Slevy, výprodeje, bazary

sleepless: tak včera večer jsem si toho Preachera (a další dvě věci) dal do Košíku, teď jdu zaplatit, a ta cena už je o skoro 500 vyšší :) kdybych byl sleepless a nešel spát aneb kdo zaváhá, ten nemá :)
slevové kódy na Dobrých knihách
Dnes je na řadě další skvělá akce v rámci našeho pojetí takového Pre-Black Friday! ???? Máme pro vás tajné kódy. Tak neváhejte a ušetřete ještě více, ať se vám včasný nákup dárků nejen pod stromeček opravdu vyplatí. Nakupte do pátku 8. listopadu 2024 nad určitou částku, zadejte v košíku příslušný kód a můžete tak ušetřit 65, 100, 200 nebo až 500 Kč. Slevové kódy neplatí na nákup dárkových poukazů, sběratelských edic komiksů a nelze je kombinovat s jiným kódem

Já využil na druhý Omnibus Preachera, kterého tam mají za pěkných 1592,- a vzal k tomu Megalex v pevné, abych dosáhnul na těch 200,- slevy
Knihy od Laseru se na knižním klubu už vrátily na původní ceny, na luxoru jsou stále ve slevě:

https://www.luxor.cz/nakladatel/3166
Pokud by již někdo vůbec uvažoval o Akční Bibli, tak je venku třetí díl Nový zákon, je k tomu kompletu i dárkový box a vše je ve slevě přímo u vydavatele
Meander na e-shopu a v knihkupectví pořídíte všechny knížky se slevou 25 %. Akce potrvá do 3. listopadu a slevu získáte zadáním kódu HALLOWEEN25.
Na knižním klubu je první díl Kitamarské trilogie za hodně příjemných 129,- Zanedlouho vyjde druhý díl, na který se hodně těším. Ideální příležitost do příběhu naskočit za malé peníze.

https://www.knizniklub.cz/knihy/621683-kitamarska-trilogie-kniha-prvni-vek-popela.html
@sleepless: Pro uplatnění zadaného poukazu musíte mít v košíku produkty z nakladatelství: Edice Knihy Omega, Via, Pangea, King Cool, Fobos, Drobek, Kontrast, Vendeta, Kontrast Vintage, Red, 1400, Naše nakladatelství, Rebo - Naše Nakladatelství, GATE
Knihobot sice bere 40%, ale k tomu ještě 29.- za každou publikaci.
Tzn. komiks, který oni prodají za 100.-, tak ty dostaneš jen 31.-.
A položky, které prodavají do 50.-, tak nedostaneš nic.
Jasně, zlatý Aukro s 6% provizí, na druhou stranu např. Knihobot si bere 40%, máte to sice bez práce, ale cenu dopředu netušíte. A služby bez provize jako Marketplace nebo Sbazar jsou zase na vlastní triko, není týden kdy mě nekontaktoval nějaký podvodník. Takže každý si najde to svoje :)
Netušil jsem, tak řekneme, že ok. Už je stejně prodáno.:)
@Lachvos: to je slusna raketa.. zlaty aukro... kde je to taky z hlediska bezpecnosti poreseny..
Ano, občas přes Trhknih kupuji nebo prodávám, za tohle zprostředkování si berou provizi 25% z prodeje.
přesně jak píše Lantan, pokud Trhu knih nedáš vědět, že zboží je v pořádku, platbu mu nepošlou.
Milo: Píše nová a má tam fotku (která to dokazuje) + má jen samá kladná hodnocení. A kdyby se stav knihy neshodoval s popisem/fotkou tak jsi jištěný právě tím, že to je přes trhknih a ne obyč bazoš ne? Nic podezřelého na tom nevidím.
Aenar - tohle je minimálně celkem podezřelé, na trhu knih asi můžeš jen koupit, ne? Nemůžeš se zeptat, nic. Jedna fotka. Pouze poštou... Nevím, nevím...:D
kdyby někdo chtěl, narazil jsem na trhuknih na Sandmana za 2000. Nejsem to já :-)
https://www.trhknih.cz/kniha/klxmnox71xr7v
Knihydobrovsky - Sandman omnibus za 2818 s 10% slevou při zadání : KUPONOVNIK47AFKD
Knižní klub sleva 10% do 20.10.
Kód 10102024
@Milo_Harwey: rozhodně ne :-D

