Slevy, výprodeje, bazary

Ad předprodeje & booktook (respektive obecně celá Euromedia Group a.s.) - není to tak dávno, co jsem tady popisoval svou vlastní zkušenost:
- byl to také MDEK (metabaron 2) a taky titul v pevné
- bylo to v předprodeji a také za nízkou cenu, plus jsem měl ještě slevu s kódem

po třech dnech, kdy mi to mělo dojít, mi přišel tenhle mail:
"Dobrý den, děkujeme ještě jednou za objednávku. U titulu Metabaron 2 nám dodavatel zrušil naskladnění a nepodařilo se nám pro Vás titul zajistit, moc mě to mrzí, titul jsme nuceni stornovat..." - toliko k obchodním politikám velkých knihkupců v ČR. Prý u nás existuje něco jako ČOI, ale já už v pohádkové bytosti dávno nevěřím... :)

Všem držím palce, aby nedopadli jako já :)
Asi něco bude , já nikam nespěchám, jen ta narozeninová mi přijde nejlepší, naházím to do dvou balíků ( co už vyšlo a předprodej) a nemusím dělat deset objednávek po
tisícikoruně
faster86, yogi: hele a nevyplatí se teď počkat 14 dnů? Mi neříkejte, že kosmas/booktook/KK nebudou mít nějaký plošný black friday slevy?
faster86 : 20% , je to vlastně jako ta stovka , jen to můžeš naházet do jednoho balíku a nemusíš vymýšlet balíčky po litru. A dá se ten kod použít i víckrát, ne jen jednorázově , alespoň tak to zatím vždy bylo.
yogi: co mají za narozeninovou slevu u KK? kolik to býva? klasická stovka pri nakupu nad 1000?
Aldebaran mám v broži tak jsem vzal brož i teď..a taky aby neměli případně takovou škodu..
i za mne diky! jinak jsem koukal ze u nekterych titulu praktikuji tusim jako megaknihy lepsi cenu pres proklik z heureky...
taky jsem objednal vázanou, díky za info!
No tak hlavně tam mají brožovanou za 323,- a vázanou za 330,- ))))
neco mi rika, ze to za chvili zjistime :)
Taky jsem si jeden kousek objednal :)
Já jsem to objednal a hned zaplatil.
JIK: očividně chyba, protože tam mají cenu 349 místo 799. Neví někdo, co dělají, když pak dojde na lámání chleba? Stornují to nebo taky objednávám? :)
Nezbi: Dík za upozornění, prohnal jsem Betelgeuse Heurekou a našlo mi to v předobjednávce komiks v broži za 323,- na Dobré knihy.. takže taky pod 6 kil.
Mě by stačila ta narozeninová slena na KK, tak až bude mít někdo narozeniny neupejpejte se to sem hodit , až si sami nakoupíte třeba.
Bůh ví jestli to všechno nenatáhnou o 20% před tou slevou :D... já dnes na booktooku předobjednal BETELGEUSE a Brodeckova zpráva - obojí pod 6 kil...už to je fajn :)
hele kdo tu tahá za nitky obchodů? potřebuju slevu 20% na kosmas a na booktook :D stačí na víkend
booktook - Sleva 15 % na knihy
Radši knihu! Užijte si KNIHOFEST na Booktooku, během jehož trvání u nás platí sleva 15 % na knihy.
Řádně s námi oslavte říjnový knižní svátek! Po zadání kódu BTKNI15 získáte slevu na všechny knihy označené štítkem "-15 % s kódem BTKNI15". Stačí kód uplatnit v prvním kroku košíku a všechny knihy se vám okamžitě zlevní. Neváhejte, slavíme pouze do neděle 22. října 2023!
U Dobrovského je opět výprodej, využiju ho a dokoupím nové horory. Z novinek můžu horors fandům doporučit novinku Širá, masožravá obloha a další nestvůrné geografie od Johna Langana, skvělá antologie, zčásti i díky překladu Petra Kotrleho. Akce končí 29. října.
https://www.knihydobrovsky.cz/svetovy-horor-2492

https://imgbox.com/wqdM6z5n
faster86: Ano, sleva fungovala i na bazar, ale ta akce už skončila.
SLEEPLESS a funguji ty kosmas slevy i na bazarove veci nebo ani ne?
Krásný dobrý večer z Kosmasu,
pro nespavce, kteří tráví večery u počítače či na mobilu, máme další zpestření dnešního večera: VEČERNÍ ŠANCE PRO SOVY. Až do dnešní půlnoci můžete v našem e-hopu se nakupovat SE SLEVOU 20 % NA VŠE. V košíku vložte kód AKCESOVY do pole "Vložit slevový nebo dárkový kupón" a sleva se vám odečte. Vztahuje se na knihy, e-knihy, audioknihy, hudbu nebo třeba společenské hry. Jedinou výjimkou jsou dárkové poukazy.
Do konce října nabízí Meander slevu ve výši 40 % na vybrané tituly
Epocha - AKCE NA MEZINÁRODNÍ DEN KOMIKSŮ, PLATÍ DO NEDĚLE 1. ŘÍJNA , NA VYBRANÉ KOMIKSOVÉ KOUSKY SLEVA AŽ 50%
Luxor
SLEVOVÝ KÓD: LU100XR na 100 Kč při nákupu za 500 Kč
SLEVOVÝ KÓD: LU200XR na 200 Kč při nákupu za 1000 Kč
Slevové kódy platí jen do soboty 30. 9. 2023 do půlnoci.
Booktook - Sleva 15 % na knihy
Po celý svatováclavský víkend platí na Booktooku sleva 15 % na knihy. Po zadání kódu SVVACLAV získáte slevu na všechny knihy označené štítkem "-15 % s kódem SVVACLAV". Stačí kód uplatnit v prvním kroku košíku a všechny knihy se vám okamžitě zlevní. Neváhejte, svatováclavské koruny můžete ušetřit pouze do neděle 1. října 2023!
10% SLEVA na www.knizniklub.cz a DOPRAVA ZDARMA na vydejni mista Zasilkovny!
Zadejte kod: PODZIMSKK
Plati do nedele 1. 10. pri nakupu nad 299 Kc.
knihyDobrovsky.cz

