to Slaine: jasně, to je ono, Tembo:). A máš pravdu, tam jsme vlasně byli, když jsme hledali slušnou knajpu. Čili si to v pátek udělej jak jen budeš chtít, počítám, že bych mohl být na místě mohl být cca v 20:00. Volej:).
to Markyz: ty jsi žárlivější, než leckterá ženská... takhle mi kazit plány, že se nestydíš. BTW nezapomeň na těch pár sešítků, co u tebe mám.
to Andre: tak to vypadá, že ve vláčku se nepotkáme... nevadí, budeme se snažit být v Ostravě cca v 14:30, což by mohlo vyjít. A nenech se Markýzem otrávit, až ti bude vykecávat díru do hlavy:).
MdS: tak já přisednu v Olmiku 13:45, vystrčte hlavu z vlaku. ať vím, kde jste. Doufám, že už si tu trojku užijete už po cesě a nebudete mě tahat do svých hrátek;-)
Jinak vlakové trio andre-MdS-Woffce pod krycím názvem "Rychlé půllitry" vyjíždějí tuto sobotu z hlavního nádraží v Praze v 11:23SEČ vlakem IC Leoš Janáček a v Ostravě vystupují na hlavním nádraží ve 14:00. Lístky i místenky koupeny, kupé zarezervováno, kaviár a šampaňské nachlazeno. Třikrát hurá našemu výletu. Plantážnický MdS
4 Slaine: Dal bych přednost tý oslavě, na kterou tě pozvali, páč koukat na DEmnoGa, jak strká jazyk do pusy jinýmu klukovi, musí bejt fakt hnus. Nehledě na to, že když se připijou, tak tě budou chtít vzít do trojky a do Ostravy bys přijel na vozejčku. :) Demnogaznalý MdS
DEmnoG: :))) predpokladam, ze myslis Tembo? Mam takovej pocit, ze jsme se tam stavovali i behem naseho putovani, kdyz jsme shaneli zakladnu pro losovani :). Obavam se, ze se na sebe budem muset leda usmivat, jelikoz co si pamatuju, slyset tam neni ani hovno (prave kvuli rocku na plny koule) :). Co hur, usmivani te predpokladam po chvili prestane bavit a zacnes se venovat "svym vecem" :)). Mno ale muzem to zkusit. Vec se ma tak, ze sem byl na ten den zas pozvan na jednu oslavu, takze to musim nejak zkloubit. Tzn. bud bych se stavil nejdriv za vama a nasledne se presunul nebo naopak byl chvili na oslave a az by me to prestalo bavit, dorazil do Temba.
Takže Janáček (ale na Hukvaldy nepojedem;-)) Olomouc 13:44, takže tak bych měl naskočit. Je ale možné, že pojedu už dříve autem a tím pádem bych Vás počkal v OVě 14:37. Ještě to upřesním, ať moc nepanikaříte;-)
ostravaslez: tak jak na to koukam, tak se to uz pomalu dava dohromady. Fajn, takze kluci jedou Janackem a ja se v patek dohodnu se Slainem a mozna by se mohl ozvat nezbednik Dark Scavenger:).
to Slaine: a tentokrat to nebude Lekarna... objevil jsem super pajzl z jukeboxem za tou desnou duparnou Stadion (jak jsi tam byl za hocickama, nekdy pred vanoci, kousek od Lekarny, nevim, jak se to jmenuje oficialne). Je pod zemi a kdyz jsem tam lezl, tak jsem si rikal, ze to tam vypada jako ten bar v Sin City. Uvnitr rve naplny koule rock, bar je idealne uprostred a kolem jsou stolecky. Mooc se mi tam libilo:). Jen ta Nancy s lasem tam nejak chybi:).
to Markyz de Sade: comiscari jsou obecne divny, nehezky existence, tak se mi nediv:). Proto napriklad ja a Andre porad hulakame, ze zadny zkurveni comicsari nejsme:).
Staropramen: A co teprve plechovkovej...už nikdy více...Ale nedávno jsem objevil Náchodského Primátora a to je pivko...obzvláště jejich vícestupňové speciály......
2 BeeSee: ako vravia naši južní Slováci: To by nemdopadlo dobre! Asi to ponechám na náhodu a nejako sa pokúsim hlavne prežiť.
Btw, príchod do OVA cca 16:00 vlakom zo Žiliny. Mám hoďku na presun, tak mi to tam zatiaľ nevychlemtajte, aby som do seba nemusel ládovať čajíky a podobne.
Tož já vyrážím v 12:00 vlakem z Brna, příjezd do OVA cca 14:20, takže s BeeSeem počkáme a seskupíme předvoj - jestli teda bude BeeSee vnímat, prý vyráží už zítra :) - Beru si mapu Brna a Prahy, kdybych se náhodou na nádru ztratil...
