Ad ALIAS z Luxoru - včera jsem vyzvedla na pobočce a večer u toho za první čtvrtinou usnula :D Co mi ale vadí - čtu to bez toho přebalu a jen od toho, jak jsem si to při čtení v křesle po sobě různě posouvala a přendavala z ruky do ruky (je to fest těžká büchle) už má odřené dole rohy a taky trochu hřbet. Kvalita tvrdých desek teda nic moc. Ovšem kvalita komiksu (příběhu), ta je někde úplně jinde :D
SomeOne: Kruci, to zas budu muset resit jak jim to dostat zpet. To maximalne nerad resim. Ma to i takove osoupane plosky na prebalu (malo, ale mrzi mne to). Eeehh. Nesnasim tohle resit :-/
faster86: Já k tomu 2 klíče nemám…
Hawwwran: Celkově u pevných vazeb od Crwe bych ocenil folii, protože třeba Sweet Tootha 1 a 2 nebo Visiona mám s přebalem ne úplně stoprocentním.
Mate uz nekdo Castaka, Metabaronovy zbrane v pevne vazbe? Mate to ve folii? Ja ze mi to dnes od Crwe prislo a neni to ve folii, plus kosilka je nahore osklive ohnuta (cemuz by folie zabranila)
Já si v dubnu objednal s vyzvednutím na pobočce a zatím žádná zpráva. Když si rozkliknu dostupnost knihy na pobočkách, tak kromě Prahy, kde už je dostupné, tak všude jinde má být kniha až 14.7. Na hranicích Prahy končí svět.
Ohledně Aliasu od Luxor - na jejich stránkách měli skladem už včera, psal jsem jim večer email, a dnes mi odepisovali, že termín naskladnění je posunut na 30.6.2022. Ptal jsem se pro svoje obohacení i na rozdíly termínů vydání a dotisku u NOVÝCH knih, a odpověď typu, že když se rychle vyprodá, tak se musí dotiskovat, mi moc v tomto konkrétním případě smysl nedává, třeba mi v objasnění pomůžete.
Kniha měla původně vyjít 1.6.2022, já ji objednal a zaplatil už 23.4.2022, a pak už mi chodili jen emaily o zpoždění vydání, což chápu (nakladatelství Argo a v aktuálních podmínkách hodně očekávaných titulů, alespoň co jsem si já objednával, vychází se zpožděním), ale není mi jasné, že takto u dopředných objednávek by přece počty už měli být alespoň zhruba jasné, tak o dotisku může být řeč až pro následné objednavatele, přeci ne když s více než měsíčním předstihem knihu objednávám?
Díky za vysvětlení nebo doplnění ;)
Nzebi: Dneska mi přišel email, že objednávka bude mít zpoždění, protože čekají na naskladnění. Na eshopu přitom píšou, že skladem je, takže takže zatím taky čekám :(
Zdravím vespolek, mám na prodej komiksy od TERa, protože se mi sešly dvě vydání téhož komiksu. Někomu jsem psal i sólo.
TER garantuje, že NOVE VYDANI, ani DOTISK nebude... Čímž myslí, že fakt NEBUDE. :D když tak pište do zpráv, ale pak budu chtít komunikovat jako člověk přes mobil. Pokud s tím má někdo choulostivej problém, tak mi nepište. Na tohle fakt nejsem zvedavej, jsme snad dospělí (v tomhle :D).
Milo: To je na tobě, ale já bych doporučil si pořídit ta nová vydání, protože ty další věci budou vycházet se stejnými hřbety. Ale ono už hodně knih dostalo dotisky s novými hřbety, takže už asi tolik starých hřbetů se prodávat nebude.
Milo: Nevím co přesně myslíš, ale nedostatkové díly Egmont průběžně dotiskuje. Momentálně mají v edičáku Vader a Vyvolený/Světlo pohasíná (https://www.egmont.cz/pripravujeme/)
Jinak teda škoda, že další SW komiksy až příští rok a Vrcholná republika, že bude pouze v paperbacku :(
BadBoy: Taky jsem Conana měl a byl to nákupní omyl, vůbec jsem nevěděl co s tím, jsem rád, že jsem to dal pryč, jen to zabíralo drahocenné místo na poličce, čili tahle fotka je archivní.:)
Co se týče nejtlustších knih, tak ideální jsou omnibusy o 500-600 stranách, např. integrály od francouzských Urban Comics. Mám třeba omnibus Wonderland od Zenescope, ten má 900 stran a ten už se čte blbě. Krásné a praktické omnibusy dělá taky polský Egmont, 30 dní dlouhá noc, Hellblazer... apod.
Já akorát koukám, že u Crew už se vyprodal Aldebaran ve vázané verzi, tak asi za chvíli nebude k dispozici i jinde...pokud rozmýšlíte, tak je asi nejvyšší čas na koupi :) Já jsem celkem rád, že to tu prodejnost potvrzuje a tím pádem myslím, že je docela dobrá šance, že se dočkáme pokračování :)
Gmork: no, je fakt, že na čtení to moc není :D navíc jsem vychytal i číslo do první desítky, tak se mi to ani rozbalovat nechce...velikostně je to jak první Conan a u něj jsem se bál to vůbec otvírat a číst, to je vždycky rituál, když jdu číst kolosálku :D já mám rád velký pěkný knížky, vypadá to v knihovně fakt dobře, ale asi to časem budu muset přehodnotit...na čtení jsem si každopádně nechal ty malá vydání
Tady jsem si dovolil díky kafíčku a dat od Lojzy geograficky vyobrazit situaci kolem Alias - berte prosím s určitou tolerancí. Část dat se také překrývá.