Kapela Brand of sacrifice, velcí nadšenci a fanoušci Berserka čerpají texty z této mangy, o postavách, lore atd. Album Např God hand, název kapely mluví za vše nebo tato skladba Casca. https://m.youtube.com/watch?v=60Twf9q6T60
Poslední Jurský svět je těžká bída, sice samý dinosaurus, ale bez příběhu, prostě popcorn bez ambicí, bohužel jsme na tom byli v kině. Taky si někdy v zahraničí kupuji filmy na Blu-ray, i TV seriály. Naposledy nové Ghostbusters, které v Čechách nikdo ne a ne vydat.
Jako správný frankofil musím zmínit, že zítra vydává novou desku Patrick Bruel. Následovník předchozí skvělé desky Ce soir on sort... ponese název Encore une fois, fandové si na něj museli počkat čtyři roky. Pro mě skvělý vánoční dárek. https://www.fnac.com/a17441133/Patrick-Bruel-Encore-une-fois-CD-album
soulbringer: Sandman seriál se komiksu drží velmi věrně - de facto co epizoda, to kapitola/sešit v komiksu, některé dialogy přebírá bezmála 1:1. V první sérii zvládli zadaptovat Preludia a nokturna a Domeček pro panenky, plus několik povídek. Ve druhé bych určitě očekával Údobí mlh.
Vím, že už jsme to tady řešili. Obecně na fóru panovalo poměrně pozitivní hodnocení seriálového Sandmana - bohužel jsem to ještě neviděl, ale jelikož zrovna čtu, že Netflix ofiko potvrdil 2. řadu a sám Niel k tomu tweetnul něco ve smyslu, že se vrací zpátky do práce, protože celou bandu čekaj some astonishing stories - tak bych se rád zeptal znovu těch, co už to viděli, jak moc se ta první řada drží vlastně předlohových sešitů - co v ní bylo a co naopak ne... a nebo tu 2. řadu šacujete na úplně novou linku?
Gmork z těchto melancholických kapel mám asi nejraději My dying bride, insomnium a Belakor...znáš?
Jinak teď vyšlo po 17 letech nové album Defleshed a v pátek vyjde Ingested
Jo a chtěl jsem si poprvé zajít na 4D kino, tak zrovna promítali Black Adama. Jako film to šlo, holt Rock s jeho stejným výrazem občas proloženým úsměvem nemá čím z hereckého hlediska překvapit. Co byla ale chyba je to kino. 4D u akčního filmu je tak "intenzivní", že to bylo 2 hodiny masáže, která mě málem několikrát vytřepala z křesla :D A včera mě z toho chytla záda :D Takže na 4D kino si zajděte, stojí to za to, ale nějaký klidnější film :)
Mě z hororu zase docela bavil Midnight Club. Je to od stejného autora jako Midnight Mass (nemá to kromě podobného názvu nic společného) a taky tuším točil Hauting of Hill House a Hauting of Bly Manor (ten je za mě nejlepší)
Musím pochválit hororový seriál Netflixu Guillermo del Toros Cabinet of Curiosities. Seriál jede povídkové příběhy od různých režisérů podobně jako například Creepshow. A všechny díly byly parádní, jako třeba gotický horor Hřbitovní krysy nebo Mimo se skvělým zakončením. Fanouškům hororu doporučuji.
Byl jsem se podívat do kina na Trojúhelník smutku, sám, nikoho jsem nepřemluvil. Jejich škoda, protože já jsem si pošušňal a užil si každou minutu tohoto skvělého bijáku.
Shledá se po letech Rick se svou (vlastně ne až tak svou) dcerou Judith? Bude Maggie zabita a jejího syna Hershela adopotuje Negan? Stane se Negan světcem? Rozdá si to konečně Daryl s Carol? A co na to Ezekielův nádor? Už brzy se vše dozvíme, protože zbývá jen pár dnů do odvysílání prvního dílu poslední, třetí části 11. série TWD!
Norri: Proti gustu... Na mě to z traileru působí jako megasračka, nechápu jak by za lístek mohl dát někdo třeba stopáďo. dokážu si představit, že by filmy Tomáše Svobody třeba pouštěli vězňům v Guantanámu, ale dobrovolně na to jít do kina a ještě platit?
yogi: Já mám Rodena docela rád. Když má dobrý scénář, tak se na to většinou dá dívat. Samozřejmě nečekám, že Indián bude kdo ví co, ale tohle vypadá, že by mě to mohlo bavit.
Norri : Tenhle indián hraje i v Žižkovi, možná i z luku střílí. Kdyby ty nejdementnější český filmy byly aspoň nějak zábavně dementní, ale většinou jsou jen nudný, trailer stačí bohatě.
Snažím se dát ročně v kině aspoň dva české filmy, takže mi letos dva chybí do splnění normy, ale na Jáklův spektákl se nechystám, současná nevímkolikátá vlna fantasy mě zatím míjí obloukem. Dokonce si Žižku ani nestáhnu. Zajímá mě jen jedno - vrátí se megahit Kdož jsú boží bojowníci znovu do hitparád, podobně jako Running up that hills Kačky Bušky? A jak vlastně song zazní ve filmu, v oldschoolové verzi, nebo v moderní metalové či hiphopové verzi? Či snad přímo jako agrometal? V tom případě by mělo logiku, že se nepřátelé dávají na útěk. A v té anglické verzi je píseň v originále, nebo jako cover Rammsteinů? Samé otázky.
Ale stejně půjdu radši na BANGER.