Slevy, výprodeje, bazary

Light: Takže pokud vám Crew dá 20 % a Knižní klub 25 % - tak koupíte u Knižního klubu. Čili rozdíl 5% je už dost velký. (Jinak, třeba Arkham a Krakatit dávají na Crew 20 % a dalších 5 % za registraci.)
@Ter: To já vím, však píšu, že konkurence je ale pořád mnohem výhodnější. Takže v konečném důsledku z toho má Crew méně, než kdyby sami dali větší slevu.
Sleva 25% mi přijde fér, jinak po slevách moc nekoukám. Ale naka sleva asi každýho potěší.
Light: ved aj na eshope Crew je 25% zlava na vacsinu titulov...
@Scarface: Dlouhodobě kritizuji politiku Crwe, že nedáváte větší slevy. Mám vás rád, ale pokud zboží seženu levněji jinde, vždycky to koupím tam. Proto jsem také v podstatě přestal nakupovat na crewním obchodu. Ale rád vám dám moje prašulky přímo, pokud jako opravdu dlouholetému zákazníkovy a někomu, kdo od vás koupils stovky komiksů, nabídnou lepší cenu než u konkurence. Takže ano, slevy jsou velmi důležité, zvlášť v dnešní době a vždy nakupuji tam, kde je to nejvýhodnější (pravidelně na Knižním klubu, kde je standardně 25 % sleva spolu se slevovými kupóny).

Pokud ale máte na mysli to, že byste třeba dali ty omnibusy za 2500 a u vás jakože sleva na 1990,- tak o to moc zájem nemám :)
Scarface: nakupujem primarne priamo od vydavatela titulu, aby som ho podporil.
Jedna otázka k tématu... zrovna jsme se bavili - v souvislosti s nastavením pevných cen knih, která se teď řeší - jak moc jsou pro zákazníky slevy důležité. Odpůrci pevných cen právě tvrdí, že "češi jsou národem slev" a že bez slev prodeje klesnou. Já byl spíš názoru, že důraz na slevy je spíš u literárního maistreamu, ale jak je vidět, platí to i u komiksů. Čili dotaz: jak důležité jsou pro vás slevy? Zjišťujete, kde to seženete co nejlevněji? Chodíte do obchodů podívat se na knížky a pak si je koupíte na eshopu s větší slevou? Nebo dáte přednost podporování kamenné prodejny? A jaký slevový rozdíl je pro vás tak velký, abyste přešli jinam?
Díky!
I když jsme to firmám z Crwe psali, tak zvítězila automatika a naházeli to s obvyklými slevami. Což je čistě jejich chyba a je asi jen na nich, jestli to skutečně dodrží, jestli cenu změní nebo objednávku zruší. Dejte vědět. Pokud by to zrušili, tak na obchodě Crwe se to ještě objednat dá - ale spíš bych to moc neodkládal.
Jinak já nemám na Knižní Klub absolutně žádnou vazbu, pokud zde informuji obecně o slevových akcích, tak je to vždy na základě veřejně dostupné informace, která jde na všechny v rámci registrace do mailing listů prodejců, případně na základě členství v klubu.
Tak Dobrovský již cenu upravil a lze to očekávat i u Knižního Klubu.. Otázka je, jak oba prodejci přistoupí k případným již vytvořeným objednávkám za původní nižší ceny..
faster86: dokud jsem si to tady nepřečet, tak jsem byl v klidu :))
@skepsi: nejak nechapu co se nepovedlo ;)
@123peta: se podivej na ten link znova,
@peterxpeter: U běžné produkce jsou docela velké rabaty, které zde budou asi o něco menší, takže ta sleva bude na úkor prodejce.
Není to tak, že knihkupci musia kupit ten produkt za plnu sumu (1990)a potom čo stym robia je ich vec?
@skepsi: tak asi nepředpokládali, že knihkupci budou okrádat sami sebe - to zase jednou podcenili hloupost lidí v tomhle byznysu :)
jo a to měli mighty krásnou oakci pošták + kletba za 1800.. to pak předplatitela može nasrat když veme jednu knizku za 1800 a ted ma za tu cenu dve :D :D :D
@charvos:
Toby crew nesměla říkat jak se to nikde jinde levněji nesežene
@charvos: spatna odpoved... vzhledem k predobjednavkam se crew tohle nepovedlo
@skepsi: proc? vsak to je cenova politika dobrovskeho a ne crwe ;)
Pět stovek je na můj vkus docela velkej rozdíl, ať už to je sleva nebo ne.
xintax: tak trochu trapas pro crew
když už špekulujeme tak stačí počkat u knizniho klubu na 20% slevu (poprosle sleeplese at to nahodi) a mas to za krasnych cca 1350, to ujde
To samé na https://www.knizniklub.cz/knihy/721285-preacher-kazatel-omnibus-1-zakladni-verze.html, teda je to o něco dražší, ale pořád levnější než přímo u Crew. Aspoň vím, kde to příště pořídit...
Na titul se prej nebudou vztahovat slevy... :-)
A proto už to všichni nabízejí za doporučenou cenu....
https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/preacher-kazatel-omnibus-1-zakladni-verze-688043866
Comics point má zajímavé slevy 80% kdyby někdo doplňoval sbírku...
https://www.comicspoint.cz/komiksy-a-knihy/?dd=1&order=price
... nešťastný podnáklad Agenta strachu se projevil a bohužel už nám zbývá jen 7 kusů běžných verzí s dárkem v podobě další naší knihy Jizvy. Po knihkupectvích v tuhle chvíli ještě nějaké kusy samotného Agenta zbývají, ale ani těch nebude mnoho, protože knihkupci jich dostali opravdu málo.
Pokud koupi Agenta zvažujete, tak se raději rozhodněte rychle. Dotisk určitě dělat nebudeme...
sleepless: Díky za kódy, využil jsem je a pořídil si Cestu od Arga a Tři Mušketýry 1-2 na blu-ray.
www.knizniklub.cz
V košíku zadejte kód nebo jej předložte u pokladny:
Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu 100 Kč - kód 100SLP24B
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč - kód 200SLP24B