Woffce: no dobře, tak jinak... ostravar patří pražským pivovarům, ti holanďanům, ti angličanům, ti japoncům a ti jihoafričanům... nebo tak nějak to je :D každopádně taky staropramen považuju za hnus, ale ostravar mi chutná... pravda to je zaujatý názor, páč jsem se v ostravě narodil a jsem jím odkojený, ale kdysi to byl kentus a dnes je to pivo! každopádně dokud neochutnáš, tak nesuď a pak můžou tvé chuťové buňky vyslovit svůj subjektivní názor :-) No, propagovat jen jednu značku, taky není podle mě košér, ale proti gustu... koneckonců jako "plzeňcentristu" bych tě mohl podezřívat, že ti chutná gambrinus a to zas já považuju za hodně velkou sračku :D ale dost, může to probrat u ostravaru :D
Mankin: můžeme si prohlídnout cokoliv, ale jak tě znám, tak ty budeš maximálně poznávat "ďury v chodníku cestou z knajpy" :-)) ale vlatně ty jako platič eurem - zahraniční turista můžeš navštívit kde co... http://www.roxanaclub.cz/
Nebojte, on Ostravar patří Staropramenu jen majetkově, pivo se vaří přímo tady, kolem pivovaru to vždy krásně voní;-) Kdysi to byl hrozný patok, ale v poslední době je to luxusní pivečko. Dáte jedno dvě, než si zvyknete a pak už nebudete chtít jinak;-)
Slaine: spíš "Bobík Pičo".....když už budem v tej Ostravě;-)
Tou informací, že Ostarvar patří PP jste mě nepotěšili, Staropramen je pro mě jedno z nejhorších piv ČR a hlavně bolehlav a prdosmrad. ..... Uvidíme, snad to aspoň vařej v jinym hrnci.
Neboj Luboš;-), ostravar je přímo božský nektar a jak ho do tebe budu lít po metrech tak budeš zpívat nebeské chorály;-)
Jo a tímto se dostávám k programu, který lze shrnout pár základními činnostmi, které tomu budou víceméně dávat rámec, jimiž jsou předčítání z bible, hra v domino a kolektivní kontemplativní rozjímání. Jestli chcete někdo nabídnout k prodeji jakýkoli komiks (třeba i tři postelové prostory či plnou garáž), tak to přineste, takový bazárek jako byl v Praze určitě nebude na škodu. A když se Vám s tím nebude chtít tahat domů, tak můžete tu tíhu břemene klidně nechat v OV:) Takže tak a před DEmnoGem moc nemluvte o komiksech, nemá to rád v hospodě;-)
I ty panečku, tak ten Sléz bude asi majzel. Ak sa mi podarí doraziť do Ostravy v zdraví, tak U peciválů počítam s kalbou ako sa na comicsákov patrí: čaj, kafe, ružová malinovka. No a aby som si pre istotu pozrel nejaký nočák/ranný vlak do Žiliny, bo jeden nikdy nevie.
BeeSee ešte sľúbil, že si pozrieme "ostravske ďury". Ehm, myslel tým prehliadku baní alebo miestne babenky?
Jsem rád, že na to moji spoluvýletníci (andre, Woffce) nahlížejí stejně a to, že v 11:23 výjezd z Prahy "Janáčkem" a po půlnoci nebo až prostě budeme mít dost, návrat do Prahy. Nocleh pouze v případě něčího bezvědomí. Je mi jasný, že DEmnoG pojede do Brna, páč je hvězdou místních gay klubů a nad námi ohrnuje nos. Jinak ten lístek i s místenkama na cestu koupíme v úterý nebo středu. Jak můžeš andre? Za Woffci to zatáhnu a pak mi to dá ve vlně a mléce. Cestovní MdS
andre: Pro 2:18 bych hlasoval (kdo ví, jestli Kapis nepotřebuje vymalovat kvartýr a nepojal JEHO pozvání jako NAŠI brigádu... :---)) - co ale podnikat do odjezdu ? Promenádu a kochání ?
Já jsem stále zastánce toho Janáčka, připadá mi tak akorát na vstávání a na před slezové kulturní kolečko po Ostravě. Doufám, že si pro nás pan průvodce připraví nějaké pěkné exkurzní kolečko s fakty, zajímavostmi a veselými historkami:) .......... Jinak jeden vlak jede už v 2:18! Tak se uvidí, ale Kapisovu noclehárnu stále nezavrhuji, neb budu mít již v pátek náročný večer, tak uvidim, jak natom budu.
to pražští výletníci: hlavně si vymyslete, kdy pojedete:). Ať Kapis může naskočit v Olomouci (kde třeba ten Janáček, kterýho jste nahodili staví). A ja uvažuji, že se Slainema a možna s Darkem a bůh ví s kým ješte se doplácáme do Oloumouce, abysme toho Janáčka stihli a do Ostravy přijeli hromadně. Čili potvďte Janáčka nebo nahodťe jinej vláček:).
