Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Z jiného soudku:

Workshop #189 (15.2.2009 od 17:00 v Cohibě)
http://www.comx.cz/clanek.php?id=664
to Woffce: ještě bych dodal, že jsi mně přijemně překvapil:).
to Woffce: tak do videoklipu jsem taky sel:). No ty vole, fajn bigbos a dobrej hlas... btw souhlas, kluci ve sprse spulici pusinky mne odrovnali:).
Woffce: tak boygrupa tančící v dešti mě fakt dostala...:) ..... hele ta holčička v klipu 1. je tvoje dcera? Mě napadlo, že by to mohlo odpovídat. A Žena v klipu 2 je tvá žena? ........ jinak koukám, že jste se ze začátku milenia pokoušeli do toho šlapat trošku víc co?
andre: Hmm - tak to děkuju; každej náznak chvály potěší... :---) "Video-bonus" jsou 2 na koleně dělaný pseudoklipy, a když budeš natolik zvědavej masochista, najdeš je na You Tube nebo tady: http://tela.kabmusic.cz/ (pak teprve posmutníš... :---))
Woffce: Máš docela slušnej a příjemnej hlas, klobouk dolu. A asi jsi i docela kreativní (hudba, text) a zručný (klávesy a akustická kytara). Říkal jsem si "škoda, že to nejni hudba, kterou bych poslouchal, jinak bych ji asi i poslouchal" ;-) ........ Ale hele, na jednom Bookletu je psáno "video bonus" ale na CD to nejni, to jsem posmutněl....
to Kapis: podle mě jsi názorně ukázal, že máš na to, abys byl plnohodnotnou součástí comics ultrazzz. A občas prostě chlast (ne)sedne, a člověk délá pýčoviny. Si stím nelam hlavu, to se ti(nám) ještě za život párkrát stane. Kdybych byl na tebe nasranej, tak bych ti nepomohl s odvozem, tak úplně v klídku:). Já si jen skládam, co se za ten večer dělo, a říkám, si, jak je možné, že Andre a já jsem nakonec vyšli s čistým štítem:).

to Slaine: tak hitpáradu si nepamatuji, ale klidně mi pošli co jen chceš, si to rád poslechnu:).

to Woffce: a na tvuj dáreček se chystám, jsem zvědav:).
........jinak samozřejmě na ženu nebo nedej bože komiks bych Ti nešáhl ani v největším marasu;-)
DEmnoG: ajaj tak to fakt sorry. Vím, že se mi tohle občas stávalo v takových dracích - brát první pivo co vidím a bez záklopky ho do sebe otáčet, čím víc ožralý, tím ve větším množství. Myslel jsem, že už mě takové nešvary pubertální přešly...... No tak na tom Crweconu to vyrevanšujem přijednom, ok? Moji morální kocovině tyto debaty nepřinášejí vůbec úlevu.........:/
DEmnoG: to seděl myslim ještě vedle mě, pak jsem se právě začal bát o své zdraví (občas mi jen tak chtěl nasadit kravatu a při tom říkal, že mě má rád) a ošacení, a tak jsem si přesedl....
to Slaine: nee, muj predany vytisk tveho scenare je v pohode, mam ho v mejlu:). Pokud se neco jeste neprovali, tak myslim, ze jsi mne nenasral ani v nejmensim (ani nemam ten pocit). A to, ze mi Kapis vypil pivo, tak to mi vypadlo, ale vim, ze mne necim Kapis nasral... a ted vim, co to bylo. Ja mam jen zablesk, ze u mne Kapis sedi, kouka mi vytrvale do oci a ja premyslim, jestli bude bitka nebo ne. Pac my myslim rikal neco ve stylu "se z toho neposer pico"

to Kapis: na cizi zenskou, pivo a comicsy se bez dovoleni nesaha:)

to Andre: ja mam pocit, ze Kapis pri svem odchodu dost piv rozlil, ale tohle si teda nevybavuju... ale mozne to je:).
Néééé. Já už nechci nic vědět;-), videa prosím nedávat nikde veřejně nebo jen na heslo.