Je-li vaše objednávka vyšší než:
500 Kč zadejte kód –⁠ AFKDBOBRIK –⁠ a získejte slevu 100 Kč
2000 Kč zadejte kód –⁠ AFKDBOBROMIL –⁠ a získejte slevu 500 Kč

Akce platí pouze na našem e-shopu do 27. září 2023. Nevztahuje se na čtečky e-knih, konzole, příslušenství a hry pro konzole, dárkové poukazy a výhodné balíčky..
Gmork: Jsem rád, že se ti 'můj' výtisk líbí :D Jo, pořídil na Luxoru, akorát to má dojít spolu s Gaimanem, ve kterém ale Argo v celém nákladu objevilo 'technologickou chybu' a vrací to. Doufám, že to nebude mít nějaké vlepené fialové stránky :D
Bonpar: Tak "tvoje" Španělská epopej už je doma. Doufám, že sis to pořídil jinde, knížka už při zběžném prolistování vypadá zajímavě.:)

https://imgbox.com/bSe3Nb6r
sleepless : použil som ďakujem
Gmork: V pořádku, přiznání je polehčující okolnost :D
Bonpar: To jsem byl asi já, promiň. Koukal jsem, že je tam skladem jen jeden kus.:)
S313: Při typickém českém hledání nějaké hnidy na zajímavé nabídce jsi neuspěl, těch 20 Kč samozřejmě platí i pro výdejní místa Zásilkovny, Balíkovny a PPL.. Tak nebuď hnidopich, objednej po započtení té slevy nad 899 Kč a máš dopravu zdarma úplně :-)
Než jsem odeslal objednávku, tak jste mi někdo z vás, syčáků, vykoupil Španělskou epopej a zmizela mi z košíku :D Mimochodem na předobjednávku Hitlera platí ten kód taky.
Každopádně Luxor má teď -20% s kódem VIK20, který jde, na rozdíl od Booktooku, uplatnit i na Iluminace a Čítanku Neila Gaimana (a tu epopej mají taky ještě na skladě :)
sleepless: až na to, že ty výdejní místa jsou 4 po celý republice a ani jedno v Praze nebo Brně...
booktook - SLEVOVÉ DNY: SLEVA 20 % na knihy

Nákupní horečka vrcholí – jsou tu slevové dny a s nimi 20% sleva na knihy! Stačí zadat slevový kód DNY20 v košíku a okamžitě na všechny knihy obdržíte slevu 20 % z našich už tak extra nízkých cen. Platí jen do neděle, tak se pusťte do výběru, skvělých novinek se teď urodilo víc než dost!

A když už jsme u té dvacítky, doprava na výdejní místo je u nás za pouhých 20 Kč. A to už stojí za povšimnutí!
Darth: Chce to využít, dokud je to v té slevě. Příští měsíc už to bude dražší.
Gmork: dal ses na Vybicon co? Ja si pockam na Rahana 3 a 4 a objednam to naraz, preci jen to postovne....
Tak prodej novinek u pana Vybírala zahájen.

https://www.verneovky.cz/
Akce do 31. 8. 2023 na www.knizniklub.cz + při telefonických objednávkách (na vše) nebo v knihkupectvích LUXOR (na tituly nakladatelství Euromedia)
Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu 100 Kč - kód 100SLP23L
Při nákupu nad 1499 Kč získáte slevu 300 Kč - kód 300SLP23L
Dobrovsky na eshopu sleva 200 pri nakupu nad litr do nedele (vcetne)

kod: AFKDDVOUSTO
kód funguje i na nosiče, objednal jsem si Smrtelné zlo: Probuzení a Annabelle na Blu-ray a strhlo se to, u komiksů jsem to využil na nové Mýty. Díky.
Knižní klub - sleva 20% - kod NAR856UZT.Platí dnes. Dle mého pozorování, při stejné slevě která teď byla na Booktooku zde vyjdou komiksy levněji, u beletrie je to většinou naopak.
BLESKOVÁ SLEVA 20 % na nákup knížek na Booktooku - platnost slevového kódu 20NAKNIHY platí pouze do pondělí 14. 8. 2023