Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Kurva, prochazim nejakym smajlovacim obdobim...
to Markyz de Sade: tech 13:00 je fuk... Kapis bude mit cas, takze tam bude, ja tam budu a kdy se doplacaji ostatni je vcelku jedno, ale samo ze cim driv, tim lip:). Nevyrazime na skolni vylet:). A tak se na tu Plzen vykasli, on ten Marianskej obraz je trosku z ruky. Letna je fajn:).
Zack: možná by to tyhle "informační" záležitosti chtělo psát třeba červeně(nebo tučně), dost často je přehlídnu a všimnu si o pár týdnů později....
Od té doby, co patří Plzeň Japoncům, můžu pít cokoliv...... A koukám, že Zack už udělal z Cats dohodnuté místo:)
Teda pokud nebude chtít kapis pít Ostravar. :) Pivní MdS
ad sraz: V jednu je možná dost brzo, ale to ještě uvidím v kolik pojede přítelkyně k rodičům. Na Staropramen zapomeňte milánkové, Plzeň točí světem děti. To už dáme radši sraz v klasice, tj. "U Mariánského obrazu". Plzeňský MdS
to Kapis: co by to neslo... a nezapomen se pohadat s pritelkyni:)
to Andre: DEmnoG nerad prdi, ale pac prdi po jakemkoliv pivu, pokud vypije vice nez 10kousku, tak je mu to jedno:). Ale pravdou je, ze po Budvaru jeste bonusove zvraci:).

Jinac jo-o, to je ono... mne tam hlavne laka ten 500gr. flak hovezih, pan Starobyl Vzneseny O:).

Takze muzeme provizorne zahulakat, ze:

21.12., v 13:00 v Prague Cats, mapka jak tam je hned na uvodni strane

http://www.prague-cats.cz/cz/uvod/
Kapis: DEmnoG rád prdí;-) :-D........
OK, tak v jednu, ale s tím pivem to nevypadá moc slavně, staropramen se dá pít fakt jen s hodně zavřenýma očima, no tak ale naštěstí je nabídka malinko širší a nějak to půjde;-)
DEmnoG: asi myslíš tohle http://www.prague-cats.cz/ , to by šlo.....
to Kapis: ja nejsem proti, v jednu muzeme zacit... ale do Crossu nejdu:). Navic myslim, ze budou mit v nedeli zavreno:).

to Andre: nevzpomenes si na tu "lepsi" hospudku, jak je na Letny, kousek od parku a technickyho muzea? Nejaky "Prazsky kocky" nebo tak neco. Maji tam dobry pivo a maso, tak to by se mi zamlouvalo vice, nez ten vyhulenej Cross:).
Tak co třeba v Crossu? Jen by mě teda zajímalo, jestli někdo dojdete už tak brzo, kdy správný gentlman o sklenku ještě ani pohledem nezavadí;-) Já už bych v jednu někde lil;-)
Pokud by to bylo Holešovice-Letná, tak je to ideální, bych to lépe stíhal z vlaku a možná ještě zastihl Kapise:)
Předběžně teda potvrzuji 21.12. v odpoledních-večerních hodinách. Hospodu ještě promyslíme, chtělo by to něco nového, nejlépe kdyby se tam nekouřilo. Pijeme do mrtě, není co řešit. Kofola. Není co řešit. :) Nealko MdS
jj, 21.12. jsem myslel zajít na pivko v Praze. Moja jde na nějaký seminář taneční od 13-16:30 takž tak do pěti bych mohl posedět (a možná i déle, třeba se pohádáme;-)) Jsem si vědom, že je to neděle, což možná na druhou stranu bude dobře, aspoň to nebude (by neměla být) taková najebávka.