Akce platí až do 31. 5. 2024 a lze ji uplatnit na www.knizniklub.cz a při telefonických objednávkách (na vše) nebo v knihkupectvích LUXOR (na tituly nakladatelství Euromedia - ODEON, KNIŽNÍ KLUB, IKAR, UNIVERSUM, ESENCE, KALIBR, PIKOLA, YOLI, PRAGMA, LISTEN, LASER, BRÁNA a GRANIT.)
Nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi.
knihydobrovsky.cz

Je-li vaše objednávka vyšší než:
500 Kč, zadejte kód –⁠ AFKD100BOBR –⁠ a získejte slevu 100 Kč
1000 Kč, zadejte kód –⁠ AFKD200BOBR –⁠ a získejte slevu 200 Kč
2000 Kč, zadejte kód –⁠ AFKD500BOBR –⁠ a získejte slevu 500 Kč
skepsi tá sleva byla jen přes víkend?
Protože já tam žádnou 30% slevu nevidím
Kdyby někdo využil:
Poukaz na nákup 100kč
Dobré knihy
Platí do 31. května 2024 na váš nákup nad 1 190 Kč.
Neplatí na nákup darkovych poukazu, ucebni a limitovanych edici komiksu.
DBKNH100
https://www.booktook.cz/clanek/333/sleva-20-na-knihy-

Na Booktooku právě nadělujeme slevu celých 20 % na více než 40 000 knih. Stačí v prvním kroku v košíku zadat slevový kód DVACET a je vaše.

Akce platí na knihy označené štítkem -20 % s kódem DVACET. Platí na většinu knižní produkce, kromě učebnic. Nevztahuje se na neknižní zboží, dárkové poukázky a slevové kódy nelze kombinovat.

