@damacon: já to myslel tak, že se už v minulosti stalo, že se třeba vracel, předělával a měnil náklad. Nemyslel jsem to tak, že se chyba stala v jednom exempláři, to se většinou stane ve více, páč chyba je třeba v celém tom setu který může být v několika knihách.
Takže teď bych počkal za to, jestli se MB zachová jako Argo, nebo jako CC/Crew a pak bych případně soudil / nadával.
Walome: může, ale z vydaných 14ti knih měl chybu Kaplan, Pošťák, Agent. Spíš bych zapracoval na maximalizaci eliminace zmetků, co pouští ven, než na barvičkách na boxu. Jsou lidi, co se k tomu, co se čtení týče dostanou až za rok a déle a mají smůlu, knížka bude k h***u.
Na fb byl člověk, co měl u Agenta zase obráceně nalepenou předsádku. Já nevím, ale u těch pár stovek kusů mít několik chyb a studov at každou knihu, jestli je v pohodě mi přijde na hlavu.
@damacon: ačkoliv mám o MB to nejnižší mínění, chyba se prostě může stát. Otázkou je, jak se vypořádají s případnou reklamací. Ale chyba se fakt může stát kdykoliv, já nevim, jestlis byl někdy v tiskárně, ale to je takovej fičák... :)
Kapis: to by mě jeblo, vysolit tolik peněz za komplet a ještě doufat v to, že tam nebude nikde chyba tisku. S timhle ať jdou fakt doprdele. Hlavně že na boxu je 150 milionů barviček, ale poskládat dobře stránky, to ne.
Máte někdo v Agentovi strachu opakující se stránky nebo jen já mám takové štěstí? V casti Poslední sbohem V prvni kapitole několikrát se opakující různé 3 strany, začátek 2. kapitoly není a je rovnou třetí, dál jsem už nečetl.
@Gmork: jo tohle už vypadá líp, byť mám tisíce poznámek... hlavně teda bych řekl, že máš zbytečně moc kalhot a mikin, který zabíraj zbytečně moc místa knihám (ale to se brzy asi vyřeší :)
Komiksů už mám víc než dost, teď bylo třeba je někam dát. Naštěstí nekupuju mangu, docela rád bych viděl nějakou knihovnu mangisty, který kupuje většinu zdejší produkce.:)
Zrovna tomu dávám nějaký řád, až to bude mít nějakou formu, udělám snímeček. Pokud někdo nad něčím takovým přemýšlí a neví, na kolik dnes taková knihovna přijde, tak tahle mě stála necelých 28 tisíc. Na druhou stranu jsem si tam navymýšlel spoustu poliček, čili více materiálu.
wolfgang: Ono to je origo takhle "namnožené". Ten člověk normálně komiksy vůbec nedělá, tohle je úlet. Nebylo určeno do prodeje - distribuovalo se to mezi známými, tak mě zaujalo, že se to někde vyrojilo.
Faster86: Před lety když se tisknulo první vydání Prvních dvanácti příběhů Čtyřlístku, tak Němeček půjčil tiskárně ze své vlastní sbírky první svázané Čtyřlístky, aby to měli z čeho tisknout. No, a nějaký dobrák mu to tam štípnul. To bylo 20 zpátky.
Retro pre zberatelov: v ČR sa od roku 1999 objavil SUPER KOMIKS, ale na Slovensku to bol KOMIKS GIGANT, ktory zacal vychadzat od zaciatku roka 1998 (nezrovnalost ako u Kacera Donalda, ked v roku 1997 vyslo v ČR 26 cisiel, ale na Slovensku v tom roku 27 cisiel).
soulbringer: Jasne, ze jeste ne. Ted je blba doba. Dane, kupujou se dovoleny.... Ale ten cas prijde. Pred rokem jsem mel na webu komplet verneovek od Pepy Vybirala za 229k (puvodni cena cca kolem 70k)To bys videl tech kecu vsude mozne. :-))) No a jak to dopadlo? Nakonec jsem mel dva zajemce. Jeden mohl platit po castech, ale druhej privezl komplet cash.
Jinak cena je samozrejme trochu vyssi, ale musis pocitat s nejakym licitovanim, tak aby bylo kam ustupovat. :-)
xintax: už si to prodal? :) Jinak taky mě zajímá, kdo a zda vůbec koupí celý komplet (určitě se optej, jeslti je to investice překupníka nebo sběratel) - jinak, já jsem myslel, že v ČR se ta ledvina dá zvládnout pod 100k (kniha za cc 3k), ale rozumím, že nespěcháš... imho budeš muset odmítat spoustu poptávek po jednotlivých dílech, ale pak určitě napiš, za jak dlouho se to nakonec podařilo celý prodat. Držím palce.
Ty jo :/ skoro vsechny predstaveny veci CC jsou mi dostatečne ganz egal a jako na smilovani cekam prave na pokracovani GOONA … ale jsem optimista, verim, ze Dort to chce dotlacit stůj co stuj, ale zase si rekneme, ze to s Powell nemaj lehky kdekoli.
damacon, geek-woman : nemůžu potvrdit. Do CC už od dob calibre v té pasáži chodím vcelku pravidleně. S Dortem se sem tam bavím a vždycky byl v pohodě. Byť ano, je to srdcař a někdy se i sám vyhecuje k plamenějšímu projevu, kde šetří diplomacií, ale že by byl agresivní, tenkrát nebo dnes jsem nikdy nepozoroval. A zbytek jejích týmu je vyloženě medovej. Maj tam bezva mladší a starší holčinu a Trojan je už z definice ultra slušnej a občas mi vydal komiksy i po zavíračce. Sice se mi moc nelíbí ta jejich slevová politika co tě k nim náhne na přímo, ale chodím k nim vlastně rád a dělal jsem to dřív, než s tím začali. A to nemám ani jednu kolosálku :-)
damacon: jsem si vzpomněla na starý příběh z kamenného CC, co tu nedávno někdo vyprávěl...
Dorta jsem na Comic Conu letos viděla poprvé a trochu mě děsil, takže se moc nedivím. Možná by stálo za to udělat z toho seznam. Něco jako Deset otázek, za které vás zabanuje Comics Centrum
Faster: ja jsem si to nevylozil z tveho prispevku, ale z komunikace s nim na CCP. prisel mi celkove nasranej kdyz clovek polozil otazku mimo asi jeho zaber/zajem
Lenny: pravda, to je problém napříč médii. Když někomu nepřijde vtipnej Deadpool, tak to něj jen tak znova nepůjde.
Btw. je ten Pohádkov zajímavej? Přemýšlím, že do toho půjdu, mám teď hlavu v pejru a potřebuju jednoduchou komedii. A když ten Goon není uzavřenej (a ještě k tomu specifickej) a Chew se mi nechce shánět, nic jinýho mě nenapadá
mcleek: Protože má dost specifickej humor. Když mám rád akční rubanice a dostanu průměrnou mlátičku, tak přimhouřím oči a třeba si i koupím si další díl. Když mi humor přijde trapnej, do dalšího dílu nejdu. S vtipnými komiksy je u nás celkově problém kromě Loba a jemu podobných (Pohádkov).