Slevy, výprodeje, bazary

kód funguje i na nosiče, objednal jsem si Smrtelné zlo: Probuzení a Annabelle na Blu-ray a strhlo se to, u komiksů jsem to využil na nové Mýty. Díky.
Knižní klub - sleva 20% - kod NAR856UZT.Platí dnes. Dle mého pozorování, při stejné slevě která teď byla na Booktooku zde vyjdou komiksy levněji, u beletrie je to většinou naopak.
BLESKOVÁ SLEVA 20 % na nákup knížek na Booktooku - platnost slevového kódu 20NAKNIHY platí pouze do pondělí 14. 8. 2023
www.dobre-knihy.cz s kódem HAPPY mají 20% slevu do 11.8.
Black Friday u Dobrovského a slev. kód u knižního klubu jsem využil, na podzim bude co číst.:)
https://imgbox.com/uEyYj2ZO
https://imgbox.com/H7XxTCKg
KK slevove kody:

- Sleva 100 Kc pri nakupu nad 499 Kc (100SLP23L)
- Sleva 300 Kc pri nakupu nad 1.499 Kc (300SLP23L).

Plati do 31.8. v knihkupectvich LUXOR na knihy KK; na www.knizniklub.cz na vse.
Dnes končí Black Friday u Dobrovského + ještě jedna slevička - kód: POSLEDNISANCE50 a nákup za 500 Kč a více vám zlevníme o 50 Kč.

https://www.knihydobrovsky.cz/svetovy-horor-2492
Wasseg10: Díky! Shazam jsem nestihl, než jsem doklikal košík, tak už to bylo zase pryč. Ale koupil jsem Střet králů za 49, Mlžný ostrov za 19, Krysí královny za 29, Belzebubové za 39 :)
A to dokonce i č.6 s legendárním detektivem Kučerou od Dana Černého. Povinnost pro každého!!!
Darker: píší to přímo na svém webu - "jen do neděle". Ale často prodlužují do pondělí. Ne ale vždy.
Lenny: A do kdy platí nevíš?
BookTook - sleva 20 % s kódem 20DOLU
10% SLEVA z KK ceny na www.knizniklub.cz! Akce plati NA VSE do 25. 7. V kosiku zadejte kod: USETRIM. Navic DOPRAVA ZDARMA na vydejni misto Zasilkovny.
Sleepless:
Díky , využil sem a zítra už vyzvedávám.
Čumím že s tím knižní klub neměl problém, ušetřilo mi to 4 kila
Ad narozerniny v KK mě vloni napsali - Dobrý den, pane,včera jsme spolu hovořili ohledně narozeninového kuponu.Bylo mi potvrzeno, že tento kupon se dá využít pouze jednorázově.

No dalo se to využít víckrát, jak jsem pak zjistil.
Klamorrr: sympatická aktivita - až teď vidím ten deadline pro přihlášení na 12.8. Jaká je vlastně kapacita a bude někde před akcí třeba přehled, co bude k mání? :)
Sleepless: takže vše nej :) (podle mě tam dali zřejmě jen časový limit bez jiného omezení - teď jsem to otestoval a prošlo to)
Přeji vše nejlepší k narozeninám!!! XD
Já jsem to tam cvičně vložil a taky mi tam ta sleva naskočila, tak se obávám , že to možná může použít kdokoliv a i víckrát. Neobjednal jsem.
sleepless: Díky, zkusil jsem to, tak uvidíme, jestli objednávku zruší, anebo ne.
Mám tu narozeninovou slevu 20% od https://www.knizniklub.cz/, kterou nakonec nevyužiji, platí bohužel pouze do zítřka.
kód: NAR778TFR
Tak snad to nemají vyloženě navázáno na můj profil a půjde případně čerpat ze strany někoho jiného. Pokud někdo využije, napište to sem prosím, ať to pak nezkouší zbytečně někdo další.
To je bezva aktivita, dam to do Kalendare, tak pripadne nahlas, kdyby de zmenila lokavlce nebo termin. Dik.
Ahoj všem!
2.9.2023 bude v Praze 1. Komiksová Tržnice, takže jestli máš nějaký komiksy, mangy nebo sběratelský předměty, které bys chtěl prodat, tak stačí vyplnit tento rezervační formulář.
MÍSTA JSOU OMEZENÁ, tak neváhej!
https://www.survio.com/survey/d/L2E8N4O9X9E5F9H9L
KnihyDobrovsky.cz
Je-li vaše objednávka vyšší než:
500 Kč zadejte kód –⁠ AFKDDROBEK –⁠ a získejte slevu 50 Kč
800 Kč zadejte kód –⁠ AFKDPRUMER –⁠ a získejte slevu 100 Kč
1300 Kč zadejte kód –⁠ AFKDMACEK –⁠ a získejte slevu 250 Kč
2000 Kč zadejte kód –⁠ AFKDMEGOS –⁠ a získejte slevu 500 Kč