Jen mě tak napadlo, když jsmte mě posadili na taxíka a jel jsem dříve, platil jsem? Do hospody jsem šel z asi 12 kilama a zůstalo mi cca 400, tak nevím. Jestli mě mastně nenatáhl taxikář, taxem to asi nějak zvládl. Jestli ne, tak to máte někdo nějak u mne.
Má troška do mlýna: jsem rád, že jsem se ožral již v pátek a tak "Ostrava slez" přežil. Neb ta krásná družná atmosféra, která tam panovala, by mě klidně nechala se Slainem panákovat. Taklhe to bylo s 10 pivi (když počítám i ten bar, kde jsme se stavovali než nám jel taxík, a kde si - myslim- Slaine oblíkal ten spacáka a obsluha to moc nechápala) a Markýzovým panákem tak akorát. Děkuji všem za příjemný pokec a snad mi odpustí ti, u kterých jsem byl až moc dotěrný dotazy (AZTecKu).

PS: Slaine, ty mě s tim tvym balenim ženských asi jednou přivedeš do hrobu:) ...chudák servírka
PPS: vybavuji si správně, když mám před očima obraz, jak se Kapis polévá pivem (přes hlavu)?
Woffce: Jasny, jenze videls to... v tu chvili mi temer nic neprislo blby :)). Ale kdyz o tom tak premyslim, tak jsem se ho tusim nakonec optal. Tedy by to melo doufejme byti korektni :). Kdyztak dodam DEmnoGovi dalsi vytisk ;).
Slaine: Scénář jsem udržel - obrazně i fyzicky; až přelouskám, drze se ti na mejl vyjádřím (dyk jsem pořád vlastně "benjamín :---)). Taky si ale pamatuju, že jsem se opakovaně utvrzoval, jestli to není vůči DEmnoGovi blbý. Není - říkals. Za CD snad ani neděkuj - je to takovej můj malej alibismus (když teď nehrajem, a nemůžu pozvat na živou produkci)...
No... rekl bych, ze to byla vskutku akce hodna comics ultrazz :)).

Woffce: Tak tohle jsem zase vypustil ja :). Naopak jsem nevypustil to, ze jsem ti dal DEmnoGuv vytisk scenare (predpokladam, ze jestli se na me nenasral do ted, tak timhle jsem si podepsal ortel... Kdyz si vzpomenu na to, jak ho nepotesilo, kdyz mu Kapis bez optani vypil piivo... ajaj :)) a ocekavam prosim znalecky posudek (trebas na mail) :). Taky se mi zda, ze jsem nekolika lidem posliboval (rozumej vnutil s tim, ze jim to poslu) svoji oblibenou muziku... Patris mezi ne tusim ty a DEmnoG. :) Tak kdybyste panove nekdy neco chteli, tak muzu semtam nejaky song ze sve hitparady zaslat :)). A diky za CD, az poslechnu taky zhodnotim.

Dark: Na tebe taky pamatuju, zaslu brzy, pak muzem domluvit nak ty serialy.
Todle následný skládání puclů je zábavný skoro jak akce sama; mně samotnýmu Karel taky vypad´ - a teď už trnu hrůzou, co ještě... :---)
Slaine: Nebyl jsi tak družnej až na nádraží - ve Stodolní to u jednoho páru, kterejs hlučně a fuckt osobitě (= slovníkem hormonálního štváče) oslovil, už vypadalo na přesdržku... Vlastně - po týhle zkušenosti už budu považovat za úspěšnou každou slezinu, kdy všichni přežijou. :---)
to Slaine: :-D, ty vole, dobrá práce. Tohle se ti stane jen po panácích... pivo tě utlumí, po víně jsi přijemně naladěn, a občas děláš bordýlek, ale na vrchol po 7-8 tullamore prostě nemá nic. A jak to čtu, tak jsem asi rád, že jsem jel do Prahy:). No, počkám si ještě na reporty (počítam kocogel a mdscomics) a doprovodná videa, jestli náhodou nezměním názor. Pár věcí si z večera nepamatuji a u některých jsem ani nebyl.

to Toe: počítám, že jsi natáčel jen na mobil. ne?