to andre: to záleží... jestli bude v jedenáct dost energie na další kalení, tak se do Brna neprdelím. Ale jestli to bude vypadat tak, že kolem jedenácté, dvanácté se začnou lidi balit a odcházet domů, jako na Brno Slezu 01, tak to balím:). Takže nejsem časově do nečeho tlačen a zaleží na vašem rozpoložení. Jestli budou noční kaliči, tak do toho jdu a pojedu taky raním vláčkem, páč jakmile vytuhnu, tak se vzbudím tak za 8hodin a bude mi tak blbě, že budu mít problém někam cestovat. To raději cestu nazpátek absolvuji ještě na sračky:). Co se dívám, tak autobus jede v 0:15, vlaček v 4:31 a 5:45.
DEmmnoG: Jako já doufám, že se nejde v 11 spinkat!!! ......... jinak teda přemýšlím, že bych jel domu nějakym brzskym vlakem (4-6) a kapisův byt si prohlédl při jiné příležitosti.
Tak k hostům na přespání připisuju ještě Mankina, ale to už je full a bude se spát i na zemi - ke mně do postele nikoho nepustím, bo můj typ není nikdo;-) A kolem oběda už vás pánové budu muset lifrovat, můžeme to v neděli ukončit třeba obědem:-)
to Andre: jak rikam, jestli pujde "jen" o to, ze po hospe prespime u Kapise, rano se probudime a rovnou jedes nazpatek do Prahy a ja do Brna, tak to nema smysl:). Kdyz budeme kalit do ctyr do rana ve Stodolni, tak se neni o cem bavit:).
Pero se trhat nebude, co bych si potom na tom svete pocal? Vis jakej bych byl, kdybych nebyl porad "rozptylovanej"? A diky za nabidku, ale ani ty, hezoune, nejsi uplne muj typ:).
to Slaine & Kapis: ja premyslim nad tim, ze bych se jeste v sobotu v noci vratil do Brna. Jako nic mne do toho netlaci, tak zalezi na tom, jak rychle budu na hadry, ale rikam si, ze je preci jen lepsi se s takovou fyzickou a moralni kocovinou, jakou si jiste na Ostrava Slezu poridim, je lepsi se probudit vedle nekoho hezciho a pritulnejsiho, nez je treba Markyz:). A abych predesel domnenkam, tak tim nemam namysli Slaina:).
to Woffce: no vida, znis prijemne naladen, tak at ti to do konce mesice vydrzi:).
Kapis: Ja jsem se myslim nedomlouval... aale jestli se mnou pocitas, tak je to krasa! :) ten nocni prejezd Ostrava - Brno mi trochu delal starosti. Vzhledem k tomu, ze dost casto mivam problem zavcas vystoupit z nocniho rozjezdu jedouciho 15 min :)).
Woffce: No kdybysme po té jízlivosti už klouzali, tak budeš spát na chodbě v nejhorším;-)
Ostatní ultraz: Takže počítám na to spaní s: MdS, andre, DemnoG, Woffce, Slaine, jaxme se domlouvali, to je tak akurát na můj byt, musíte se zmrtvit v hospě, ať mi tam pak neděláte bordel a jen ulehnete jako miminka;-) a možná byste se mohli inspirovat vyzrálým stařešinou s bílým vlasem, který, v ježíškovských návalech zjevně loni nevybouřených, mi už intenzivně píše, co za dárek mi má dovézt;-):-)
Kapis, MdS, andre, DEmnoG, Slaine: No, moc se netěšte, pánové - čeká vás celodenní péče o nerudného jízlivce s nepředvídatelnými stařeckými rozmary a periodickými výpadky paměti typu "kde to, sakra, jsem". O pestré paletě dalších chorob, pojevujících se věčným skuhráním, ani nemluvě. Jo, a spíš než zbloudilá (Markýzi !) jsem Woffce bloudivá - můj nepracovitější smysl je tzv. "dezorientační". Přeju vám proto hodně sil a následně co nejrychlejší vytěsnění vzpomínek na "Otrava Sléz 01" (hele ho, jízlivce - já to říkal !) :---)
ad Woffce na sleezu... Vyborne, vypada to na elitni skupinku :)). Copak mistr Dark? Dostavi se tez? A Jokerka? A co takovy Klatic? :)) ... ten sem asi ale nechodi
DEmnoG: Tak dobry... Heled a jak to planujes s navratem? Zpatky valis zas do Brna nebo uz rovnou Pragl?
MdS: tak navrhni nějakej den, kdy bys mohl kolem těch 17:00! Do 18:30 se fakt nikde poflakovat nebudu. Kdyby bylo léto, tak bych alespoň mohl koukat na spoře oděná děvčata, ale koukat na péřovky mě fakt nebaví.