Akce platí od pondělí 3. července do čtvrtka 6. července 2023, a to pouze na našem e-shopu. Neplatí na dárkové poukazy, zvýhodněné balíčky knih a nákup čteček elektronických knih.
Booktook má slevu 15 % s kodem VYSVEDCENI15 až do neděle 2. července. A mají i dopravu za 20 Kč., ale u komiksů se člověk stejně hned dostane přes litr a to je doprava zdarma.
ted jsem si vsiml ze v kosmas maji nejake slevy pro deti k vysvedceni do 30. cervna
z komiksu tam taky nejake jsou
Tak to já se musím DK zastat, protože označení "šmejdi" mi přijde dosti silné. Nakupuju u nich posledních cca 15 let a je to můj nejoblíbenější knižní e-shop. Udělal jsem tam okolo stovky objednávek a ani jednou jsem se nesetkal s něčím, co popisují kolegové níže. Pokud nastal problém, vše bylo řešeno obratem. Na e-mail mi chodí odpovědi do několika hodin, na telefon se dovolám na první šup. Vstřícně mi obratem doplňují nebo ubírají tituly v již odeslané objednávce a protože je možnost předobjednávky, tak si do jejího dokončení občas 3x 4x vymýšlím a upravuju. Poškozenou knihu jsem nedostal nikdy, aspoň si to nevybavuju a pokud jde o tiskovou chybu, tak titul obratem vymění nebo pošlou peníze zpět. Asi mě tam mají rádi, jinak si ten diametrální přístup nedokážu vysvětlit. ;)

Naopak, problémy které vyjmenovali kolegové mívám u Booktooku. Na e-mail s prosbou o zrušení objednávky odpověď až za měsíc, což je minimálně 14 dnů poté, co mi objednávku stejně zaslali. Telefon nikdo nebere. O tom "super" balení, kdy jsou knihy omotané jen potravinářskou fólii a v krabici při převozu lítají jak míčky v osudí raději pomlčet. Občas tam něco, co jinde nejde sehnat koupím, ale raději se jim vyhýbám. No, ale nálepkovat je "šmejdi" určitě nebudu, tuhle definici chápu trošku jinak... Ale jak jsem psal, co člověk to asi jiná zkušenost. Čert ví, proč to tak je. :D
Darker , S31317: diky za zkusenosti
Darker: Podobná zkušenost, s jejich (už bývalým) sesterským obchodem pipkin.cz, ale to je jedno, stejný majitel. Knihy přišly bouchnuté, reklamace peklo. E-mail s reklamací, dva týdny nikdo nereagoval, telefon hluchý, nikdo nebral. Osobně na prodejně mi řekli, že se to muselo stát při přepravě a že neví, jestli jim to dopravce uzná. Na dotaz, proč neodpovídají na e-maily a nezvedají telefony, prý že není možný aby neodpověděli na e-mail a telefon, že jsem asi volal, když měli jiný telefonát (volal jsem v průběhu 3 dnů každou hodinu).