Neváhejte ani minutu, akce platí jen do 25. března 2024!
Kosmas nabízí vybrané tituly za 99 Kč, mezi nimi např. Alt-life, Jack Wolfgang či Brloh.
celý výčet zde: https://bit.ly/Vše_za_99
Pokud vám chybí nějaká manga od Gate, tak Dobrovský má teď krásné slevy. První díly za 99 a všechny ostatní a 129. Akce trvá celý březen.

Jinak nezdá se vám, že Gate v poslední době zpomalilo tempo?
Jo, taky ji využiju, ještě čekám, až tam naskladní Sirotčinec v údolí, pak taky půjdu do Lovec přízraků, byť tento typ literatury nečtu, ale nadchnul mě seriál Metoda Markovič: Hojer, tak chci jít víc do hloubky. Dále Dražebník a Podivná doba od Fobosu, komiks žádný, vlastně je tam Komiks pro Ukrajinu, ale spíš pro ten nápad než pro komiks samotný. Teď jsem dočetl Věk popela od Daniela Abrahama a bavilo hodně, už aby se Laser vytasil z druhým dílem.
Knižní klub dnes nahodil slev kódy, platí do 31. března.
Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu 100 Kč - kód 100SLP24A
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč - kód 200SLP24A
Při nákupu nad 1499 Kč získáte slevu 300 Kč - kód 300SLP24A
https://www.booktook.cz/clanek/333/sleva-20-na-knihy-?hmc=7&utm_campaign=yot_email_2024_02_16_vikendovka&utm_source=samba&utm_medium=email&yottly_email=33b5e3dc-b5c1-4275-92df-02c5c0bfa081
Booktook má 20% slevu s kódem DVACET na některé knihy. Bohužel ne na všechny - koukal jsem na pár komiksů z poslední doby a sleva byla jen asi u půlky z nich...
Jj, taky si toho všímám, že to má povědomě známý rukopis už několik let. Každopádně můj Frazetta je na cestě, ale dostanu ho až v květnu k narozkám. Už aby vydali ty Disneyovky po roce 1968. Si říkám, čím zase překvapí a co vytasí. Nemusím ty jejich obr-marvel komiksy, ale asi potřebujou stabilní příjem od hardfans, aby si mohli vydat fajnšmekrovinky. Wilhelm Busch, Doré, Grandville, Cruikshanks, nebo původní verneovkáři by si něco zasloužili.
Darth Raelch, Onkel: Ad Frazetta a Taschen - oni to tak maj skoro dycky... ale pak do půl roku / roku udělaj dotisky a jedou tuhle parádu znova. Nevím jak dlouho je to bude bavit, ale předpokludám, že to zase udělaj. Blbý je, že jim nefunguje ten formulář s notifikací na email - já tam kdysi zadával email a o tom, že některý knihy jsou zase skladem, jsem se od nich nikdy nedozvěděl :)
K Danthrakon, mňa zrovna takéto humorné fantasy série moc nebavia, ale napr. taký Sheïd vyzerá hneď zaujímavejšie už aj len podľa obálky ;)

+ formát nebol na "naše" pomery moc štandardný. Ak by to vyšlo všetko v jednej knihe, tak si myslím, že sa to mohlo predávať lepšie. Predsa len, ak tu má niečo označenie kolosálny, okmnibus atď. tak ten predaj celkom ide.
ad Danthrakon: Tady už nejspíš můžu napsat, že této fantasy se tu moc prodejně nedařilo. Přitom bylo v plánu u podobných komiksů od nakladatelství Drakoo pokračovat, v případě že se tedy bude Danthrakon obstojně prodávat. V plánu byly série: Sheid, La Pierre du chaos, Dragon et Poisons a Les Artilleuses. To všechno padlo pod stůl a dál se o těchto komiksech už neuvažuje. Fandové si tuhle řadu zazdili sami.

https://www.drakoo.fr/catalogue