31.1.09 se jedná o Ostravu.
Je mi to je jasny, ale pac Kapis napsal tohle datum, tak si myslim, ze Kapis bude v Praze jen v nedeli... a pokud bys jeste prijel ty rovnou z nardazi, tak pondeli nejak zvladnu, preci jen, prace je uz mene, vanocni silenstvi pomalu konci. To je i videt na tom, ze jsem zacal opet mluvit:). Se ve vlacku hezky prospis a v Praze budes jako rybicka.
Ufff... tedy pokud by to bylo odpoledne (spíš večer), tak bych snad mohl rovnou od vlaku někam na skok dorazit:) ...... (pro jistotu: jste si vědomi, že je to neděle? Ale předpokládám, že nejste zaměstnáni u pořádnýho kapitalisty a máte v pondělí volno;-) )
to Zack: MdS pise "Každopádně co zajít ještě před Vánoci tady v Praze na pivo? Někdy příští týden? " = mysleno v Praze. Predpokladam, ze to tak pobral i Kapis:).
21.12. by slo, pokud to bude v Praze, coz jsem pochopil, ze resite Ostravu, coz v mem pripade fakt nehrozi.
to Slaine a Dark Scavenger: a co vy dva delate? Nejsem proti tomu zalezt do Lekarny:).
to MdS a Kapis: 21.12. mam cas, takze klidne muzeme zajit na pivo... a ja konecne od Markyze dostanu tech par comicsu:). A kdyby se nekde kolem potloukal Zack s Divkem Batmana, tak bych byl jeste radeji:). Takze co dela slecna Jokerka nebi Andreew nebo v podstate kdokoliv:).

to Andre: beeeeeeee:(! Tebe jsem uz taky nejakej ten patek nevidel:(.
Příští týden je pro mě špatný, jelikož odjíždim už ve čtvrtek(18.12.) do zahraničí chlastat a vracím se v neděli, tak úterý, středa a neděle nepřipadaj v úvahu:( Už jsem starší a mám jenom jedno zdraví.....
Já bych mohl teoreticky 21.12. odpoledne na pár hodin (piveček;-))
Ta sobota 31. 1. 2009 není špatná, to ještě pořešíme. Každopádně co zajít ještě před Vánoci tady v Praze na pivo? Někdy příští týden? Degovi bych dal ty comicsy, co se mu u mě válej od září. :) Pivní MdS
to Kapis: co mne se tyce, tak datum 31.1.09 mi prijde fajn... dovolenou neplanuji, takze mohu si klidne zakrizkovat v denicku:).
andre: no jediný, kdo se vyjádřil k datumu byl Slaine a předběžně jsme se bavili o sobotě 31.1.09.
Kapis: hele moje skleróza je děsná, na kdy je naplánovanej ten "komiks sléz - Ostrava"?
Woffce: ok tak to jj ze jsi to ty....;)
miki: GONARTRÓZA - tak už mi odpusť... :----))))
jinak kdo byste se chtel jít podívat, tak od pátku 5.12. bude probihat druha vystava v Hygienicky stanici - porada Hura collective http://www.hura.cz .....
posilam info o ty vystave...sam nevim co tam vsechno bude, jen vim ze tam budou dva animovany komiksy pusteny na televizi...

tak posilam info, co k tomu pisou:
Nepotřebujeme Elvise, máme Káju! Pryč s Mickeymousem - v hlavní roli Krteček! Pragokolu platíme českou korunou a ne dolarem! Výstava, na které svá díla představí desítka současných českých umělců. Kdo je lepší střelec, Rumcajs nebo John Wayne? Přijďte se podívat, jak daleko dostřelí pistole Žaludovka...

Vernisáž 5.12. ve 20:00

Výstava potrvá od 6.12. 2008 do 9.1. 2009
Dernisáž 9.1.2009 ve 20:00 hod
Otevřeno Po-Pá od 13:00 do 20:00