Další dva týdny hlucho, poslední den reklamační lhůty e-mail, že reklamaci neuznávají, že to neuznávají ani oni ani přepravce. Bylo to ještě handrkování, ale peníze jsem z nich dostal. Každopádně nikdy více tenhle obchod.
Dobrovský:
Objednávka nad 2000 Kč sleva 500 Kč po zadání kódu AFKDBOBROMIL.
Objednávka nad 500 Kč sleva 100 Kč po zadání kódu AFKDBOBRIK.
Platí do 18. června. Nezkoušel jsem.
Knižní Klub, doprava zdarma na Zásilkovnu při nákupu nad 399,-
KÓD: LETOSKK
Platí do úterý 20.6.
Sleva 20% na booktook.cz na všechny knihy do pondělí 19.června - slevový kód TED20.
Navíc doprava zdarma na doručení do výdejen Zásilkovny, Balíkovny a PPL od hodnoty košíku nad 399 Kč - tato akce končí dnes (pátek 16.6.).
Dobré knihy už nikdy. Vše skladem, jasně, po objednání mi napsali, že část objednávky není a poslali zbytek s tím, že mi vrací přeplatek a pokud bud chtít změnu, tak se mám ozvat. Telefon na ně, je automat, který po požadavku, že chcete na operátora, tak nahlásí, že operátoři jsou obsazení a položí vám to. Na email žádná reakce, jen automatická zpráva, že se ozvou. Mezitím nekompletní balík je na cestě, což znamená poštovné rozdělené na menší počet položek. A to jejich hýbání s cenami je jen perla. Jako rád ušetřím, ale šmejdy podporovat nebudu.
perak: ale dokud tu nebude nejaka sleva na booktook nebo knizni klub, tak i s toutou pseudo slevou ty knihy vychazeji levneji nez beznev eshopech, proto jsem to sem dal. Metabaron 2 za peknych 593
No na rozdíl třeba od booktook.cz, kde akce 20 % také občas bývá, tak Dobre-knihy.cz před touto akcí sníží dosud uplatňované slevy a po akci opět slevy navýší, takže těch jejich 20 % není ze skutečně jimi uplatňovaných cen. Sice i tak jsou to pěkné slevy, ale není to úplně OK.
Dobre-knihy.cz
20% sleva na váš nákup! Pro uplatnění slevy zadejte v košíku kód: MINUS20. Sleva platí do pátku 16. června 2023.
Slevový kód nelze kombinovat s jiným kódem a neplatí na učebnice, jazyky, limitované sběratelské komiksy a dárkové poukazy.
KOSMAS
Nakupte na e-shopu alespoň za 800 Kč a více a získejte od nás dárek 100 Kč.
V košíku v prvním kroku objednávky jednoduše vložte kód 100DAREK do pole "Vložit slevový nebo dárkový kupón".
Kupón můžete využít na veškerý sortiment e-shopu - tedy na knihy, e-knihy, audioknihy, hudbu nebo třeba společenské hry.
plati do 12. června 2023.
https://www.kosmas.cz/info/darek-100-k-nakupu-2023
sleepless: ten kód jsem jen přelétl očima a automaticky přečetl dementi.. takový punkový.
Menader slaví Den dětí se slevou 30 % na vše! Použijte slevový kód: DENDETI. Akce platí 1.–4. 6.
V Krakatitu mají výraznou slevu na vybrané díly NHM a KVSM: https://www.krakatit.cz/sleva-mesice/
Comics Centrum
sleva 50% na většinu zboží
(27. 5. – 28. 5. 2023 včetně)
jeste takovy maly bezvyznamny detail k te sleve u dobrovskeho
slevovy kod je
AFKDDVACOS
Knihy Dobrovsky
sleva 20% na nakup nad 500Kč
od pa 26. do ne 28. května 2023
Sleva se vztahuje i na zlevněné zboží!
Sleva platí na e-shopu