to Markyz: což mu Kapis řekl asi 20x
Karel Gott = nejšpinavější a nejsmradlavější ostravský houmlesák, který nám opravdu zpíval a chtěl si přisednout, což jsem mu nedovolil a kapis ho vyřadil slovy: "Val do piče sorry!". Poslezový MdS
DS: Eee, natacel? Na co? Ja myslel, ze kameru mel andre :-D. Kurva...
Toe: Eee, mohl bys mi to poslat jako prvnimu? Nez to budes zverejnovat? :-D
DEmnoG: Joo, neco s tim kmotrem si taky vybavuji. Mno nejak jsem se rozneznil ci co :)). Slovem ZASRAN myslim podstatne jmeno :)). A mela znamenat takove povzdechnuti a vytku, ze nejedes s nami do Brna a tudiz sis nemohl uziit tu vybornou party na nadrazi, kdy se Slaine snazil vnutit piivo pres skviru na podavani penez panii na pokladne na listky, prohanel na nadrazi bezdomovkyne a podobne... chjo, je to fakt zlo :-D
DemnoG: Myslím na to, až se příště uvidíme, zúčtujeme spolu...

Mankin: Jo, nechal jsi na stole pětikilo, tak jsme řekli obsluze, ať to odečte z celkového základu.

Jinak velmi povedená akce, prima lidi a dobrej chlast. Ale upřímně, oproti cestě domů (nebo už jen na nádraží v Ostravě) se Slainem to bylo jen takové posezení církevního spolku po nedělní bohoslužbě. Rozepsal bych se, ale obávám se, že sem chodí i děti a stejně by mi to asi nikdo nevěřil. Ale Toe něco z toho natočil, tak kdyby to prosáklo, malé varování - i když se dušoval, že ty nejlepší momenty mu unikly, není to nic pěkného:).
to Slaine: ja si vybavuji, jak jsi mi říkal, že jsem něco jako tvůj kmotr nebo starší brácha, tak jak na tebe můžu tak srát, a nedat si s tebou panáka:). Ale ono je to tak, že mně ty panáky příšerně zlejou a pác už mám svůj věk, tak mně taková ta uplná vožralost nebaví:). Ale ta SMSka "Ses zasran. Kams odjel?" jsem uplne nepobral. "Zasran" je míněno jako podstatné jméno - ZASRAN, nebo jako přídavné jméno - "ZASRÁN"? A tvoje spacáková historka mi přijde dost dobrá.

to Kapis: Karel byl tvůj "kamarád", kterému jsi dal pivo a potom po něm chtěl, ať zpívá (a fakt zpíval) a potom ať jde do hajzlu... to jsi mu teda řikal přesně tak, jak píše Slaine:). A co se týče videa, tak Andre tohle tuším natáčel... minimálně tam ale bude tvůj proslov při první rundě panáků, které zaplatil Markýz, a co jsem na půl ucha slyšel, tak to stojí za to.

to Mankin: docela solodní výkon.
Joojo, na Karla si jeste vzpominam :))... ale Kapis tam s nim nic moc nedelal ne? :)) Krom kvalitni konverzace: "Pico vypadni, ne ja se omlouvam, ale vypadni pico" :)
DEmnoG: Tak to jsem rad... Ale stejnak asi fakt na nakou dobu seru na panaky :)) a s tou sms. Mno tu jsem psal behem strizliveni ve vlaku... btw cekani na nadrazi bylo docela zajimavy. Myslim, ze panove Toe a Dark si se mnou docela uzili :))... cimzto jim dekuji za "odvoz" do Brna :)
Ježiš Maria jaké video? Jaký Karel? Pomoc já se bojím
A jejé, na Káju som takmer zabudol. Také indivíduá ja zrovna nemusím, na druhú stranu, keď už Kapis nezohnal inú kultúrnu vložku... :-D
Btw, dúfam, že zase MdS nemusel dorovnával účet? Som tam (myslím) nechal nejaké prachy na stole... alebo som ich tlačil Darkovi, už neviem. Byť som mal iba 9 pif, 2 zelené a 1 slivečku, ale i tak sa mi to po 11-tej akosi začína zlievať.
A pre Markýza: ja som si tiež "pokecal" s mestkými policajtami. Avšak moje otázka: ako sa dostať na nádraží, sa asi tomu tvojmu interview nevyrovna :D
ad Ostrava slez: no tak vcelku naročné, musím říci:). Do Prahy jsme dojeli kolem sedmé a nebylo mi včera uplně nejlíp. Ale dobrá akce, já jsem spokojený.

