Stripy, jouky, fejky :)

At je ten letosni rok pro vsechny daleko lepsi, nez ten predchozi, at mate vice casu na dobrz cteni a at je tech ran, ktery clovek schyta v prubehu roku proste min :)

POW!
GWB: jsme zasadne bezkuracka korporace - takze se kouri venku, ale ty bose nohy obalene dehtem uz byly sami o dost vypovidajici...

jinak pri vanocnim uklidu bacha na pavouky

soulbringer: A kouřil jsi jednu za druhou?

Ale abych nebyl OT:

To je cira krasa, baatcha! :)

Jen si myslim, ze “subtle messaging” je dnes na ustupu, vlastne i cela komiksova kultura. Dnes jsem byl na firemnim vanocnim vecirku a prisel v obleku dabla (z Constatina) - kolik lidi tu kriklavou referenci poznalo? 500 lidi uprostred hlavniho mesta a pritom nikdo nemel "zarivejsi oblek"! :)

Nu, kolik lidi si toho vsimlo a s hruzou zjistilo, ze ty sproste smrtelniky navstivil vladce pekla, veskere temnoty a zoufalstvi? Ani jeden pratele, ani jeden! Nerad to rikam, ale nalejme si cisteho vina - nase kultura upada!
Gahan Wilson má totiž podobný styl

Graham Annable (nikoliv Gahan Wilson, jak jsem na první pohled vzhledem ke kresbě a volbě tématu předpokládal)

To je tak nejak pointa. Masovni respekt vuci kazdymu, kdo se neposere ani z vlastni smrtelnosti. Az budu mrtvej, chci bejt cool jako Giffen.
Zack: Takhle mezi těmi jouky docela zanikne, že je to opravdu nekrolog. :(
Tolik roků se tu vydávají komiksy, takový rozmach tu v posledních letech zažívá jak český komiks tak i manga, tolik Marvel a DC filmů se dostalo do povědomí široké veřejnosti... a pak stejně novináři označí současnou kampaň ČSSD za "komixovou". Chjo. https://medium.seznam.cz/clanek/knihomolka-sazi-komixovy-restart-socdem-na-kratkou-politickou-pamet-cechu-22301

GWB: A co má jako Batman dělat? To má snad líbat Robina?

Excentrickej miliardar si koupil mou oblibenou socialni platformu a jde to tam postupne zu grund… vcera se rozhodl, ze to prejmenuje na X.com a hleda nove logo…

…pritom uz davno existuje! :)

soulbringer: tak si kup supermana v KAŽDÉ roční době. tam taky dávali dva přebaly.
Nope. Ja mam pouze jeden!

Jak v tomhle pripade ovsem postupovat? Staci běžná reklamace a nastaveni spam farem po celém svete, jez budou příštích 20 let posilat offline postovni dotazy a nebo staci vypalit nakladatelstvi? … nejsem v tom moc zbehlej, tak se nechci ukvapit. ;)
Právě čekám, jestli se někdo neozve se stejnou "vadou" :-)
Btw jsem zhruba v polovině a je to zatím paráda
měl jsem zato, že každý dostal dva.
:)))
Jestli si jich nedostal - jako kazdej - v poctu 365, tak te pekne obrali!
MP81: nekde na bazaru jsem videl prebal k Vampirelle (bez komiksu) prodavat za 150, tak to treba udas :-D
Dostal jsem přebaly na každý den. ;-)
GWB: docela vzácné dílo. Hele, toho knihovníka neznám, ale ten příběh sedící blondýnky už zfilmovali - trailer zde:
Tady jeden Marcel od DC na aukru :)