Galerie Hygienická stanice, Italská 34, Praha 2-Vinohrady
Woffce: hehe jojo a ten mi nejdriv rikal, ze jsem mu prej vzal zidli:-P...ale byla to tam paráda:)....
miki: Díky. (Hezká fota - přinejmenším některá. Jen ty asi 3 zátiší s nosatým culíkatým šedivousem se ti moc nevyvedly - kam na ty modely, proboha, chodíš ? :---)
(odkaz staci jen vlozit :)
miki: Nedaří se mi ta fota zobrazit; nemohl bys sem, prosím, dát, živej odkaz ?
heej chlapy, posilam vam ty fotky z komiksfestu...moc jsem to neprebiral, vsak vy si vyberete:D
fotkyfotky.ic.cz/miki/komiksfest.zip
Kapis, andre: Já ještě nevěřím, ale urputně doufám - A CHCU ! :---)
.....Ostrava jede.....!........ jdu na jedno;-)
Woffce: ;-):-D Tak věřím, že v lednu v Ostravě;-)
Kapis: O co de ? Píšu hned po návratu z -festu.. (?) Kurňa... - ono je čtrnáctýho.. ?! Čtvrtek ??!!...... Tak to ti moc děkuju, Kápo - fakt dík...; ZASE SI DÁM NĚKDY S TEBOU TO TVOJE "JEŠTĚ JEDNO" !!!!!
MdS: Od tebe taky ocekavam horoucne fotky... teda vlastne jednu :). Jestli uz to mas v komplu, tak mi ji pls zasli na mail.
Že ses tež ozval pičo;-)
MdS: Fakt není zač. A budu doufat, že "ta piva najisto" - až jednou - budou pitelnější než v NoD (tam tu kvalita ale bohatě vyvážilo nekompromisní trio Kapis + andre + Slaine - ti mi dali, kucííí... - výbornej večír, zkrátka :---)).
miki: A samozřejmě i tvoje veličkost - hned druhej den jsem kouk´ na tvý stránky, a moc mě to bavilo. Až si urvu kus času, zamíluju. Teď du chrnět. Dobrou. :----)
4 Woffce: Díky za ten dáreček "Dáreček", je to super a moc mě to potěšilo. Příště už budou ty piva najisto. Pofestový MdS
Slaine: jojo fotky mam, zatim jsem je vsechny jeste nedal na net, tak pak poslu odkaz;-)....jinak díky:))......
miki: Cusaak, jsem rad, zes na comicsdb zavital :). Mas jeste nejaky dalsi fotky z festu? Jinak ty comicsy jsou vyyborny :)) je to originalni, pusobi to fakt comicsove, super :).
Kapis: Chaaaa, tak to ani nevim....:) Ale věřim, občas se mi to stává (a i podobné věci říkám).......... takovej je život:)

Jo, do kolika byl fest? Já že jsem dorazil domu v 4:00...
Taky se musím přidat - Komiksfest byl velice vydařený. Díky všem s kterýma jsem se potkal za příjemnou společnost, tedy: fel68, Slaine, Woffce, andre a jeho rodině;-) bohužel Markýz lítal kolem Talbota, taxme si nedali ani pivko. Trondheim je docela šílenec, viděl jsem jen začátek přednášky, ale byla to sranda, až někteří padali ze židle;-) Talbot to je teda kapacita, jeho teoretický rozbor komiksů byl velmi poučný. A myslím si, že musel kdysi dost divočit s různými "látkami;-)" Potěšilo množství lidí, z toho obrovské procento fakt hezkých holek, energy drinky zadara, autogramiády a vůbec. Zkrátka příjemně strávený den - ani jsem se neztřískal a moje milá se se mnou ráno bavila;-) Horší to muselo být s tebou andre, jaxme odcházeli, tak tvůj ostříží zrak přejížděl po babách s výrazem "kozy ven ty kurvo!!" :-D Ale asi tež v poho, když jsi byl schopen vstát na desatou pro ty Talbotovy grafiky. Musíš se někdy pochlubit;-)

Jo a k comicsslézu III. v Ostravě jsou navrhnuty tři termíny, kdy se to bude konat. 17. nebo24. nebo 31. ledna 2008. Takže hlasujmež o datum.
Já jsem s Festen taky spokojený, teda ani ne z organizačních a prostorových důvodů, ale z toho koho jsem potkal a s kým jsem pobyl. Chlapci děkuji! .... Ale asi mám teď největší radost z toho, že jsem se nějak nachomejt k informaci, že se dá pořídit originál on Bryana Talbota a zvládl jsem tuto informaci udržet až do rána(což hraničí se zázrakem), ráno vstát, zajistit si odvoz (sám jsem stále ještě nemohl) a dopravit se na místo obchodu. A co mě potěšilo nejvíce (teda mimo toho, že tam byl mistr osobně) byla cena. Za tu sumu, kterou jsem byl schopen a ochoten utratit za jednu kresbu, jsem pořídil 2xA3 + 1xA4!!! .............. No udělal jsem si ježížka o nějaký měsíc dřív:)