Slevy, výprodeje, bazary

Jj, taky mi to dela neco ve stylu "zpracovavam a knizni klub mi casto vyskakuje jakozko chyva 404
Mimochodem, co se to stalo s Booktookem? Často se ty stránky prostě zaseknou na jedoucím tuk-tuku. A to třeba i když rozkliknu nějakou objednávku, abych se podíval na detaily. Dělá vám to taky? Jinak škoda, že na Inkognito neplatí ten kód.
V Knižním klubu to takhle dělají, tedy kompletují tu objednávku až když vyjde poslední kniha z předprodeje, což může trvat dost dlouho, různé přesuny data vydání jsou docela časté, takže pak se často stane že některé z knih, co byly v době objednání na skladě, jsou už pryč.
Mně se zase něco podobného stalo dnes v Knižním Klubu, pokud se nemýlím, tak je to taky Euromedia jako booktook. Měl jsem objednanou limitku Válka světů/Stroj času, měsíc se čeká na dodání a pak najednou nebude dodán a ruší objednávku, respektive odebírají titul z objednávky, když jsem objednával 2 komiksy. To mi připomíná, že jdu zrušit celou objednávku.
Mně nedávno překvapili jinak. Udělal jsem objednávku na dobírku několika knížek, vše se tvářilo normálně. Napsali mi, že dvě knihy nejsou, rozprodané a nedají už se sehnat ani do dodavatele. Napsal jsem jim ok, ty dvě knihy jsem teď tedy objednal jinde, pošlete to bez nich. A tak učinili. A za měsíc mi poslali i ty dvě...
Ad booktook - dnes taková hezká příhoda:
- 13.2. jsem objednával nějaký knižky i komiksy. Nicméně byl tam i nějaký předprodej, takže to asi nikdo dlouho neřešil, že jo. Chápu.
- po dvanacti dnech se ovšem kdosi probudil a suše mě informovali o následujím:

kontaktuji vás s informacemi o tomto titulu ve Vaší objednávce. Je nám velmi líto, že se nepodařilo vyřídit Vaši objednávku v požadovaném termínu. Bohužel, Titul nemáme skladem a nebude dostupný ani u dodavatele. Položku jsme nuceni bohužel zrušit z důvodu: Rozebráno. Finanční prostředky Vám budeme vracet zpět na Váš bankovní účet, z něhož byla platba přijata. Vrácení provedeme v co nejkratším termínu.

český eshopy opět mega profi a samozřejmě proklientský :)
Ale slevy se nevztahují na předprodej...chtěl jsem tam hodit Ságu 10 a Incognito a je to bez slevy.
Booktook: Dobře pak vychází cena u Ruddyho od Čecha -50%
Oblíbená (extra) sleva 20 % na booktook.cz do 25. 2.