to Slaine: a víš, že ani ten pocit nemám? Já si myslím, že to bylo fajn. Jen mně překvapilo, že jsi mi během noci psal, kde jako jsem:). No nic, až budu v opět v Brně (a to moc dlouho trvat nebude), tak zajdeme na pívo. Jo a ty panáky mi už zase nedělají dobře, tak se jim vyhýbám jak čert kříži. Ale stejně jsem byl donucen jich pár vypít.

to Kapis: no ty vole, ty se taky umíš hezky vožrat, když na to přijde:). Jsi začal někam odcházet, při té příležitosti jsi se rozmachoval rukama až půlitry lítali a po cca půl hodince se objevil nasranej Markýz, že mu mám pomoci tě dotáhnout do taxíku. Tak jsem vyrazil, zavěsil si tě na rameno a dotáhnul k tágu, který ti sehnal Markýz. A páč jsi nevypadal úplně schopně, tak jsem mu holt zaplatil dopředu dvě kila, aby tě vůbec odvezl. Čili ano Kapisi, visíš mi dvě kila. Na Crweconu to smázneme. A teš se na video, budeš koukat... pamatuješ si "Karla"? A opovaž se v mé přitomnosti pít nealko pívo:).

to Dark Scavenger: a ty mi visíš páďo:)

to Woffce: já jsem pro, klidně do Liberce pojedu!
4 kapis: Nejenže budu zacházet do detailů, ale něco si i přimyslím. :) Poslezový MdS
Taxem zavolal Markýzovi, abych zjistil, co se vlastně dělo ke konci, bo nevím vůbec nic a ajajaj........už vím, proč mám otřískanou hlavu, lokty apod. Ten alkohol je ale svinstvo, takhle se zprasit....UFFF. Sorry a díky všem co byli tak hodní a chtěli se o mě postarat i když jsem se bránil a za naložení do taxíku. Doma si mě přítelkyně vyfotila jaxe škrábu do postele, nic hezkého. Čeká mě tak měsíční morální kocovina:/
DEmnoG: prý ti dlužím 2 kila
Slaine: Zkusím tam zajít, ale nevím kdy se tam dostanu.
BeeSee: Díky za Bubláka
Woffce: dík za Živel a cdčka
MdS: dík za odhalení temné roušky večera a doufám, že v reportu nebudeš zacházet do nejmenších podrobností;-)