Jen to sleduju, a jsem napjatej, za kolik se vydraží první kusy na trhu :-D
DonkeyKong - začínám si myslet, žes koupil víc sběratelek a teď je tady takhle nabízíš :)
Další Stříbrný omnibus Sandman na prodej

viz zde

Jen nevím, zda poslední text "Sandman Omnibus #01" znamená výtisk s číslem 1, když číslo je na fotce zakryté. Předpokládám, že by se kupující jedničkou spíše chlubil....
knizniklub.cz sleva 10% do 20.10., když v košíku zadáte kód: 10102024

Za objednávku Omnibusu Sandmana u martinus.cz jsem dostal zpětně ještě poděkování v podobě slevy - "pokud do měsíce od odeslání tohto e-mailu (do 11.11. 2024) vytvoříte objednávku nad 490 Kč, odečteme vám z nákupu 120 Kč". Já to nevyužiji, ale třeba se bude hodit někomu jinému.
Tady je kód, který stačí uvést do objednávky: BUE5PC-G6LANI-H1HK
faster86: tam to bude trochu problém, protože to nemáš ve fólii...
@plysh presne tak, limitne limitni alias v nakladu 66 kusu ceka na borca ktery ma ted 10 roku a netusi ze za 15 let mi bude posilat 13000 abych mu to poslal :D
podle me to je chyba to prodavat takhle rychle.. Tech 250 ks nebylo tak malo.. aby to ty, co to fakt chteli neziskali..
To chce pockat treba deset let.. az vyroste nova generace sberacu comicsu :D
@flynander: no, uvidíme, co ta druhá na Aukru zatavená ve folii s tajným číslem :-)
Končí to v pondělí a je tam zatím naházeno 5050 Kč
Tak první Sandman limitka šla na Aukru "jen" za 5 000, takže se nejedná o výrazný nárůst oproti původní ceně.
@farnhajt: tady se někdo zalekl toho že možná si už nebude moct koupit dvojku :) ale fr bez toho abych znal číslo bych to nekoupil...
Nabízím také svůj kód na aktuální 20% slevu do Luxoru: K69PAV978UGN
tentokrát již se zalepeným číslem...
Zdravím, další stříbrná limitka Sandman na prodej
viz zde
Také přidávám svůj, kdyby měl někdo zájem - KCD8JG9PT3XS
Já svůj kód nevyužiji, jelikož ceny na Luxoru jsou nezajímavé a ani ta 20% sleva to nespasí. Takže pokud to má někdo jinak a kód nemá, zde je k použití ten můj - KIKDAJ286V6P
@soulbringer: Bohužel, kód je nepřenosný, bude se asi vázat na konkrétního zákazníka.
Máme tady Booktook slevu… na Luxoru 20 %
edit: ale kodiky jsou nepřenosné, snad ten svůj najdete v mailboxu.
take jsem objdnal Z pekla (barevnou verzi), pry je na jine prodejne a bude do tydne
To mě Z pekla šlo dát do košíku i objednat. Tak teď počkám na zrušení objednavky asi :D
Tak ono jim to nefunguje ani moc v offlinu :-). Já se právě včera stavil v Kanzelsbergru pro Inkognito, které jsem si rezervoval předem přes e-shop. Měli mít prý jeden kus, ale když jsem tam přišel, tak ho nikde nemohli najít :-D
Tak update ke Kanzelsbergeru - spoustu těch knih ve skutečnosti vůbec nemají. Nejprve to chtěli svalit na mě, že mám uložené staré cookies, ale spoustu těch knih jde normálně najít přes jejich vyhledávání jako dostupné a potom nejsou - i když jsem to hledal na jiném zařízení. Takže se nakonec omlouvali, že mají prostě dost zabugovanou stránku (kdo by to byl řekl).

Tedy zmíněné Z pekla nemají, stejně tak třeba Bažináče. A určitě toho bude víc, tohle jsou jen namátkou vybrané věci, co mi nešly hodit do košíku.
@honza2457: Kdyby jen hledání. Některé knížky mi to sice vyhledá, ale po rozkliknutí se načtou třeba až na popáté a třeba ten zmíněný Moore prostě nejde koupit. Rezervace vždycky selže a když dám koupit, nehodí se vůbec do košíku a tehdy ani nenapíše error. Už jsem to zkoušel na pc i na mobilu, ale prostě to nekoupím :D
BB art tam má za polovic hodně věcí. Za mě stojí za zmínku ještě Zaplatit zemi nebo Šitíčko. Jinak podle těch slev to bohužel vypadá, že končí...