Kód: BTKNIHY20
Dobrovský má taky slevy, jenom na e-shopu a do pondělí.
500 Kč zadejte kód –⁠ DROBECEK –⁠ a získejte slevu 50 Kč
800 Kč zadejte kód –⁠ PRUMERNAK –⁠ a získejte slevu 100 Kč
1300 Kč zadejte kód –⁠ MACEK –⁠ a získejte slevu 250 Kč
2000 Kč zadejte kód –⁠ MEGOS –⁠ a získejte slevu 500 Kč
Už by to na knižním klubu zase chtělo ty akce 200 sleva při objednávce nad litr :)
sleepless: Díky, šiklo se to, objednal jsem si toho Wellse - Válka světů/Stroj času.:)
Knižní klub do neděle 19. února doprava přes Zásilkovnu zdarma pro objednávky nad 499 Kč s kódem KKVIKEND.
GRADA ma slevu 25% na vse do patku
Apokryf.cz sleva 30% na vše. I nějaké (dětské) komiksy se tam najdou.
Valentýn na Booktooku: -14% pro všechny a na vše do soboty 11. 2. pokud zadáte v košíku slevový kód VALENTYN14.
Presouvam vas ke Gmorkovi, tam si posilejte fotky ceho chcete, tady pripomenu pravidlo, ktery jste nikdo necet zjevne: "Zkuste to držet na čiste informační rovině, ať se tu návštěvnící nemusí probírat tunama balastu a hledat mezi tim ty slevy."
baatcha a Darth Raelchi: Bezvadný, moc děkuji za skvělé tipy!
Yaromil: Byl to boj a možná ještě bude. Zatím však vítězím (aspoň v comicsu) a vidím to tak, že asi nic nebude. Ovšem takový Hokusai v XXL za pouhých 75 éček...
Norri: Výběry podle jednotlivých autorů? Mazec!
Yaromil: Koukám, že na webu Dark Horse to mají i v paperbacku i v pevné vazbě. Když si tam dáš vyhledávat "ec comics", vyběhnou ti i ty jejich sci-fi a krimi série.
baatcha: Balada, mockrát děkuji! Rád omrknu.
Yaromil: S dovolením odpovím za DR, rozhodně původní The Tales From the Crypt, které čas od času vycházejí souborně, třeba tady.
EC měli tři hlavní hororové série, Tales from the Crypt, The Vault of Horror a The Haunt of Fear, a od každého z nich vyšly pár let zpátky sborníky. Tales from the Crypt ale byly nejlepší, ty další dvě série byly zaměřené buď víc na puberťáky nebo na sci-fi. Případně zkus sborníky jejich sérií Weird Science a Weird Fantasy, ty byly zaměřené na sci-fi a luxusně kreslené (třebas Al Williamsonem).
Krom toho vydání u Dark Horse vyšly souborně v 90. letech.
Norri: Nerad bych narušoval domácí pohodu,... ale jo JDI DO TOHO za chvilkové narušení rodinné symbiózy to určitě stojí :-). Darth Raelchi má pravdu, tohle chce mít člověk prostě v knihovně. A pokud by manželka něco namítala, tak sis klidně mohl vybrat z jejich nabídky něco ostřejšího :-).

Darth Raelchi: No já se bez mučení přiznám, že jsem si History of EC Comics pořizoval hlavně kvůli tomu retro feelu, náherným obálkám, abych se prostě pokochal, ale klidně bych si od nich nějaké komiksy rád přečetl. Jsou nějaké (dostupné) knihy, které by si doporučil na začátek?

Soulbringer: No ještě den dva zpět měli k dispozici i "obyčejnou" edici (video), nyní tam vidím jen The Fantastic Worlds of Frank Frazetta v limitované edici 1000ks za €500. Nejsem si úplně vědom, čím jsem si to zasloužil, ale tu standardní edici mi nadělil Ježíšek a je to opravdu nádherná kniha. Monografii FF předcházelo vydání Masterpieces of Fantasy Art (video), která je naopak průřezem fantasy umělců a jejich děl z předchozího století :-).

robur31: Zcela tomu rozumím, ale je to jak se vším pěkný,... člověk nemá nikdy dost :-).
Darth: OK, ženě řeknu, že za to můžeš ty a Yaromil :-D BTW, nedávno jsem koupil Spawn Of Mars & Other Stories od Wallyho Wooda.
Já neměl hlavně vidět Frazettu!
Taschen dělá moc hezké knihy, hodně mne lákají, ale raději se na ně jen koukám. Kdybych koupil jednu, budu muset vzít další - a kam je dát. Jinak sleva je dobrá, stačí porovnat:
https://www.taschen.com/en/books/comics/01148/walt-disney-s-mickey-mouse-the-ultimate-history/
https://www.luxor.cz/v/1851711/walt-disneys-mickey-mouse-the-ultimate-history
Norri: No já právě u této knihy neodolal a doufal jsme, že bude ve slevě :-). I když myslím, že před půl rokem (tyhle akce mají každý půl rok) už jí měli o něco levněji. Tyhle jejich XXL edice jsou ale doslova obří a za tu cenu jsou vlastně ještě levné :-). Řemeslně jsou to parádně zpracované knihy, jak kvalita tisku, papír, tak celková knihařina...
Já hodně uvažuju nad The History of EC Comics. Zatím odolávám. Počkám do neděle a jestli ji ještě budou mít... Tak nevím kam ji dám. :-D
TASCHEN má do neděle 5.2. jejich zimní výprodej. Třeba někoho něco zaujme v jejich Comics edici: https://www.taschen.com/en/books/comics/ (do neděle se můžou ještě nějaké knihy ve slevě objevit nebo naopak vyprodat). Pokud někoho všeobecně zajímá umění, film, ale třeba právě i pop kultura, tak jsou tam ve slevě stovky kvalitních knih.