příště s nealkoholickým pivem;-)
To mi připomíná: Markýz bude zítra k vidění ve "Víkendu" na Nově (21:00).
MdS: ty si s těmi rozhovory nedáš pokoj co? ČT, Nova....městská policie a co nás čeká příště? :-)
Slaine: vypadalo to, že si ten spacák chceš obléknout na cestu, ale jelikož neměl rukávy, tak ti to moc nešlo :-) Cestu tam teď bohužel nemám.
Woffce: pokud tě dcera zase obdaruje obdobně hodnotným comicsem, tak dej vědět - urgentně vložím :)
Teď jsem se vzbudil a postupně se mi všechno vybavuje. Myslím, že poměrně vydařená comicsová akce, až na ten závěr. Díky kapisovi jsem obohacen o rozhovor s městskou policií a jeho přítelkyní, která mi nevěřila, že se neudrží na nohou a poměrně agresivně se brání jakékoliv pomoci z naší strany. No příště nám už snad věřit bude. :) Poslezový MdS
Jo a: Nesahejte mi na Ostravar ! Přelil jsem jich do sebe 9 - a chci eště ! :---)
Uff, vskutku kalorický výlet... A já ještě výletním - za 3 hodiny mě čeká přesun z Prahy do Liberce. Díky všem za skvělej večír, speciální dík Darkovi - a jen doufám, že jsem AZTeckovi nevymluvil do hlavy moc velkou díru :---) (a dík za ten Čtyřlístek ;---)). S tím Reichenberg Slezem to ještě vymyslíme - netrvám na tom, pokud by se slézařům pod Ještěd nechtělo. Nahodil jsem to na půl v žertu...
azteck, kapis: Nebudete mit nahodou kolem Pecivalu ted nekdy cestu? Ze byste se optali neni-li tam ten obal :))
DEmnoG: Sem byl dost pruda ze? :) co si tak vybavuju tak jsem do tebe stridave valil jak te mam rad a jak me seres ze nechces dat panaka. Pardon :))
Uch, ještě vidím dvakrát, myslím, že mám zbytkáč tak 5,4. Někdo (předpokládám, že mediální hvězda KB;-)) volal z mého telefonu přítelkyni, má obrovskou radost, já mám taky radost. Díky všem co přijeli, bylo to super. Akorát ty následky.............
Tak, ja som vyrazil z Ostravy, perly Slezka, uz polnočným rychlikom do Žiliny, takže som ani nemohl využiť Kapisovu pohostinosť (popravde, ani neviem, či si to vôbec všimol :D). O piatej som tak už hajal pekne doma v postieľke.
Účasť bola hojná, 11 kusov + Sid, ako pokus o intelektuálneho zástupcu opačného pohlavia (Andre sa nepočíta). Pivá sa nosili po metroch, kuchyňa sa tiež vyžrala, a chvíľu sa hovorilo aj o tých.. o comicsoch. Podarená akcička, len ju budem musieť ešte chíľu dospávať.
Nabudúce u Wolffceho, ak sa nezabudlo, že prebral pomyselné putovné žezlo Slezu. Budem to mať trocha z ruky, ale snáď ako jediný zástupca slovenskej comicsovej obce sa mi zadarí doraziť. Aquapark si predsa nemôžem nechať ujsť :D
Mno... tak jsem prave dorazil z Ostravy... a jsem docela strizliv. Ale mam pocit, ze behem vecera to tak uplne neplatilo. Btw shanim obal od spacaku. Nevite proc jsem ho rozbalil v hospode? :-D Kazdopadne jako joo... myslim, ze docela vtipna akce :-D
Ano, stál mě 1800,- a bylo to tak tak. Jít to ještě o kilo nebo dvě nahoru, jel bych z Prahy s holou řití, protože bych tam musel nechat outfit jako zálohu :-)
Slaine: To já koupil Aargh čísla 1 až 6 od Darka všechny za 700kč dohromady :) - Na prvním Crweconu, těsně před tím, než začala tahle "aukro mánie"... Je to jak s akciema ;)
BlackJag ho tam koupil za 1.800Kč a pak mi u bazaru brečel, že už si nemůže koupit limitovanou edici Hunter/Killer. :) Jinak za pár hodin už to bude, za pár hoidn už se to rozjede a Ostrava zažije nájezd comicsových ultrazzz. Třikrát sláva výletu. Slezový MdS
DEmnoG: No jestli se vyšplhá jako před pár měsíci na 3500 (btw. gratuluju, benji), tak má Slaine za co kalit :-) Myslím, že na crweconu se dražila za víc než 1600... To šlo někam ke dvěma litrům, pokud mě má chabá paměť neklame.
Myslím, že krvinka to tež chce MOC;-)
to Woffce: tak se snaž:) Jsem zvědav, kam se cena vyšplhá. Na Crweconu tuším BlackJag za jedničku dal 1600Kč nebo tak něco.
DEmnoG: Bo já to CHCU ! :---)))
to Woffce: a Vovečka opět neodolala a už na Aukru přihazuje:).
to Slaine: výber vhodných kandidátů by měl byt založen na tom, kolikrát jsi se ským zlil:). A vidíš, to jsem se s tebou na tohle téma bavil, ale práve jsem ti říkal, že jsem měl před lety šanci koupit jedničku za 150Kč. Nu, kdybych tenkrát vědel:). Každopádně až na koncovku si to pamatuješ dobře.
no tak to jsem zvědavý, za kolik to prodáš. Já bdu asi jen pokukovat, zdá se, že někteří ho chcou fakt moc.
ad Aargh!: Vidite a koho bych pak mel vybrat z tech znamych? :) btw zrovna u tebe DEmnoGu jsem mel zafixovany, ze Aargh! 1 mas...? Od nejakyho znamyho, zes ho koupil hrozne vyhodne... tak to se mi asi popletlo :)
DEmnoG: pro všechny případy si s sebou beru PSPčko, takže pokud začně o "svých předcích" moc brzo, tak se budu koukat na Pinky and the Brain.....;-)