopitelně díly (verze) od Bohumíra Čermáka a Václava Junka.
Blíží se Vánoce, takže nestíhám a i když děkuju za každé, obvykle už to v hledáčku mám, resp. výhledově počítám MINIMÁLNĚ s těmito věcmi (EMG opravdu pokryje cca 98 %, jen ne vždy je to opravdu komiks) + nějaké crowdfundingy a boční projekty... V odkazech je to po 100 titulech, ten druhý je zkrácený, tam pak pokračují už starší, co tu jsou: https://ibb.co/Hpz8Tkty https://ibb.co/XrT9gzDZ
+ pak zvlášť distribuce Distri (Albatros Media) a ostatní co je jedou zvlášť...
To, co zabíjí děti: Příběhy z Popravčí koleje 1 by mělo být vedeno jako samostatná série. Jako odehrává se to ve stejném universu ale i tak by mělo být vedeno jako vedlejší série.
@VanTom: Upravuju, to bude spíš naše chybka, i v anglickém vydání se píše "relic" s malým. Každopádně to ještě budu kontrolovat a doplňovat z tiráže. Případně pokud se tu objeví Blokic, co tomu počítám dělal redakci, tak nám to třeba osvětlí.
Ahoj, ještě jsem komiks nečetl, ale neměl by název "Lovci Relikvií" být správně s malým "r" - tedy "Lovci relikvií"? Alespoň z anotace mi nepřijde, že relikvie by měla znamenat jméno něčeho, ale má normální obecný význam. V knize a na webu to píše Vybíral vždycky verzálkami LOVCI RELIKVIÍ, takže tím nám moc nepomůže.
Chci pochvalit merch. Samolepky jsou vetsi nez jsem myslel a maluvka na tasce ma krasne syty barvy. 7leta dcera rekla, ze samolepky jsou na ni moc "dospělácky sexy" a ja premyslim nad tim, kde vzala slovo sexy :,)
Dneska jsem přišel na to, že jsem měl vypnuté notifikace že Sběratelského klubu. Musel jsem je vypnout omylem. Nešlo by nějak zvýraznit v tom combo boxu na forum, které vlákna jsou vypnuté? Pomocí nějakých závorek nebo hvězdičky na začátku.