ARGO oznámilo dalšího Larcenrta - těšení veliké, navíc autorská věc.
…Blíží se BLAST! V nákladu 900 kusů vydáme nejlepší autorský komiks Manua Larceneta, který se dočká nového vydání v celé Evropě. Takže jsme nemohli chybět. U nás si budete moci pořídit "lepší" verzi v boxu a se speciálním bonusovým materiálem, jehož podobu francouzský vydavatel prozatím tají i nám. :-) Do knihkupectví půjdou knihy samostatně, variant v boxu necháváme dělat 220. Cenu brzy upřesníme…
@Light:@BadBoy: já to beru úplně stejně. jsem rád, že ten run nakonec CC vydalo a Goona mám vlastně rád. Zrovna k tomu si sednu asi i vícekrát (a pravda, probém s místem v knihovně mám úplně stejnej - jen to asi více prožívám i u knih, který vlastně stačí přečíst fakt jenou).
ta cena za zbytek Goona není fakt lidová, ale nakonec ji rozumím. Přeci jen máme 2025, jsou to jiné podmínky a hlavně šacuju, že vycházej ze zkušenosti toho, jak se jim (ne)podařilo rentovat ty první knihy.
Mcleek: mně nepřijde fér, že to píšeš mně, když se pouze ptám na důvod... A nejde o roky, ale měsíce. Light psal o Předcích, ti jsou z listopadu 2024. Teď je červenec 2025.
Zakoupeno. Jsem rád, že tenhle run u nás vyjde nakonec celý. Trochu mrzité mi přijde, že i přes vysokou cenu není doprava zdarma, jako často bývá. Ale je to jedna z mála serii, která mě u CC hodně bavila, zaslouží si to.
@Milouš.Hamrlik: TO by ses měl spíš zeptat CC, já nevím :D Ale myslím si, že jelikož skončil předprodej, tak jakmile to fyzicky vyjde tak to bude znovu dostupné ke koupi za již vyšší než předprodejovou cenu (která i ta je teda strašná, když to srovnám s třeba s Descenderem).
To máte fajn, já i moji kolegové z práce máme dost špatné zkušenosti, také necháváme posílat přímo na jejich prodejnu. Možná je to pobočka od pobočky no, ještě jim dám šanci :)
@Light: Já tam teda kupuju poměrně často a ještě mi nikdy nedošly knihy nějak pomlácené, i když je fakt, že velkou část objednávek u nich vyzvedávám na prodejně (což osobně beru jako jejich hlavní mínus, že i v tomhle případě musí člověk zacvakat balné asi 70 korun). Já měla s tímhle špatnou zkušenost s Martinusem, ale tam mi aspoň bez keců hned poslali novou knihu a tu omlácenou jsem si mohla nechat.
light: jj, v tom je to jiny. Je mozny, ze si to cenu udrzi, ale v tomto pripade si nejsem uplne jistej. Je to 6 knih. Kdyby to udelali jako kolosalku, byla by sance vetsi. Ale treba prekvapi a bude jako Perak za 10k:))
Light: Tak to jsem měl buď já zatracené štěstí, nebo ty smůlu. Mně došlo vždy všechno v pořádku a nepoškozené, a že u nich nakupuji už kvanta let. Dá se tam připlatit Ochrana zásilky za 25,- balík potom dojde bytelně zabalený v kartonu. Taky asi hodně záleží na dopravci, u mě je to nejčastěji balíkovna.
za par mesicu 300/ks max, vic ani varenou nudli:) Normalne treba kolosalky od CC kupuju, ale tohle je vojeb. 600 za kus jako zvyhodnena cena? Nasrat. Me jako zakaznika nezajima malonaklad nebo maly prodeje. Proste s takovou cenou nasrat... Jen tak mimochodem 13 kolosalek je normalne na eshopu k prodeji. To jen tak na okraj k jejich slavny limitaci.
@BadBoy: Souhlasím, u toho Goona to prostě ale překousnu. Jinak už jsem to tu psal mnohokrát, ale pro mě byl gamechanger knihovna, zjistil jsem, že mi spousta věcí stačí přečíst a nemusím je vlastnit. Ještě by to chtělo najít tu ideální náhradu za KK no, ten byl bezkonkurenční.
jn, taky jsem původně čekal jinou cenu, ale tak asi to nekupuje prostě dost lidí, bude menší celkovej náklad na počet výtisků, vyšší náklady, dražší práva, co já vim + to avizovali dopředu...beztak to koupim ať to mám komplet, ale už je to cenově dost na hraně, a to nejen teďka konkrétně u Goona, ale tak obecně s tim, kolik toho vychází a kolikrát za kolik. Teda já na to asi pohlížim trochu jinak, protože jsem dost dlouho kupoval v podstatě všechno, co vycházelo a většinou i ty dražší limitované verze, pokud byly k dostání, ale čim víc toho mám přečtenýho a čim víc to stojí, tak už se začínám dostávat do bodu, kdy ty peníze budu rvát jinam, protože ne všechno za ty peníze podle mě stojí. A to obzvlášť, když nebude nějaká obdobná náhrada za KK. Jediná výjimka je MB, kde je to v poměru cena/výkon bezkonkurenční, to budu kupovat, dokud budou fungovat.
Cena strašná, ale ono na tom asi i dost vykrvácelo CC. Já v tomhle případě oceňuji to, že se na to nevykašlali a hledají cestu. Trošku mimo mísu, ale srovnání za mě validní - potom, co jsem minulý týden u Hostu zjistil, že mi nevydají poslední díl trilogie Ságy zelených kostí od Lee Fonda, je tohle taková menší náplast :)
Sakra, to vědět, tak jsem to koupil a pak střelil :D Nechápu...bych si myslel, že sběratelé, co to chtějí, tak mají přehled a koupí si to za "normální" cenu a ne z přeprodeje.
Duo Macek-Kopl oznámilo komiks Pèrák - Armáda poražených a než tunajšie bojové osadenstvo dostane mŕtvičku alebo znova vytiahne na barikády - nie, limitku neoznámili.
Zdroj: Facebook Pérák a Zázrak
@raistlinCZ: Tak to je nářez, Mystery press to tady prodává kolik týdnů, ten stejný člověk prodával tohle číslo na bazos.cz za 4990,- a stejně to nakonec prodá ještě dráž na Aukru :-D.
Pokud někdo i přes mnohé výtky stále touží po Pérákovi a nestihl si ho koupit, tak je právě na Bazoši za 3990,-. Jo a píšou, že je to v luxusní úpravě :-).
@Poniczech: Jo, pravda, ty Mumini se jim zatím vedou dobře. Také je kupuji a doufám, že vydají všechno. PS: ale zrovna u těch Muminů je moc povedené i to standardní vydání s plátěným hřbetem.