Slevy, výprodeje, bazary

TASCHEN má do neděle 5.2. jejich zimní výprodej. Třeba někoho něco zaujme v jejich Comics edici: https://www.taschen.com/en/books/comics/ (do neděle se můžou ještě nějaké knihy ve slevě objevit nebo naopak vyprodat). Pokud někoho všeobecně zajímá umění, film, ale třeba právě i pop kultura, tak jsou tam ve slevě stovky kvalitních knih.

Odesílají z Německa, poštovné nad €50 zdarma. Výprodej se údajně týká "vystavených kopií", ale vždycky mi od nich dorazily zcela nové, nepoškozené knihy ještě zabalené ve fólii.
A přihazujou. Vida, vida... To víte, přišla bída na kozáka, nájem se sám nezaplatí a zjistila jsem, že prodej komiksů je míň náročný než focení. Tak prodávám ty sběratelské pecky, co mám víckrát... Vždyť kvůli tomu jsem si kupovala různých limitek takové množství
Aargh 20 limitovaná to nie je, ale ak by si mal záujem o č.1, tak je tu za pár Kč.. https://aukro.cz/aargh-c-1-7030960180
Už jsem ve schránce našel dobropis. Splatnost je 2 týdny, takže do týdne by mi to mělo přijít. Díky:)
No podle jejich obchodních podmínek "V případech, kdy má kupující v souladu s ustanovením § 1829 odst. 1 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, je prodávající také oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit, a to až do doby převzetí zboží kupujícím. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného odkladu, byla-li již uhrazena, a to bezhotovostně na účet určený kupujícím.". Bez zbytečného odkladu bych v daném případě viděl, že by mělo být cca do týdne.
SomeOne: No já koncem minulého roku řešil vrácené peněz z Luxoru (spadá pod Euromedii stejně jako Booktook) cca 5 týdnů a když už mi vystavili dobropis, tak na něm byla splatnost další 2 týdny :-). Jinak co se ale týče podpory na Booktooku, tak mě nikdy nezklamali a např. výměna reklamovaného zboží proběhla vždy hladce a bez zbytečných průtahů...
Komu z těch, kterým Booktook zrušil objednávku, již vrátili peníze? Mně stále nic nepřišlo.
Slovenský martinus ma prvý sandman omnibus so 35% zľavou (87eur)

martinus
Já odeslal objednávku taky 10.1. a 15.1. to bylo doma, bo Perramus neměli skladem, ale u dodavatele
Jn, já měl celkem dvě objednávky, jedna dorazila a v druhé byla předobjednávka a tu zrušili. To vědět, tak jsem to tam nasekal jinak.
Já jsem tam měl předobjednávku, takže to asi stihli odchytit.
Taky uplatněn kód s osobním vyzvednutím na prodejně a v pohodě. Dobrý vědět...
Já ten kód na 25% slevu uplatnil hned toho 10. 1. a zboží mi hned druhý den odeslali a bylo vzápětí doručeno... tak snad nepřijde mail, že to chtějí vrátit nebo doplatit, hahaha. Asi si to tedy začali více hlídat...
BadBoy: Také mi to dnes přišlo. V objednávce jsem použil kód, který sem 10. 1. dával t0mas.
Stalo se už někomu, že by booktook s tím 25% slevovým kódem zrušil objednávku? Mně akorát přišlo:

Vážený zákazníku,

ve vaší objednávce jsme nalezli uplatněný nepřevoditelný slevový kód udělený třetí osobě. Z toho důvodu jsme se rozhodli na základě článku 6.9. všeobecných obchodních podmínek pro nákup v internetovém obchodě booktook.cz od kupní smlouvy odstoupit a zboží nedodat.
30% sleva na Dobrovským
E7SVN4HVDD23

Platí už jen dneska.
15 % na booktook
BAF5A15

těch 25 % už nefunguje
25% na booktook, do kdy platí netuším
BAF5A25
Radek: Díky, konečně jsem dohnal aspoň pár restíků z loňska.
radek: Nevíš, prosím tě, do kdy ten kód platí?
radek: Díky, použil jsem na Rorschacha.
Ten kód pro Booktook, co jsem psal níž, je opět aktivní. A když tu 15 na konci nahradíte za 20, taky funguje...
Albatros poukaz na 200 Kč do 8. 1. 2023 při nákupu za 800 Kč a více
Kód poukazu: MINUS200
Zítra 27.12. sleva 30 % ve všech prodejnách KNIHY DOBROVSKÝ
www.knizniklub.cz - sleva 10 % do 31.12.2022
Kód: FPPFETHWB
Hawwwran: novy je spis to preciznejsi urceni, co je fiktivni sleva.
Zil jsem v presvedceni ze fiktivni slevy nejsou legalni ani ted.
Hawwwrannn: jasne, napríklad také, čo urobil “omylom” Vybíral - t.j. napísať vymyslenú cenu, škrtnúť ju a napísať fiktívnu zľavu už nebude legálne. Doteraz na tom žil napríklad Mountfield.
Urcite to patri do slev Zacku? ;-)
www.knizniklub.cz - dnes sleva 10 % na vše!
Využijte slevu na knihy, hry, hračky, puzzle, stavebnice, výtvarné potřeby i dárkové zboží. Kompletní dárky k Vánocům pro celou rodinu Vám zajistí Knižní klub!
V košíku zadejte uvedený kód. Akce platí pouze na www.knizniklub.cz, do vyprodání zásob a nelze ji kombinovat s jinými slevami. Nelze uplatnit na prodejnách, ani při telefonické či e-mailové objednávce.
Kód: XUWHN6K3A
Díky za kódy, plánuji na vánoce Perramus, Šangri-La, Velká kniha Zeměmoří... všechno poměrně drahé knihy, čili se každá sleva bude hodit.
Já už skoro jinde než na Knižním klubu nenakupuju, ale o té slevě se vždy dozvím tady, žádná SMS ani mail mi nepřišla, tady mail ano, ale tam píšou jen o tom adventu, ty kody na 200 kč tam nebyly.
Ta sleva na Knižním Klubu z adventního kalendáře nejde kombinovat se slevou, co jsem poslal, takže použijte, co vám vyjde líp :)
Badboy: Díky za opravu, špatně jsem to napsal.
Tak platnost toho slevového kódu na Booktooku už bohužel vypršela :(
Jen menší oprava k tomu kódu na slevu 200 Kč: 100SLP228
na Knižním Klubu navíc ode dneška slevový Adventní kalendář - pro dnešní den je to sleva 10% na celý nákup, kód = AN9HKWH7B

kódy, které uvedl Darker, platí do 31.12.
SMSka mi přišla:
Sleva 100Kč při nákupu nad 499 Kč, kód - 050SLP227
Sleva 200Kč při nákupu nad 999 Kč, kód - 100SLP228
v knihkupectvích Luxor na knihy Knižního Klubu a na vše na knizniklub.cz
radek: tiež ďakujem zobral som Alias :D
radek: taky díky, o tom kódu jsem netušil...hnedka jsem doplnil pár knižních sérií :)
Také jsem využil na Black Jacka a Čtyřku z Baker Street, díky :)
Díky za ten kód. Providence už je na cestě :-)
radek: díky, black jack za 637 se taky dá.
Wasseg10: už asi dva měsíce používám pro dodatečnou 15% slevu na BookTooku kód B48XHW15
Radek: jaký kód si použil prosím a kde? Na booktooku?dik