Odesílají z Německa, poštovné nad €50 zdarma. Výprodej se údajně týká "vystavených kopií", ale vždycky mi od nich dorazily zcela nové, nepoškozené knihy ještě zabalené ve fólii.
A přihazujou. Vida, vida... To víte, přišla bída na kozáka, nájem se sám nezaplatí a zjistila jsem, že prodej komiksů je míň náročný než focení. Tak prodávám ty sběratelské pecky, co mám víckrát... Vždyť kvůli tomu jsem si kupovala různých limitek takové množství
Aargh 20 limitovaná to nie je, ale ak by si mal záujem o č.1, tak je tu za pár Kč.. https://aukro.cz/aargh-c-1-7030960180
Už jsem ve schránce našel dobropis. Splatnost je 2 týdny, takže do týdne by mi to mělo přijít. Díky:)
No podle jejich obchodních podmínek "V případech, kdy má kupující v souladu s ustanovením § 1829 odst. 1 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, je prodávající také oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit, a to až do doby převzetí zboží kupujícím. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného odkladu, byla-li již uhrazena, a to bezhotovostně na účet určený kupujícím.". Bez zbytečného odkladu bych v daném případě viděl, že by mělo být cca do týdne.
SomeOne: No já koncem minulého roku řešil vrácené peněz z Luxoru (spadá pod Euromedii stejně jako Booktook) cca 5 týdnů a když už mi vystavili dobropis, tak na něm byla splatnost další 2 týdny :-). Jinak co se ale týče podpory na Booktooku, tak mě nikdy nezklamali a např. výměna reklamovaného zboží proběhla vždy hladce a bez zbytečných průtahů...
Komu z těch, kterým Booktook zrušil objednávku, již vrátili peníze? Mně stále nic nepřišlo.
Slovenský martinus ma prvý sandman omnibus so 35% zľavou (87eur)

martinus
Já odeslal objednávku taky 10.1. a 15.1. to bylo doma, bo Perramus neměli skladem, ale u dodavatele
Jn, já měl celkem dvě objednávky, jedna dorazila a v druhé byla předobjednávka a tu zrušili. To vědět, tak jsem to tam nasekal jinak.
Já jsem tam měl předobjednávku, takže to asi stihli odchytit.
Taky uplatněn kód s osobním vyzvednutím na prodejně a v pohodě. Dobrý vědět...
Já ten kód na 25% slevu uplatnil hned toho 10. 1. a zboží mi hned druhý den odeslali a bylo vzápětí doručeno... tak snad nepřijde mail, že to chtějí vrátit nebo doplatit, hahaha. Asi si to tedy začali více hlídat...
BadBoy: Také mi to dnes přišlo. V objednávce jsem použil kód, který sem 10. 1. dával t0mas.
Stalo se už někomu, že by booktook s tím 25% slevovým kódem zrušil objednávku? Mně akorát přišlo:

Vážený zákazníku,

ve vaší objednávce jsme nalezli uplatněný nepřevoditelný slevový kód udělený třetí osobě. Z toho důvodu jsme se rozhodli na základě článku 6.9. všeobecných obchodních podmínek pro nákup v internetovém obchodě booktook.cz od kupní smlouvy odstoupit a zboží nedodat.
30% sleva na Dobrovským
E7SVN4HVDD23

Platí už jen dneska.
15 % na booktook
BAF5A15

těch 25 % už nefunguje