Tak co si budem - nezajímá. Naprosto okrajová záležitost. Až to bude uvádět Leoš Mareš a mezi kategoriemi bude zpívat Mirai, tak se na to bude dívat o trochu víc lidí.
To letošní předávání Muriel bylo fajn. Prostor příjemně komorní, Tomáš Chlud nenuceně vtipný, žádné trapné odbočky jako u jiných předávání (hudební vstup atd). Ještě by bylo fajn, aby to ČT rovnou živě vysílala, když už to natáčí (běželo to živě jen na webu).
Ja se na to dival a bylo to takove tezce amaterskeccele to predavabi na to ze to byl snas 16ty rocnik, moderator taky body k dobru nepridal... Uznavam, ze minimalne Prasina si nominace zaslouzila, ale jednim dechen zase musim dodat, ze to neni cena ktera by pro me jako pro zakaznika mela jakykoliv vyznam.
Co vím, tak jsou oslovováni, aby nějaké své komiksy přihlásili. Jak to probíhá v reálu, to už netuším. Bylo by ale podle mě zajímavé vidět, z jakého seznamu jsou vybrány nominace.
e) Komiksy mohou přihlašovat fyzické i právnické osoby, a to písemně na k tomu určeném formuláři. Porota má právo zařadit do soutěže i nepřihlášené dílo po uzávěrce, pokud toto splňuje podmínky uvedené v bodě d).
f) Oficiální trofejí spojenou se všemi kategoriemi je soška Muriel.
Chvilku jsem na to včera díval. Nechápu, proč si předem nemohli vyzkoušet mikrofon pro oceněné. Skoro je nebylo slyšet.
Je možné někde najít seznam všech knih, které byly do soutěže přihlášeny?
Není to úplně con, ale v Brně bude tento víkend v sobotu poslední komentovaná prohlídka výstavy Český komiks a jeho svět, a v neděli poslední den výstavy. :)
Když myslíte teda... Brykule jako myslíte teda? Tak, jestli jako myslíte, že v zájmu celku snad. Tak já bych řekl teda, kdyby to radši rekl někdo jinej.
Brykule, hm... Hele, ať hodí kamenem ten, kdo nikdy v životě žádný brykule nepáchal (a já mám velký pochopení pro lidský slabosti a vášně - to asi přichází nějak s věkem).
Ovšem Jednou jsem vyrazila do Prahy na výstavu jedovatých motýlů... - to má úplně enormní příběhový potenciál. V hlavně se mi rozjely hned 3 různý linky, z kterých by byly zcela jistě epesní comicsové věci.
:D škoda, že tu není ten příspěvěk fastera, co byl přesunut....
fimi - nevymlouvej se pořád na váhu :P
deefha - můžeš se vyjádřit k jiným (bez jejich souhlasu) :D
jsi odvážná žena, zdá se.... nemyslím si, že by zde byl někdo ochotný ze veřejně "zesměšnit".... je to krajně nevhodné :)
nebo zde nikdo nepije, nebo nepije tak moc, jsme distinguovaná společnost, nebo většina z nás (já určitě ne)...ale možná budu (ne)mile překvapen, když někdo něco zmíní a bude to extrém či bizár, tichá voda břehy mele :P
No já si tu teď trochu připadám jak s kůží na trhu :D ale souhlasím, že bychom to měli přesunout do pindárny. Ale další opileckou historku už vyměním jedině za nějakou od vás
Jedna z oblíbených opileckých historek mezi mými přáteli je ta, kde jsem odnesla kouli z bowlingovýho baru a to jsme ten večer ani nehráli. Ráno jsem se s ní probudila v posteli.
Taky jsem jednou vyrazila do Prahy na výstavu jedovatých motýlů. Než jsem jela domu, chtěla jsem jít jen na jedno a probudila jsem se ráno na jižáku na studentský koleji. A tak no :D
Ale s tím pitím je to u mě takový nevyzpytatelný. Nepiju skoro vůbec. Pak se zmrskám jednou za půl roku a dělám brykule a druhej den je mi tak špatně, že zas půl roku nepiju :D
No ráda. Účet už tady mám sice dlouho, ale fórum jsem začala aktivně sledovat asi před týdnem. Dřív jsem byla jen taková soukromnice uzavřená se svojí sbírkou :D teď už jsem komunikaci otevřená.
V Praze budu a teoreticky bych mohl stihnout neděli. Ale nejsem si jist, zda mne ta neděle vůbec láká, takže spíš jen v případě, že by se pak šlo někam na pivo (byť počítám, že slavnostní afterparty bude v sobotu).
soulbringer: ja to nijak nemonitoruju, ale jen v CR me napada Crwecon, Frame, Koma. Rozlisovat con/fest od veletrhu zvladne kazdy, paradoxne jak ma neco brand comicon, tak je jasny, ze to bude absolutni mrdka, kde bude v prime timu prezentace Skodovky, ale Lloyda daj v case, kdy uz uklizecky koukaj vyznamne na hodinky.